Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
kicsit magas a hátulja.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hello!

Sikerült FÖLFEDEZNEM AZ ÖSSZES UTAT A SZIGETEN!!

Klub krúz a hétvégére várható!!!

Amúgy nagyon jó ez a Lambo!!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Szép!

Háth figyelj nekem tök mindegy hogy kire kattintok fél ora kattintgatás után se tudok máshoz csatlakozni...
Csak várni tudom hogy mikor ad be a szerver nekem playereket.
Mindennap bead nekem ha folyamatosan játszok kb 2 oránként, 3/4 oráig kb utána szünet és várhatok megint... hacsak nem krúzolok valakivel

pxxl
ahhoz EZ stimmel kb, de ha találtál mûködõ zmodeler-t akkor az nekem is kell <#hehe>

All hail the double x!

holecsko10
Ez csak a felni átfestésére van nem? Mert én egy teljesen új felnit szeretnék készíteni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Én ezt ugy tudom, hogy a sárga jelzésûek azok akiknek a kapcsolatuk veled nem igen klassz.
vagyis ha rákattolsz nem biztos h sikerül a a layerbe jutás.

Talán egy pillanatra más színnel jelzet egy layer-ben lévõ playereket.
Habár ez nem is lenne rossz dolog, minden layert, és a tagjait más színnel jelezne a térkép...

rototti
Nekem is vannak néha sárga jelzésû playerek, de ötletem sincs hogy mit jelenthet. Nem a server hibája sztem.

Kimi - The King of Spa

somdav95
szarakodik a szerver

Nekem idáig a térképen csak piros színü autók jelentek meg, most már vannak sárgák is... mit jelent ?

roll hova tüntél ? :S

pxxl
ITT le van írva az egész, de ha nem megy vmi vegyél fel msn-re, aztán segítek <#dumcsi><#vigyor2>

All hail the double x!

Misi az ezredes
HA felteszed a megapackot és megvan eredetiben a TDU akkor nem írsz a megapack telepítéséhez be Serialt és kész 😊 Amm.. de nem vásárolhatsz megapackos autót mert ledob a server miatta.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

holecsko10
bocsi pixxel

holecsko10
Pixel mivel lehet saját felnit készíteni? elmondanád vagy itt sg-n vagy privátba is jó.

A rohadt életbe, a server megint adja be nekem a playereket 😊 de özönlenek... Camaroval vagyok de nem tom h mi a baja a sok playernek a Camaroval, belémjönnek, lökdösnek, baszogatnak stb pff

pxxl
szintén saját alkotás.
(CLK DTM AMG felni)

<#ravasz1>

All hail the double x!

Holecsko nézd meg ezt 😊
Itt a trailer amit készítettem 😊

(a 77273-as üzenetet töröld nevano pls!!!bezavart a töltés, pont akkor végzett :S )

Holecsko/brutálnagy] ezt a TDU-s trailert nézd meg 😊

Itt a Haulinos trailer

Lenne egy kérdésem! Megvan az eredeti TDU, és a megapack, ez nem eredeti! ha fölrakom a NEM eredeti megapackot akor nem tudok majd online-ba játszani? <#confused>
Misi az ezredes
Kicsit meglepõ hogy 2 napra nem nézek be a topicba mert anyukámnál húsvétozok erre filmekkel kezd el foglalkozni mindenki. Kérnék mindenkit fokozottan ügyeljen arra hogy a topic nevében mi szerepel lehet összekeverték néhányan a filmsarokkal a forumot. Tényleg a topic és a ti érdeketek az hogy mi lesz a jövõben a topicból. Nem csak rajtam.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

holecsko10
Az jó

Mi elött félreértené vki, nem azért játszunk tdu val mert nem elég realisztikus... azt ugy értettem hogy: figyelmen kivül hagyjuk de mégis játszink vele

Nem tudom hogy TDU zol e, de mivel írtál ide, több mint valószinü hogy igen. a TDU-ban meglehet csinálni h 250 röl visszaváltasz majd odalépsz, hoppá. De egy játéktól mit várunk, nem elég realisztikus de azért játszunk vele...

