Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Ott leszek én is Enzoval.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

z06 az jobb sztem... 300 at simán viszí, és ha esetleg kicsúszol könnyen lehet korigálni...

ÉK-i Torony az 1-sö képen van Stormline hozzászólásában... a linket meg csak be kell copyzni.

attis95
Az jó ha Corvette Z4-el jövök?
Továbbá hol van az északkeleti torony?

TDU nickname:lowlama

HI, lenne még 1 kérdésem hogyha letöltöm a megapackot akkor tudok majd neten játszani?
Daneszbaby: sorry az elözö hszt csak véletlenül írtam neked.

Sztem nem össze vissza kéne menni. Honoluluból nyugatra kéne menni az autópályán, majd föl északra a tengerparton, utána kb. a sziget közepe fele, ha ez megvan a sziget közepén végigmegy a két hegy között egy autópálya, azon le vissza Honoluluba, majd ugyanezt megtenni kelet fele is... Nem tom hogy mennyire vágjátok, amit most leírtam de ezzel meglenne 300 km. kb...

drot
énis ott leszek sztem de hc-ban mert hc nélkül nemis tudok vezetni.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

A régi szép idõk mi? :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szerintem énis ott leszek.
Gondolom nem ismersz de Memphissel van egy multunk az biza. =)
Régi veterán vagyok a régi játékosok közül.

Ehh.
Szar ügy pedog azzal a legjobb ;) =)

Nincs saleen em... nincs rá lóvém.

Storm ott leszek mindenképpen... :D
szerintem mr lyan fl hat fle de nem vagyok benne biztos, lehet, hogy csak háromnegyedre esek be
aki elöl van az megy amerre jónak látja, a többiek utána. érdemes az autópájákat becélozni mert a hegyekben nehezen lesz meg a 250es átlag. lehetõleg csak az menjen elöl aki nagyjából tudja hogy hol vannak a gyors szakaszok. pár kmre nem baj ha különválunk, ha jól csinálja az illetõ akkor megtalálja az utat ahol újra találkozik a többiekkel. (lehet nyomogatni a Z gombot.) a létszám nincs megszabva, leszünk amennyien leszünk. ha több layer van akkor nem kell a kölünbözõ layereken lévõknek ugyanarra menniük, az külön próbálkozásnak számít. nálam csak akkor számít érvényesnek ha közben egyszer se mentél ki a térképre/egyszer se szakadtál meg/egyszer se dobott le stb. persze nincs hivatalos szerv, mindenki úgy tekint az eredményére ahogy akar.

a fagyásra: töröld a radial.cdbt. ha van tuning a gépen akkor állítsd vissza alapra az összeset és figyeld a hõfokokat valamien monitorozó progival. egy újabb VGA driver is jól jöhet

somdav95
Vágd ki az oldalát vagy helyen, és rakj oda egy hûtõt XD

Kösz a felvilágosítást, akkor leszedem az oldalát ideiglenesen vagy nem tom XD

StormLine: Amúgy ez az 500km hogy zajlana ? Merre kéne menni ? Vagy csak úgy kóválygunk ? <#idiota>
Illetve mennyi a létszám kb és hány layerbe ?

somdav95
GPU túlmelegszik.

Na nekem elkezdett trógerkedni a játék...Megpróbáltam teljesíteni a 200km-s versenyt, erre kb háromnegyedénél kép elmegy, full feketeség, és folyamatosan világít a gépházon a piros led ami ugye a munkát kéne hogy jelezze, de mégse csinál lóf*szt se.
Reset után gondoltam inkább felvásárolom a ruhaboltokat ahogy vannak, erre ugyanúgy kifagy, de most még negyed óra se kellett neki...
A kérdés az lenne hogy ez a játék hibája, vagy hardveresen szarakszik vmi, mondjuk CPU vagy GPU túlmelegszik, stb...?
Ilyet eddig még nem csinált, egyedül a GPU produkált túlmelegedést mondjuk Crysis alatt, akkor viszont egy fél perces töltögetés után csak textúrahibás lett, nem kifagyott az egész..
Most a winfos alatt csinálhatok bármit, mûkszik minden, más játék alatt meg nem tom mit produkál mert nincs semmi se feltelepítve.
Ha vki megszán és tájékoztat, megköszönném :D

Így van. =)
Hogy megy? ;)

Yeah, megpróbálok ottlenni :) Vágyom már egy kis túrára :D

500 km challenge 3

már volt 2 (csak nem írtam be ide), most jön a 3. ez egy cruise aminek van egy célja is, ami nem más mint 500 km megtétele 2 óra alatt lehetõleg csapatosan. válasszatok az A kategóriából egy autót amit jól tudtok irányítani nagy sebességnél. nem a puszta lóerõ a legfontosabb hanem hogy mennyire fexik az autó. én Enzoval jövök. elõre szólok hogy ezúttal ha valaki hosszú ideig nagyon le van maradva és az elöl lévõk úgy ítélik meg hogy nyomni kell a cél teljesítéséhez akkor az illetõ nem lesz bevárva. ha valaki gyakran ütközik akkor õ is számítson arra hogy nem lesz bevárva. itt a stabilitás lesz a lényeg. hiába a tied a legnagyobb pillanatnyi sebesség ha 1 km múlva ütközöl. HC mode és motorkerékpár nem ajánlott. gyülekezõ az északkeleti toronynál 17:45kor:
kép1 kép2 (proceedot kell nyomni)

