Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lybrahu
Hát igen...verdákat fotózni "sajnos" mindig van idõm...munkahelyi ártalom! <#vigyor>
Igazán szépeket azonban ritkán kaphatok lencsevégre! <#szomoru1>
Az Astonnal is az volt a baj, hogy nem pöccinthettük be a motorját a szalon végett. Kár!!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

[HUN]FaTaL
Ilyet én is csak fotózni nem volt idõm. :(

DB9et is láttam már, slr-t, r8at, sokszor gallardot, egyszer vipert, sok ferkát meg porschet, maserati granturismot. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
pesten meg annyi ferka meg H2 meg stb járkál hogy már unalmas <#eplus2> slr-t is láttam már 2x. (hülye szõke pitsa vezette)

All hail the double x!

pxxl
na jó duzzogva elfogadnám ez is <#hehe><#hehe>

All hail the double x!

én tegnap csak 1, ritkább TDU-s verdát láttam :/

lybrahu
Én meg ilyet láttam! <#crazya><#wow1>

szép :))

pxxl
hjah valszeg nem itt ülnék és az sg-t bámulnám munka közben <#eplus2><#hehe><#idiota>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Most vetted? <#idiota>

lybrahu
<#nyes><#nevetes1><#dumcsi><#taps><#wave>...de persze nem áruljuk el, hogy amikor elöl megyek akkor tényleg én fogok vezetni! <#idiota>
Taktikailag szétziláljuk az ellent! <#eljen>
Szerintem ez lesz az igazi megtévesztés!!

Néhány korábbi kép:

Ezt a járgányt Johnny-val készítettük menet közben pár napja. Bátorkodtam Ferrari Stradanello-ra keresztelni! <#nevetes1><#guluszem1> :

pxxl
<#idiota><#ravasz1>

All hail the double x!

Szevasztok!
Nem csak hogy nem tudtam feltölteni, de be se jött az oldal nekem. Megállt félig üres oldalnál. Amint a lentebbi képemen láthatod azon a részen megállt, és azt írta ki hogy a távoli kiszolgáló nem elérhetõ!<#falbav>Most is írja ott (kétszer is), de már végre be jön rendesen az oldal, és tudok feltölteni is! Úgy látszik nagyjából helyre jött!<#worship>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
baaazeg itt áll kint a parkolóban egy 1978 Pontiac Firebird Trans Am. Nagyon korrekt állapotban. Arany színû, sas a mocitetõn stb stb. Tökéletes <#smile> <#guluszem1><#taps><#worship>

All hail the double x!

Fitti83
A videókártya kevés lesz szerintem!
Lybra: Kár, hogy nem voltál! Jó volt a Cruise. Szombaton meg csak azt fogják észrevenni a cruise-on, hogy hol elõl mész, hol hátrébb! <#vigyor><#vigyor>És közben jókat fogunk inni!<#pias><#vigyor>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Sziasztok! Ezen a konfigon szerintetek elmegy a játék? Intel Dual Core E5200 2,5 GHz 2 MB cache, 1 GB RAM, Geforce 7200GS 256 MB

lybrahu
Oh jajj! Mi a gond, nem tudsz feltölteni? Nálam okés a dolog...<#eljen>

orszagtom
hávaze', ha tudom, hogy nem csak F40-nel lehet menni, mentem volna..... <#beka2>
Szép képek! <#vigyor0>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Az még annyira nem is vészes.<#bee1> Szerintem ha rozsaszin lett volna az alap, és mondjuk piros vagy sárga a csík, akkor már sokkal cikibb lenne!<#vigyor1>
Amúgy meg kész a vidi a tegnapelõtti (Maserati cruise) napról!<#worship>
Viszont van egy rossz hírem mégpedig ez:

Gõzöm sincsen mi a gond, de remélem nem az amirõl olvastam egy fórumon, mert azt nagyon nem szeretném! <#ticking>Remélem mihamarabb helyrejön, hogy fel tudjam tölteni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
<#crazya><#ravasz1><#idiota>
10 percre felnéztem ma

All hail the double x!

Johnny 19
Én is köszönöm szépen a cruise-t srácok ZSÍR volt :D

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

[HUN]FaTaL
Valószínû pont akkor szóltál hozzá, amikor valaki más is egy másik topicban. SG bugja, évek óta. A másikat kiütötted, az övé nem is került be. :)

Régen ilyenkor elõfordult, hogy csere és a te hsz-ed abba a topicba került, a másik ember nickjével ahova õ postolt és fordítva. :) Elég vicces volt :D

holecsko10
Kérdésem miért rakja fel kétszer a képeket nálam?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Köszönöm az estét jó volt.

