Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazán szépeket azonban ritkán kaphatok lencsevégre! <#szomoru1>#szomoru1>
Az Astonnal is az volt a baj, hogy nem pöccinthettük be a motorját a szalon végett. Kár!!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
DB9et is láttam már, slr-t, r8at, sokszor gallardot, egyszer vipert, sok ferkát meg porschet, maserati granturismot. :)
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!

All hail the double x!
Taktikailag szétziláljuk az ellent! <#eljen>#eljen>
Szerintem ez lesz az igazi megtévesztés!!
Néhány korábbi kép:
Ezt a járgányt Johnny-val készítettük menet közben pár napja. Bátorkodtam Ferrari Stradanello-ra keresztelni! <#nevetes1>#nevetes1><#guluszem1>#guluszem1> :

Nem csak hogy nem tudtam feltölteni, de be se jött az oldal nekem. Megállt félig üres oldalnál. Amint a lentebbi képemen láthatod azon a részen megállt, és azt írta ki hogy a távoli kiszolgáló nem elérhetõ!<#falbav>#falbav>Most is írja ott (kétszer is), de már végre be jön rendesen az oldal, és tudok feltölteni is! Úgy látszik nagyjából helyre jött!<#worship>#worship>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
All hail the double x!
Lybra: Kár, hogy nem voltál! Jó volt a Cruise. Szombaton meg csak azt fogják észrevenni a cruise-on, hogy hol elõl mész, hol hátrébb! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>És közben jókat fogunk inni!<#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Szép képek! <#vigyor0>#vigyor0>
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Amúgy meg kész a vidi a tegnapelõtti (Maserati cruise) napról!<#worship>#worship>
Viszont van egy rossz hírem mégpedig ez:
Gõzöm sincsen mi a gond, de remélem nem az amirõl olvastam egy fórumon, mert azt nagyon nem szeretném! <#ticking>#ticking>Remélem mihamarabb helyrejön, hogy fel tudjam tölteni.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
10 percre felnéztem ma

All hail the double x!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Régen ilyenkor elõfordult, hogy csere és a te hsz-ed abba a topicba került, a másik ember nickjével ahova õ postolt és fordítva. :) Elég vicces volt :D
És itt vannak a fotók is!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
bye
TDUnick: Moodovin[HUN]
Még majd megmerészelem a Test Driveot kipróbálni, csak nem dob ki a szerver, de packos autót nem veszek, szerzek eredeti reg kulcsot...
"Your download content don't activated"
U-NI-TED!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> <#taps>#taps>

Kimi - The King of Spa
usaman: a tiédre nem tom a választ ;)
Kimi - The King of Spa
elmennék huzatni a verdákat, rendõröket magunkra uszítani meg az árokba is lehet hogy bemennénk, persze ilyen sofõrökkel :P
Csak egy gond van H***e B**i kátyús út <#duhos2>#duhos2><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#gun>#gun>
Majdnem barátom barátnõjének a kocsijának a kereke Budán majdnem kitörött :SSS 35 cm-es kátyúúú... :S
Félreértések elkerülése végett: ilyenre nem kerülhet sor!! <#nyes>#nyes>
Egyébként (ha egyáltalán leszünk szombat este) valszeg úgyis felváltva fogunk vezetni Fittivel....<#dumcsi>#dumcsi><#email>#email>
Persze az is elõfordulhat hogy alkohol mámorban úszunk dicsõ fõvárosunk valamely sarkában! <#nevetes1>#nevetes1>
Ki tudja?...<#nemtudom>#nemtudom> Szombat este kialakul még.
Megkell szokni az irányítását...
Am ha felrakok warez megapackot, késöbb eredeti reg kulcsal tom használni ?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"