18:00kor start

tudtam csatlakozni az sg klubhoz már csak vissza kell valakinek igazolnia

ty
Amúgy már látom lelki szemeim elõtt a TDU2ben lezajló Gumballokat.....menet közben elkap az esõ, besötétedik, kifogy a benzin, stb. :D izgalmas lehet...

Amúgy ha hétvégén lenne, én is jelentkeznék Gumballra....szerintem nem kéne nevezési limit, hanem megtöltünk 2-3db layert, és mindenki a megbeszélt útvonalon menne végig :D

Na ja, a mostani amcsi Coast To Coast runon megoldható is lenne, de ha ilyen európai körút lenne, ahol repülõvel is van átszállítás vagy komppal, akkor hogy tuszkolnám fel magam ? <#idiota> Másik meg hogy amíg azok buliznak esténként, én dögölhetek a kocsiban ? XDD

magic bnk modot tedd fel és nemfog kihfagyni.... am jééééé a Saleen mester :D még te tanítottál meg anno drfitelni saleenal...

Sziasztok!
Úgy néz ki visszatértem közétek =)
Mint régi Veterán.
Milyen progival rakjátok be az új kocsikat?
Mert nekem nem megy.
Letöltöttem egy csomo jó dolgot felülírta és most befagy a game.
Segítsetek már lécci.
Köszi!

én is gondoltam már rá h élõbe, de még nincs jogsim majd csak 4 év mulva lehet akko leszek 17 :S

A vidi végén mi szólt akkorát ? Oszlop vagy az út padka ?

Gaben17
tdu-ban gondoltam:DD igazából is lehetne amúgy 1x krúzolni:D

Spirit of Perfomance Koenigsegg

aha
De holnap nem lesz jó a GRID, nekem tanulni is kell !!!

Én szívesen megszervezem, de te fizeted a kocsikat xD

holecsko10
Na ezt hogy csináltam? Kétszer lett berakva na mindegy.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

hát figyelj, nem nevezel csak odamész útközben a kocsiddal aztán mondod h te neveztél xD
azt örülsz XD

Gaben17
nekem ez,érdemes végignézni tolják neki;)) fav

holecsko10
ma is volt tdu és jó volt köszi srácok. Majd holnap lesz GRID Dozzo.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

hellosztok. ma vettem meg a játékot, eddig csak patch-et raktam rá. kérdés, h ha letöltöm a carpack-ot és felrakom az nem kavar be? ugyértem lehet játszani neten az uj kocsikkal v a carpack-ot is meg kéne külön venni? még1 kérdés, titeket hanyadjára enged fel a szeróra, mindíg azt irja h ellenõrizzem a hálózati kapcsolatom. köszi.
Ha lenne a tulajdonomban egy vmire való négykerekû, jogsi, szívesen jelentkeznék rá a valóságban :D
Csak az a baj, hogy rohadt drága már maga a nevezés is...hát igen, nem átlagembereknek találták ki, mégcsak nem is az átlagembertõl kicsit jobbmóduaknak :D

Az fasza lehetne :D egyik Kedvenc Videóm róla

Gaben17
Valaki aki szeret szervezni megcsinálhatná az elsõ GumBall 3000-et:D

DJKonya
Várakoztunk a klubbháznál.

Majd unatkoztam és körözgettem oda vissza

Majd átmentem a Nissan krúzra.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

attis95
és ma lesz vlmi kruz v vmi sg-sek?

rototti
Csak a térképen rákattintasz arra akihez csatlakozni szeretnél. Elvileg pár próbálkozás után bead a layerbe, ha nincs tele.

Kimi - The King of Spa

attis95
és h kell rácsatlakozni mer akk én is mennék

Gaben17
akkor vedd részletre ;)

53k helyett 63k ra jön ki de 80ról van leértékelve... :D de nemtok mit csinálni sehogyse tudok egyszerre összeszedni 53k t 30ks fizetéssel...

Gaben17
Én simán vettem egybõl,nemtudom mennyire jó a részlet, 0% thm?

Sztetek megérné G25 (újjonan) 5k s havi részlettel 1évig? 2év garival.

ChuckyHUN
Skylineval megyek:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Golf Clubnál vagyok Nismo Z-vel:)
Gondolkodtam, hogy skylineval menjek-e, de még nem tudom:D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

melyik ts szerveren szoktatok beszélni?