107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Esetleg még azt megpróbálhatod hogy leellenőrzöd a txt fájlt amiben a játék tárolja a serial-od. Win 7-nél C/programdata/tdu és ott a cdkey.txt. ersze a programdata mappa az rejtett mappa tehát a mappa láthatóság állítsd át. Amúgy új profillal próbálkozol vagy régivel (egy korábbi online mentésed)?
  • indigo79
    próbáltam patch nélkül is.. de nemvolt jó.. megnyitottam összes portot minden.. nemértem.. régebben volt tört de az ujratelepités előtt volt. mostmár csak dvd ről raktam fel.
  • Norby646
    Az 1.66 nélkül nem enged fel a szeróra. :/
  • Falkon
    A patch is szarakodhat! Próbáld meg anélkül is!
  • Norby646
    Az nekem is jól jött volna... :D Én úgy voltam vele h ha a rutin feladatokon túlvok akkor már nagy gond nem lehet. :) Csak ügyesen, bár tapasztalatból tudom hogy nehéz midnenre odafigyelni és lenyugodni... :D Amúgy elsősegélyen te túl vagy már? Ha igen akkor írj már privibe légyszi, lenne pár kérdésem. :)

Falkon: Köszi! :D

indigo: Nem volt tört verzió feletelepítve előtte?
  • Entex
    Akkor nincs ötletem.
  • indigo79
    virusirtót letöröltem tűfeal offon van. összes portot amit irtak róla engedélyeztem. semmi.. network meg megvan.
  • Entex
    Hát akkor csináld amit ír, check your network.. tűzfal, router, vírusírtó, stb..
  • indigo79
    megpróbáltam ujrarakni de nemjó :S valaki tudna segiteni esetleg hogyha aztirja ki hogy can't reach tdu server check network stb.. mit lehet vele csinálni? patcheltem megapack minden (eredeti) és nemjó.
  • Falkon
    Na végre! :DDD Gratulálok akkor! :))
  • CamelX
    Hát asszem 1 fél frontin bejátszik majd nálam :D csak önbizalommal tudok jól vezetni. 1 valamit elbaszok, pl. kötelező fordulási iránynál index hiánya, akkor jönnek a többi apró bakik pár percig :S
  • Norby646
    Köszönöm! Neked meg sok sikert hozzá! Nekem az első majdnem sikerült, a végén egy utcát elnéztem és amiatt buktam. A második az katasztrofális volt, túl ideges voltam de a 3. próbálkozás azért összejött. szerencsére. :)
  • CamelX
    Grat Norbi! Nekem jövő héten lesz első próba. Így 28 évesen már ideje lesz :D TDU most nincs fenn, de lehet a héten felrakom, egyelőre attól is tartok hogy online profilom megvan -e még.
  • Norby646
    Na, ma 3x-ra végre sikerült átmennem a ****** forgalmi vizsgán... Ennek örömére ma ki lenne benne egy kis autókázásba? :) Ha senki é megyek egyedül is de gondoltam többen jobb menni... :) Na ki van benne? És milyenhez lenne kedvetek? Száguldozás, drift, kresz? 5-kor még van 1 kis dolgom de aztán ráérek, ha midnen igaz. :)
  • indigo79
    majd holnap megpróbálom de régebben is ez volt a baja :ss
  • becsiati
    Próbáltad újrarakni?
  • indigo79
    Sziasztok! lenne egy kérdésem. feltelepitettem patcheltem minden . először jó is volt majd aztán már 2-3 napja nem birok online játszani mert nem elérhető a tdu server. mit tudok ezzel cisnálni? esetleg rossz patchet töltöttem le?(1.66) de hiába nem nagyon tudok vele bármit is csinálni.:S valaki tud segiteni?:)
  • Entex
    Nissan Silvia S15 a járós autónak (driftre), meg egy Skyline a tempós krúzokra, ja meg egy ZX-10R funolni :)
  • wandrew26
    Nekem van a jó öreg Ferrari 512 TR-em, ő az aki már évek óta stabil gép. Vettem egy Jag XKR-t és nagyon megszerettem az a "hétköznapi" autóm. Mellé van egy Skyline 1001 LE-vel állatkodni. És van még pár kincs a garázsba de azok inkább csak porosodnak (DB4 Zagato, Ferrari 250 GTO)