Az akciófilmek döntõ többsége nem arról szól hogy realisztikus vagy nem. Vegyünk példának egy bunyót esetleg ahol hatalmas ütések durrannak el, vki nagyokat kap és utána még képes fölkellni, és támadni. Az autós üldözések, versenyekben olyan jelenetek vannak amit a valóságban talán nem lehet megcsinálni. Ha meg realisztikus autóversenyeket akarsz látni menj föl vmeik sport csatornára és ott találsz biztos. Egyszóval egy akciófilmet a story-járól és az élvezhetõségrõl kell megítélni, nem arról hogy esetleg te nem tudsz visszaváltatani 250 röl és utána odalépni. Ott van pl a Transporter, egy elég sikeres akciófilm sorozat, abban aztán vannak olyan jelenetek, hogyha nem akarod még akk is észreveszed hogy kamu, mégis a Transporter összes része eléggé kedvelt az emberek körében, és szerintem is rohadt jó filmek !

DJKonya
Gurultam egy lazát, szabályokat betartva stb. 130km-et mentem.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Atti12
No te se sokmindenre fogsz a filmbõl emlékezni 😄

Met
Én végig azon izgultam, hogy NE szinkronos legyen 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Telegalább olyan munkát csinálsz amit szeretsz is, SZErintem.
Sokan ezzel nem így vannak.

adamfesto
Ma sem tudok gurulni mert megyek dolgozni...jön valaki dolgozni? 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

holecsko10
OK nincs több offolás. De hát a film egy királyság mert egy nagy marhaság.

lybrahu
<#vigyor><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>
LEGJOBB!!
"Csak 1 visszatérés volt és az a Jedié!!"
Ez így igaz! <#nyes>
Node ne offoljunk....

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

holecsko10
Ez van.

<#rinya><#sir><#szomoru1><#szomoru1><#wow2><#lookaround>
Brühü...

Ez a nap tényleg... 😊

holecsko10
Már üres bocsi de errõl lekéstél

holecsko10
Tudom na de a videó eszement és hát ez a nap is az volt fõleg a vége.

Majd visszaküldöm 😊 (üresen)

NEM is igaz 😞 nem vagyok lúzer meg buzi... xD
ennyire de ennyire nem fajult el a dolog !!! XD
ez egy vicces rész volt amibe volt egy átverés 😊
de megtudtam mert már annyira ismerem Hole-t, hogy megállapítsam milyen szokott lenni (pl. ha kérem akkor feljön TS-re meg .. de most nem xD
voltak olyan dolgok amibõl fel lehetett ismerni

holecsko10
Bocsi de a tojás magán tulajdon. A kép csak tájékoztató jellegû.

holecsko10
Kb. olyan volt mint a Shop Stop 2

Hehe én ugy hallottam majd betojtál tojásokat a Liberóba 😄

Hole:A tojást elküldheted postán <#hehe> (értékbíztosított csomagba pls )
hehe jó volt sziasztok 😊<#integet2>
A pezsgõt majd kérem 😄

holecsko10
Köszi <#vigyor2>

lybrahu
Hole, jó a tojásod!! <#vigyor><#nevetes1>

lybrahu
Hát bocsesz , de nem tudtuk kihagyni!!! <#nevetes1><#nevetes2>
Személy szerint majd bepisiltem a röhögéstõl!! Eszményi alany voltál, köszi!

holecsko10
Hát pezsgõt nem kapsz (válság miatt 😄) de kapsz egy tojást. Ez van ezt kell szeretni.

A tojás.

Az esti képek köszönöm mindenkinek.

ucnlm
Egyre érdekesebb dolgokat produkál a TDU. Sean-nal gyorsultunk és kiderült, hogy nálam a lámpák kb egy másodperccel késõbb váltanak zöldre. A forgalom is pirosban indult meg, szóval a hiba csak nálam volt...
Mellesleg nézzétek a Sean által írt szöveg végét. Ezt kétszer is elõadta 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Jó estét Kívánok! Átestem egy TDU-s Kész Átverés Shown, ugyhogy Gratula nekik :XD 😊
Jól kezdték, jól megalkották, csak vlki aki tudja elárulta, hogy itt átvernek xD
Szuper volt tényleg, de ... hát ezt nem folytatom xD vicces volt
Kérem már azt a pezsgõõõõõõõõõõõõt!!!
(szoktak adni általában 😊 )

pxxl
2-3 mp-ig nem volt senki.

All hail the double x!