107666
-
#105372 Esetleg még azt megpróbálhatod hogy leellenőrzöd a txt fájlt amiben a játék tárolja a serial-od. Win 7-nél C/programdata/tdu és ott a cdkey.txt. ersze a programdata mappa az rejtett mappa tehát a mappa láthatóság állítsd át. Amúgy új profillal próbálkozol vagy régivel (egy korábbi online mentésed)? -
indigo79 #105371 próbáltam patch nélkül is.. de nemvolt jó.. megnyitottam összes portot minden.. nemértem.. régebben volt tört de az ujratelepités előtt volt. mostmár csak dvd ről raktam fel.
-
#105370 Az 1.66 nélkül nem enged fel a szeróra. :/ -
#105369 A patch is szarakodhat! Próbáld meg anélkül is! -
#105368 Az nekem is jól jött volna... :D Én úgy voltam vele h ha a rutin feladatokon túlvok akkor már nagy gond nem lehet. :) Csak ügyesen, bár tapasztalatból tudom hogy nehéz midnenre odafigyelni és lenyugodni... :D Amúgy elsősegélyen te túl vagy már? Ha igen akkor írj már privibe légyszi, lenne pár kérdésem. :)
Falkon: Köszi! :D
indigo: Nem volt tört verzió feletelepítve előtte? -
Entex #105367 Akkor nincs ötletem. -
indigo79 #105366 virusirtót letöröltem tűfeal offon van. összes portot amit irtak róla engedélyeztem. semmi.. network meg megvan. -
Entex #105365 Hát akkor csináld amit ír, check your network.. tűzfal, router, vírusírtó, stb.. -
indigo79 #105364 megpróbáltam ujrarakni de nemjó :S valaki tudna segiteni esetleg hogyha aztirja ki hogy can't reach tdu server check network stb.. mit lehet vele csinálni? patcheltem megapack minden (eredeti) és nemjó. -
#105363 Na végre! :DDD Gratulálok akkor! :)) -
CamelX #105362 Hát asszem 1 fél frontin bejátszik majd nálam :D csak önbizalommal tudok jól vezetni. 1 valamit elbaszok, pl. kötelező fordulási iránynál index hiánya, akkor jönnek a többi apró bakik pár percig :S -
#105361 Köszönöm! Neked meg sok sikert hozzá! Nekem az első majdnem sikerült, a végén egy utcát elnéztem és amiatt buktam. A második az katasztrofális volt, túl ideges voltam de a 3. próbálkozás azért összejött. szerencsére. :) -
CamelX #105360 Grat Norbi! Nekem jövő héten lesz első próba. Így 28 évesen már ideje lesz :D TDU most nincs fenn, de lehet a héten felrakom, egyelőre attól is tartok hogy online profilom megvan -e még. -
#105359 Na, ma 3x-ra végre sikerült átmennem a ****** forgalmi vizsgán... Ennek örömére ma ki lenne benne egy kis autókázásba? :) Ha senki é megyek egyedül is de gondoltam többen jobb menni... :) Na ki van benne? És milyenhez lenne kedvetek? Száguldozás, drift, kresz? 5-kor még van 1 kis dolgom de aztán ráérek, ha midnen igaz. :) -
indigo79 #105358 majd holnap megpróbálom de régebben is ez volt a baja :ss -
becsiati #105357 Próbáltad újrarakni? -
indigo79 #105356 Sziasztok! lenne egy kérdésem. feltelepitettem patcheltem minden . először jó is volt majd aztán már 2-3 napja nem birok online játszani mert nem elérhető a tdu server. mit tudok ezzel cisnálni? esetleg rossz patchet töltöttem le?(1.66) de hiába nem nagyon tudok vele bármit is csinálni.:S valaki tud segiteni?:) -
Entex #105355 Nissan Silvia S15 a járós autónak (driftre), meg egy Skyline a tempós krúzokra, ja meg egy ZX-10R funolni :) -
wandrew26 #105354 Nekem van a jó öreg Ferrari 512 TR-em, ő az aki már évek óta stabil gép. Vettem egy Jag XKR-t és nagyon megszerettem az a "hétköznapi" autóm. Mellé van egy Skyline 1001 LE-vel állatkodni. És van még pár kincs a garázsba de azok inkább csak porosodnak (DB4 Zagato, Ferrari 250 GTO) -
