Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉK-i Torony az 1-sö képen van Stormline hozzászólásában... a linket meg csak be kell copyzni.
Továbbá hol van az északkeleti torony?
TDU nickname:lowlama
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Gondolom nem ismersz de Memphissel van egy multunk az biza. =)
Régi veterán vagyok a régi játékosok közül.
Szar ügy pedog azzal a legjobb ;) =)
szerintem mr lyan fl hat fle de nem vagyok benne biztos, lehet, hogy csak háromnegyedre esek be
a fagyásra: töröld a radial.cdbt. ha van tuning a gépen akkor állítsd vissza alapra az összeset és figyeld a hõfokokat valamien monitorozó progival. egy újabb VGA driver is jól jöhet
StormLine: Amúgy ez az 500km hogy zajlana ? Merre kéne menni ? Vagy csak úgy kóválygunk ? <#idiota>#idiota>
Illetve mennyi a létszám kb és hány layerbe ?
Reset után gondoltam inkább felvásárolom a ruhaboltokat ahogy vannak, erre ugyanúgy kifagy, de most még negyed óra se kellett neki...
A kérdés az lenne hogy ez a játék hibája, vagy hardveresen szarakszik vmi, mondjuk CPU vagy GPU túlmelegszik, stb...?
Ilyet eddig még nem csinált, egyedül a GPU produkált túlmelegedést mondjuk Crysis alatt, akkor viszont egy fél perces töltögetés után csak textúrahibás lett, nem kifagyott az egész..
Most a winfos alatt csinálhatok bármit, mûkszik minden, más játék alatt meg nem tom mit produkál mert nincs semmi se feltelepítve.
Ha vki megszán és tájékoztat, megköszönném :D
Hogy megy? ;)
már volt 2 (csak nem írtam be ide), most jön a 3. ez egy cruise aminek van egy célja is, ami nem más mint 500 km megtétele 2 óra alatt lehetõleg csapatosan. válasszatok az A kategóriából egy autót amit jól tudtok irányítani nagy sebességnél. nem a puszta lóerõ a legfontosabb hanem hogy mennyire fexik az autó. én Enzoval jövök. elõre szólok hogy ezúttal ha valaki hosszú ideig nagyon le van maradva és az elöl lévõk úgy ítélik meg hogy nyomni kell a cél teljesítéséhez akkor az illetõ nem lesz bevárva. ha valaki gyakran ütközik akkor õ is számítson arra hogy nem lesz bevárva. itt a stabilitás lesz a lényeg. hiába a tied a legnagyobb pillanatnyi sebesség ha 1 km múlva ütközöl. HC mode és motorkerékpár nem ajánlott. gyülekezõ az északkeleti toronynál 17:45kor:
kép1 kép2 (proceedot kell nyomni)
18:00kor start
ty
Úgy néz ki visszatértem közétek =)
Mint régi Veterán.
Milyen progival rakjátok be az új kocsikat?
Mert nekem nem megy.
Letöltöttem egy csomo jó dolgot felülírta és most befagy a game.
Segítsetek már lécci.
Köszi!
Spirit of Perfomance Koenigsegg
De holnap nem lesz jó a GRID, nekem tanulni is kell !!!
azt örülsz XD

TDU,ETS2 Nick: holecsko
Csak az a baj, hogy rohadt drága már maga a nevezés is...hát igen, nem átlagembereknek találták ki, mégcsak nem is az átlagembertõl kicsit jobbmóduaknak :D
Majd unatkoztam és körözgettem oda vissza
Majd átmentem a Nissan krúzra.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kimi - The King of Spa
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Gondolkodtam, hogy skylineval menjek-e, de még nem tudom:D
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...