Fitti83
Moodovin: Sajnálom, jó volt azért. Köszi!
És itt vannak a fotók is!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

csontiz
Sziasztok eltudná nekem küldeni valaki az eredeti Db.bnk fáljt? Lecseréltem a színek miatt erre meg nem indul <#confused><#help>

Moodovin
network connent lost blabla........, kösz a gurulást! Fitti, Holecsko, JohnnyVTI, Tattix

bye

TDUnick: Moodovin[HUN]

Odáig mertem fajulni hogy az új autókat megnéztem a boltban kivül, belül...
Még majd megmerészelem a Test Driveot kipróbálni, csak nem dob ki a szerver, de packos autót nem veszek, szerzek eredeti reg kulcsot...

[HUN]FaTaL
Nem fagy ki, pár sec után levág a szerver.

"Your download content don't activated"

Fitti83
Mikor lesz vége????? Téged várunk!!!

ha beleülsz egy packos gépbe, 1-2 perc után kizár a szerver..

Leszedtem warez megapackot, fölraktam, térkép jelzi az új boltokat, stb... viszont reg kulcsot nem írtam be... majd bemegyek vmeik autósboltba és kíváncsi vok h kifagy e a game...

lybrahu
oooohhhh...sajna még meccs van...<#szomoru1>
U-NI-TED!! <#eljen><#eljen> <#taps>

holecsko10
Igen is megyek fõnök.

Fitti83
Az esti krúzhoz itt a plakát!!!

Moodovin
Igen.

#78209: Ki kell cserélned a bnk1 fájlt. link

TDUnick: Moodovin[HUN]

rototti
Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim ezt elfelejtettem... ide kell bemásolni, attól függ melyik autóhoz van az új felni.

Kimi - The King of Spa

rototti
ITT találsz felniket, amiket csak be kell másolni a játék megfelelõ mappájába és megy is. Nem zavarja a multi, ja de kell hozzá magic map (egy bnk fájl amit felül kell írni hogy moddolni tudjál). Az pedig itt van. (kicsit lejjebb görgetsz és ott lesz : magic map.zip stb. Ott azt válaszd ki ami a te verziód. (van megapack vagy nincs)

usaman: a tiédre nem tom a választ ;)

Kimi - The King of Spa

elözö hsz-mre thx a választ :S

hi. leírná vki hogy kell a felnicserét csinálni és hogy mi kell hozzá? eredeti játékot nem kavarja be, felenged ugyanugy? kösz.
Jah a kéglid=csoportos krúz vagy Fitti meg johny loebes C4 verdájukkal kéne menni egy magyaros kruzra XD :DDD
elmennék huzatni a verdákat, rendõröket magunkra uszítani meg az árokba is lehet hogy bemennénk, persze ilyen sofõrökkel :P
Csak egy gond van H***e B**i kátyús út <#duhos2><#falbav><#wilting><#gun>
Majdnem barátom barátnõjének a kocsijának a kereke Budán majdnem kitörött :SSS 35 cm-es kátyúúú... :S

lybrahu
Látom, itt napközben szépen felosztották a kéglimet 1 csoportos krúzra. <#wow1>
Félreértések elkerülése végett: ilyenre nem kerülhet sor!! <#nyes>
Egyébként (ha egyáltalán leszünk szombat este) valszeg úgyis felváltva fogunk vezetni Fittivel....<#dumcsi><#email>
Persze az is elõfordulhat hogy alkohol mámorban úszunk dicsõ fõvárosunk valamely sarkában! <#nevetes1>
Ki tudja?...<#nemtudom> Szombat este kialakul még.

holecsko10
Köszi BalanszArt, JonnyVTI jó volt a mai bemelegítõ is.

hmmm

Felraktam a megapackot és beraktam a bling bling-et és így is kifagy :D

Kipróbáltam a motorozást tduban... ha rányomok a gázra eléggé ingataggá válik a motor, de sztem qwa jó :D
Megkell szokni az irányítását...

Am ha felrakok warez megapackot, késöbb eredeti reg kulcsal tom használni ?

DJKonya
Kint a fõoldalon van egy olyan hogy VIP Jogok felvétele, ott megtudhatsz mindent.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Venni kell ? :( mennyi és mivel lesz jobb ha veszek? (már annyira nem is érdekell a csillagvadászat...)

Tomme megmondta nekem h nem megy meg lehet h én sem :S úgy fáj a bal lábfejem, hogy még mindig tudok kuplungolni :D csak annyi h meghúzodott.Ahogy írtam ha szombaton lesz és nem megy Tomee akkor lefoglalhatjátok a helyet :D szép magyarosan furán leírtam mi? XD

nem nem, Lybrának megmondja hogy menjen el WC-re mert meglepit rakott neki oda aztán odafut bezárja lybrát és jön a Krúzra.Másik lehetõség: mindenki elmegy Lybrához és együtt fogunk Krúzolni a jó kis magyar kátyús utakon vagy számítógépen. megy vlki majd váltunk volánt TDU-ban, ha ugy van akkor meg elviszi mindenki a gépét és egy hálózaton megyünk Lybra szobájában/lakásában XD

link :DD