  • ateszegry
    ki melyik géppel nyomja?nekem van egy nissan Z-m tuningolva,meg egy audi TT-m:D
  • ateszegry
    ohh köszönöm szépen ! :D
  • Robi546
    M betűt meg nyomod vagy amire neked be van állítva a játékban a térkép,majd ott a térképen keresel egy zöld ház jelet,ha nem találod meg akkor fent kapcsold át hogy ne a versenyeket mutassa hanem mást,nemtom pontosan én se h mi van ott. :D
  • ateszegry
    amugy uj vagyok ebbe a játékba,de,hogy lehet "hazamenni" :D???és kocsitcserélni?:D
  • Jamirofan89
    Hálás köszönet! Ki volt amúgy?
  • Jamirofan89
    Raktam fel egy kék Miura-t és egy sárga Lotus Exige 240R-t max összegért,ha valaki nagy lábon él akkor legyen olyan rendes és vegye meg valamelyiket légyszíves! :D
  • vajo
    Ki jön gurulni??
  • Norby646
    :D Jólvan az a lényeg hogy most jó! :)
  • Jamirofan89
    Sikerült megoldani.Elég figyelmetlen voltam sry.
  • Jamirofan89
    Erre gondoltam:
    - Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)
    Ezek nem változtak nálam.
    Háttér: kép
  • Norby646
    Az 1.68b nem hivatalos patch csak egy modderek által készített "mod pack" amit patch-nek neveztek el, de amúgy azt hiszem ki van írva az, csak a hátteret figyeld alul mert attól még az 1.66-ot ugyanúgy írja a szokásos helyén (ha jól tudom sárga betükkel van kiírva). Lényegében a főmenüben lévő hátteret átalakították egy kicsit azzal hogy ráírták a "patch" verziószámát. Amúgy hogy érted hogy az autó nevek nem változnak? Ha megvan a megapack és tudod is használni az autókat amiknek rendesen írja a nevét akkor nincs problem... :) De ha arra gondolsz, akiket a map-on látsz "car not downloaded" felirattal a nevük alatt, azzal pedig ne foglalkozz, ez egy kis bug. Mindenki így látja a térképen a másik megapack-os autóját.
  • Jamirofan89
    Tegnap megvettem a megapackot.Letöltöttem az 1.68b patchet,feltelepítettem.Az autó nevek nem változtak.A főmenüben is 1.66A van kiírva.Telepítésnél csak a Ressource Update volt kipipálva.Rendszergazdaként indítottam.Ha rámegyek uninstallra akkor critical error.
    Mit csináltam rosszul? Daemon Tools segítségével tolom a játékot.A képfájlal van gond? (NS-TDU_MAXi-poseden.mds)
  • SuSu1992
    valaki nem jön egyet gurulni?
  • cicatetem
    Ma lenne kedve valakinek ill valakiknek egy jo kis aprításhoz? :)
  • Norby646
    Ati láttam rámcsatlakoztál, nem voltam gépnél, aztán meg léptem mert frissítgetem az s600-ast, és még be kell fejeznem az utolsó lépéseket. Sry!
  • Norby646
    Ezt írtam, nem is történt semmi tragédia. Csak nem látom egy ilyen jellegű hozzászólásnak az értelmét (trololololo meg a szmájlik). Mivel direkt felhívtam a figyelmet arra amit írtam és ennek ellenére jött ez a fontos hsz már meignt, ezért töröltem. Peace!
  • 0Diaz0
    mit írtál? nemvoltam itt..
  • Norby646
    Köszönöm, hogy megértetted amit írtam! Hozzászólás törölve.
  • wandrew26
    Sajna nem én voltam, pont néztem egnap statban h trade-en csináltam 61 milla nyereséget anno XD nagy nepper voltam
  • Entex
    24 túl sok legyen csak 20, a többi stimmel. Cigit nem kérek másra kell a tüdőm meg az agyam ;)
  • Entex
    pár hete adtam el vagy 40 autót 1000 credit/db áron :D ahogy tettem fel az autókat úgy vitték el :D mondom ezt nem hiszem el hogy valaki pont a tradet nézi abból az 50 emberből aki fent volt

Norby #105328 : no comment :D