Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
slymaster miért olyan kicsiben játszol?
TDU nickname:lowlama
Szervezek ma egy kis nissan 350z krúzt!!!
Nem kressz krúz, de HC LEGYEN MINDENKINEK!!!!
Annyit kérnék, hogy elõttem ne menjen senki amúgy elõzni szabad, ja és sávtartás is legyen.
A sebesség még elõzés közben is max 200, olyan helyeken ahol nem megy ott 150 vagy kevesebb, csak egy kényelmes kis kocikázás...
Reélem sokan jöttök.
idõpont:22:20
helye:az északi golfpálya
útvonal: a part mellett a versenypályáig ahol kétszemélyes versenyek amennyiben kedvünk van hozzá😄
Várok mindenkit!
Ja és még valami: ha nincs kormányod akkor kérlek menj hátul és ne elõzgesd a társaid, mert hc-ban nemigen tudunk satuzni!
Én olyan 22:10 körül ott leszek nick-em:MSZATESZ
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
a régi kormányom befosott a rohadt gyökerek meg még mindig nem hozták meg a G25-öm<#boxer>#boxer>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
😄 😊 xD (A tegnapi szerintem jól sikerült, jó volt elõzgetni 160 alatt 😄 )
Helloooooooo! Lesz kresssz KrúzZZZZZZZ!!!! 😄 HC legyen mert ugy az igazi.
20:00-20:10-ig várok az Északi Golfpályánál!!!
Szabályok:Csakis normális ember jöjjön. Ha lehet olyan vegyen részt aki kormánnyal rendelkezik, mert nem lesznek olyan gyorsabb menetek.
Nem akARoM LátNI AzT HoGY a gamer átmegy csak ugy a szembesávba. Kressz legyen emberek ok? 😊
ha elõzöl akkor kikanyarodsz és megelõzöd az embert. kanyarba ne fékezz!!! Csakis elõtte (saját érdekedbe)
mert ha már ott satuzol kicsúszol xD
Ha lehet ne gyere fullos verdával, mert fölös (egyesbe meg pörgetni hétezren :S )
a való élethez közel megyünk
-130-150 km/h autópálya, országút
-50-80 város
-40-80 kanyargos hely
Várok embereket !!!
Komoly, funny és normális legyél, mert nem bírok az olyan emberekkel akik nem tudnak megmaradni a helyükön :S
Köszi:
Ha meg a kék karikában nincs benne, akk azon a fõúton, vagy a környékén van valahol.
Amúgy amikor elkapnak, és bejátsza a rendör õrsöt, nem mutatja hogy hol van az a hely, hanem lejár az idõ, és visszateleportál a game vmeik házadba. Amikor Honolulu és környékét jártam akk fedeztem fel.
Mi equipo favorito: Real Madrid
kösz
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
All hail the double x!
#77409 - online nincsenek rendõrök. ha viszont eléred a 3 csilalgot akkro autómatikusan levonja a pénz. legalább is nekem már nem egyszer volt ilyen :S ezzel úsztak el milliók már 😄
All hail the double x!
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
All hail the double x!
Köszönöm a térképet😊.Skacok hogyan tudnék és is csatlakozni hogy neten játszak veletek ?