ateszegry #105353 ki melyik géppel nyomja?nekem van egy nissan Z-m tuningolva,meg egy audi TT-m:D -
ateszegry #105352 ohh köszönöm szépen ! :D -
Robi546 #105351 M betűt meg nyomod vagy amire neked be van állítva a játékban a térkép,majd ott a térképen keresel egy zöld ház jelet,ha nem találod meg akkor fent kapcsold át hogy ne a versenyeket mutassa hanem mást,nemtom pontosan én se h mi van ott. :D -
ateszegry #105350 amugy uj vagyok ebbe a játékba,de,hogy lehet "hazamenni" :D???és kocsitcserélni?:D -
#105349 Hálás köszönet! Ki volt amúgy? -
#105348 Raktam fel egy kék Miura-t és egy sárga Lotus Exige 240R-t max összegért,ha valaki nagy lábon él akkor legyen olyan rendes és vegye meg valamelyiket légyszíves! :D -
vajo #105347 Ki jön gurulni?? -
#105346 :D Jólvan az a lényeg hogy most jó! :) -
#105345 Sikerült megoldani.Elég figyelmetlen voltam sry. -
#105344 Erre gondoltam:
- Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)
Ezek nem változtak nálam.
Háttér: kép -
#105343 Az 1.68b nem hivatalos patch csak egy modderek által készített "mod pack" amit patch-nek neveztek el, de amúgy azt hiszem ki van írva az, csak a hátteret figyeld alul mert attól még az 1.66-ot ugyanúgy írja a szokásos helyén (ha jól tudom sárga betükkel van kiírva). Lényegében a főmenüben lévő hátteret átalakították egy kicsit azzal hogy ráírták a "patch" verziószámát. Amúgy hogy érted hogy az autó nevek nem változnak? Ha megvan a megapack és tudod is használni az autókat amiknek rendesen írja a nevét akkor nincs problem... :) De ha arra gondolsz, akiket a map-on látsz "car not downloaded" felirattal a nevük alatt, azzal pedig ne foglalkozz, ez egy kis bug. Mindenki így látja a térképen a másik megapack-os autóját. -
#105342 Tegnap megvettem a megapackot.Letöltöttem az 1.68b patchet,feltelepítettem.Az autó nevek nem változtak.A főmenüben is 1.66A van kiírva.Telepítésnél csak a Ressource Update volt kipipálva.Rendszergazdaként indítottam.Ha rámegyek uninstallra akkor critical error.
Mit csináltam rosszul? Daemon Tools segítségével tolom a játékot.A képfájlal van gond? (NS-TDU_MAXi-poseden.mds) -
SuSu1992 #105341 valaki nem jön egyet gurulni? -
cicatetem #105340 Ma lenne kedve valakinek ill valakiknek egy jo kis aprításhoz? :) -
#105339 Ati láttam rámcsatlakoztál, nem voltam gépnél, aztán meg léptem mert frissítgetem az s600-ast, és még be kell fejeznem az utolsó lépéseket. Sry! -
#105338 Ezt írtam, nem is történt semmi tragédia. Csak nem látom egy ilyen jellegű hozzászólásnak az értelmét (trololololo meg a szmájlik). Mivel direkt felhívtam a figyelmet arra amit írtam és ennek ellenére jött ez a fontos hsz már meignt, ezért töröltem. Peace! -
#105337 mit írtál? nemvoltam itt.. -
#105336 Köszönöm, hogy megértetted amit írtam! Hozzászólás törölve. -
wandrew26 #105335 Sajna nem én voltam, pont néztem egnap statban h trade-en csináltam 61 milla nyereséget anno XD nagy nepper voltam -
Entex #105333 24 túl sok legyen csak 20, a többi stimmel. Cigit nem kérek másra kell a tüdőm meg az agyam ;) -
Entex #105332 pár hete adtam el vagy 40 autót 1000 credit/db áron :D ahogy tettem fel az autókat úgy vitték el :D mondom ezt nem hiszem el hogy valaki pont a tradet nézi abból az 50 emberből aki fent volt
Norby #105328 : no comment :D