Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#77498: A CD Projekt várhatóan április 23-án kiadja a TDU Goldot, amiben a megapack is benne van mindössze 2000 Ft-ért. Sztem várj addig. Én is azt teszem többek közt 😊
honnan lehet most a legjobb áron hozzájutni a gémhez? +megapackhoz?
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Úgy mint amikor a való életben összefutsz a haverjaiddal...megbeszéled elõre, vagy véletlenül találkoztok...ennyi...
Amúgy tölthettél volna kicsit több idõt a játékkal hogy rájöjj a mechanizmusára, vagy pedig utánaolvasni mielõtt alapvetõnek mondható dolgokról kérdezel...
TDU nickname:lowlama
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Elõször is elmész egy klubházhoz, amit egy fotellel jelez a térkép, és ott megpróbálsz csatlakozni.
És csinállhatsz saját klubbot is asszem 350 000 $ ért.
hogyan és hol tudok klubbokhoz csatlakozni?
Köszi elõreis !
(FAQ nem jön be )
Meg TS-rõl az illetõ szó nélkül elment.... háát... erre nem tudok mint mondani :S
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
És nem azt szeretném látni,hogy írják,hogy mikor indulunk már elindulunk,és 10 perc után meg jólvan ez így unalmas már csak 7-en vagyunk..
Mi equipo favorito: Real Madrid
én is próbáltam rácsatlakozni adj-ékre kb 1órán keresztül(fél doboz cigibe kerültXD)
aztén feladtam és gurultunk egyet slymasterrel
Tali Északi Golf pálya.
Hc kötelezõ.
Kresz krúz.
Csak Nissan.
Max sebesség: 120-140 km/h.
És 19:15-ig várunk.
Én is próbáltam rátok ugrani, már akkortól mikor azon a félszigeten voltatok.<#falbav>#falbav> Egy órán át próbáltam kb., utána ráuntam és mérgemben kiléptem, és inkább megnéztem 2 filmet.<#szomoru1>#szomoru1>
Majd ha hazajöttem megbeszéltem vele😄
De valószínû Nissan tali lesz.
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Hogy lehet az 1.66a patchet letörölni??? már újraraktam a játékot, elindítottam és benne maradt a patch, amikor elindítom azt írja ki, h a kapcsolat megszakadt...
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Tali:
ADJ, Drane,és ÉN
És a végén csak én és adj maradtunk végleges tali vége 3:52

TDU,ETS2 Nick: holecsko