Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Énis akarok festeni =(
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
persze ha rám gondoltál Holecsko 😄 mert ott Dozzo áll nem Dozoo 😊 ezzt abból gondolom h találkoztam majdnem a saját nevemmel egy másik játékossal 😊 szép magyaros XD
Ismét vagy szombat este 10 vagy vasárnap este 10-kor lesz megtartva a találkozó név lista változót.

Megint csak elmarad a ma esti Chrysler cruise. Bocsánatot kérek azoktól akik rész akartak rajta venni, de sajnos ez van. Úgy döntöttem hogy ezután csak akkor íróm ki ha már biztos hogy nem jön közbe semmi.<#sir>#sir>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

TDUnick: Moodovin[HUN]
All hail the double x!
Én is teszek néhány képet a tegnap estérrõl.

Bocsi de utólag vettem észre hogy nem natív felbontásban játszok, hanem csak 1280x720-ban. Biztos a vidikari frissítése miatt változott meg a képarány.<#gonosz3>#gonosz3>
Pixxel:A billentyûzet nem arra való hogy azon vezesd le a dühödet!<#eplus2>#eplus2>
All hail the double x!
már 2 napja nincs tdu, mert kb a szpészt nem bírom megnyomni annyira hazavágtam a kíbordot <#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>
All hail the double x!
Holecsko: Én Szombaton csak nézni tudom a találkát, mert a Lybránál leszek és akkor én nem tudok vezetni! XD
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
A hétvégi meg lesz tartva ez csak bemelegítés volt.! <#vigyor>#vigyor>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Jöttök ti még az én TDU-mba.
TDU szerver szerte népszerû ez a szabad paint-elgetés. Este is kb. 3 külhoni kérdezte a mikéntjét ! 😊

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Holecsko te nem akarsz velük menni? Nem baj, majd ha tomme nem megy akkor majd te mész helyette!<#ravasz1>#ravasz1>
Nem szeretnék beszólni , de az Chrysler!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha tomee nem ér rá akkor egy szabad hely van, bárki jöhet csak hc legyen