Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
TDU,ETS2 Nick: holecsko
<#ravasz1>#ravasz1>

All hail the double x!
http://kepx.info/files/yga06ndoqevu385pvnbh.jpg

TDU Online: k4rL06
>>LINK<<
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha kiírja hogy megjelent egy új update a játékhoz az azért van mert dvd kímélõben próbálkoztam?
<#zavart2>#zavart2>
100 km-t mentünk :D

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Kressz krúz ma 9-tõl!!!
Találkozó lexus szalon.
Útvonal: egy amolyan szigetkörféle(ameddig kedvünk lesz)
Max sebesség:220 km/h
Én megyek elöl, engem légyszi ne elõzzetek meg.
HC nem kötelezõ, én nem abban leszek de akinek kedve van az nyugodtan jöjjön abban.
Autó tetszõleges de ne túl gyors, mert kettesben semmi értelme szenvedni:P
Mindenkit várok 20 perc múlva a lexus szalonnál remélem leszünk páran...
Hali
ui.:a játékban ugyan ez a nick nevem
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
addigra lehet megjön a G25-öm
dozoo bále egy ilyen krúzt még1-et pls:D
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nickname:lowlama
19:20-19:25-ig várok az Északi Golfpályánál!!!
Szabályok:Csakis normális ember jöjjön. Ha lehet olyan vegyen részt aki kormánnyal rendelkezik, mert nem lesznek olyan gyorsabb menetek.
Nem akARoM LátNI AzT HoGY a gamer átmegy csak ugy a szembesávba. Kressz legyen emberek ok? :)
ha elõzöl akkor kikanyarodsz és megelõzöd az embert. kanyarba ne fékezz!!! Csakis elõtte (saját érdekedbe)
mert ha már ott satuzol kicsúszol xD
Ha lehet ne gyere fullos verdával, mert fölös (egyesbe meg pörgetni hétezren :S )
a való élethez közel megyünk
-130-150 km/h autópálya, országút
-50-80 város
-40-80 kanyargos hely
Várok embereket !!!
Komoly, funny és normális legyél, mert nem bírok az olyan emberekkel akik nem tudnak megmaradni a helyükön :S
Köszi:
Egyébként, ha vársz egy kicsit, Megapackostul felfalhatod a hónap végén 1990-ért. A CD Projekt hamarosan kiadja a Gold verziót.
TDU nickname:lowlama
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Mert én szívesen látnám a tsu-ban ezt a szépséget.

A szellem hajó <#vigyor2>#vigyor2>

De a Reventon már nem tetszik annyira. Sry akit ez bánt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
De FALKON <#gonosz3>#gonosz3>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kimi - The King of Spa
Kimi - The King of Spa
ezt most ki szarta oda? xD