Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slymaster
Sikerült megoldani mini-imageal, köszönöm.

Nekem egy "pro-tedu.mdf" TDU képfálj van demonnal emulálva és simán megy az eredetirõl installált verzió cd nélkül.
pxxl
én is ezt mondom... isot írsz, valami cucc kell hozzá, és nem keresi a dvd-t vagy mi. sosem használtam mert igazából nem érdekel ez a megoldás.

All hail the double x!

Slymaster
Hát nem hiszem, mert nekem eredeti a játékom és online akarok játszani, csak nem akarom hogy a lemezet állandóan pörögjön nekem.

pxxl
sztem ilyenkor ne várj választ :) majd reggel adnak linket. tudom mi kell neked, csak nem vágom hol találod. valami no cd patch vagy mi a neve :)

All hail the double x!

Slymaster
Hát neroval nem jó. Valahol olvastam... de nem találálom. Fontos lenne.

holecsko10
Értem

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
tdu central-on volt ez. igaz ez egy Audi A8L-hez van, de a murcin is jó :D

All hail the double x!

holecsko10
Nagy felni oldalt tudnál mondani. Ahol nagyon sok tdu-ra való felni van?

Slymaster
Ha neroval mentem isoba akkor fel fog engedni vele a server???

pxxl
há' unatkoztam na...kerestem egy faint felnit, kicsit alakítottam a színén stb és hát...<#nyes>

<#ravasz1>

All hail the double x!

Gaben17
csinálunk egy csak G25 krúzt:D

Spirit of Perfomance Koenigsegg

sry ez az asszem :S

Beragadt a GázPedálom és egyet estem :S XD
http://kepx.info/files/yga06ndoqevu385pvnbh.jpg

oks :)

Slymaster
hogy tudom archiválni a játékot, hogy ne kelljen használnom a dvd-t? Nem szeretnék bugos kalózverziókat letölteni...

holecsko10
Aha látom jó volt a találka a képek alapján :D ne a pirateclubra töltsd fel a képeid helyette használd ezt az oldalt.

TDU Online: k4rL06

Slymaster
Köszönöm szépen.

Misi az ezredes
Adok egy linket azt töltsd le majd csomagold ki & telepítsd. Automatikusan jó helyre települ. Sok sikert hozzá
>>LINK<<

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Slymaster
Sziasztok.
Ha kiírja hogy megjelent egy új update a játékhoz az azért van mert dvd kímélõben próbálkoztam?
<#zavart2>

3 kép a Krúzról. Tök jó volt. Tényleg hasonló volt a baráti, valós menethez élõ kocsikkal.
100 km-t mentünk :D

de az billentyûzet vagy fegyó xD

Hoffi
nemér az semmit:D

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

LOL !!!

Szervusztok!!!

Kressz krúz ma 9-tõl!!!
Találkozó lexus szalon.
Útvonal: egy amolyan szigetkörféle(ameddig kedvünk lesz)
Max sebesség:220 km/h
Én megyek elöl, engem légyszi ne elõzzetek meg.
HC nem kötelezõ, én nem abban leszek de akinek kedve van az nyugodtan jöjjön abban.
Autó tetszõleges de ne túl gyors, mert kettesben semmi értelme szenvedni:P
Mindenkit várok 20 perc múlva a lexus szalonnál remélem leszünk páran...
Hali
ui.:a játékban ugyan ez a nick nevem
CopyKing92
G19 jobb :P

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Hétvégén lesz :) :) :) :) :) :) :)

Hoffi
óóó bále ezt nem lehetne pár nap múlva??
addigra lehet megjön a G25-öm
dozoo bále egy ilyen krúzt még1-et pls:D

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

attis95
hello megvettem telepitettem tok játszani meg minden de h kell online mer nem értem segitsen vki pls :(((((

TDU nickname:lowlama

már hamarosan megyek fel. 19:15-tõl megtaláltok.Ha vlmi baj van pl kapcsolódás, akkor irjatok itt. egy a lényeg törekedjetek arra h egy layerbe kerüljünk :D

Helloooooooo! Lesz kresssz KrúzZZZZZZZ!!!! :D HC legyen mert ugy az igazi.
19:20-19:25-ig várok az Északi Golfpályánál!!!
Szabályok:Csakis normális ember jöjjön. Ha lehet olyan vegyen részt aki kormánnyal rendelkezik, mert nem lesznek olyan gyorsabb menetek.
Nem akARoM LátNI AzT HoGY a gamer átmegy csak ugy a szembesávba. Kressz legyen emberek ok? :)
ha elõzöl akkor kikanyarodsz és megelõzöd az embert. kanyarba ne fékezz!!! Csakis elõtte (saját érdekedbe)
mert ha már ott satuzol kicsúszol xD
Ha lehet ne gyere fullos verdával, mert fölös (egyesbe meg pörgetni hétezren :S )
a való élethez közel megyünk
-130-150 km/h autópálya, országút
-50-80 város
-40-80 kanyargos hely

Várok embereket !!!

Komoly, funny és normális legyél, mert nem bírok az olyan emberekkel akik nem tudnak megmaradni a helyükön :S

Köszi: Dozoo

attis95
hát akk várok sztem bár nem birok xD

<#wow2> Jó étvágyat hozzá!

Egyébként, ha vársz egy kicsit, Megapackostul felfalhatod a hónap végén 1990-ért. A CD Projekt hamarosan kiadja a Gold verziót.

attis95
csá!Ma megenném eredetiben a játékot hol lehet kapni?Mennyiért?Mert 576.hu-n nem találom!

holecsko10
ha ha :D Nem ha ilyenem lenne akkor már gazdag lenék és akkor egy camaro Z28, Diablo, F50, és egy hétköznapi BMW M5 2002-es

CopyKing92
ja csak te a fûnyírókat tartanád benne? :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

holecsko10
Ilyen garázs kell nekem is.

http://www.youtube.com/v/_VrCWctOIZg

holecsko10
Most komolyan itt van a LP640 a Revento de hol van a Lamborghini Diablo? hm? Az tán nem jó lenne? Vagy azt várják hogy majd a tdu2-be berakják ha egyáltalán lesz?

Mert én szívesen látnám a tsu-ban ezt a szépséget.

Rotottival gurultam egy jót <#eljen>

A szellem hajó <#vigyor2>

HUNMemphis
Nálam a Murcielagonál meg is ált az élet. Szép de láttam már izgalmasabb autót is. Pl.:Ford GT vagy F430 esetleg Porsche 911 Turbo.
De a Reventon már nem tetszik annyira. Sry akit ez bánt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
Ez ocsmány ahogy van, rendes képen is. Új lambók hányadékok.

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
Itt van!
De FALKON <#gonosz3>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

rototti
Utánanéztem pár képen és helyesbítenem kell: a való életben sokkal szebb!!! :)

Kimi - The King of Spa

Flakon!!!Elküldenéd a linkjét vagy a kocsit nekem? pls.. nekem bejön csak majd azokat a ventillátorokat meg ragyákat kéne eltüntetni vlkivel :D

rototti
A való életben szebb valamivel, a mod nem sikerült vmi jól, bár lehet hogy ez csak beta.

Kimi - The King of Spa

Hoffi
na

ezt most ki szarta oda? xD

[HUN]FaTaL
ocsmány mint a bûn

http://goo.gl/gd6Zi5

holecsko10
Nekem azok a ventilátorok nem tetszenek.

rototti
Én inkább maradok a murcinál... ^^

Kimi - The King of Spa