Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajjj de jó képek.. 😊 A héten még guruljunk...
TDU Project Paradise nick: ToMeE
THX! Jó volt de rövid! <#szomoru1>#szomoru1><#wave>#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Majd legközelebb bepótoljuk.
Látom TomeE azért az elsõ képrõl csak levettél XDXDXD!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
pár napja lõttem m7-en
160-al mentem, de 3mp és már több mint 200m-re volt ez a szörnyeteg😄, a rendszámát nem láttam h magyar volt-e, a carrera GT feliratra elolvadtam egy pillanatra (visszapillantóból csak egy szürke csík volt)
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
(A résztvevõk: Fitti, Lybra, Grabowszki, ToMeE)

TDU Project Paradise nick: ToMeE
A topik logóját nem kéne, vmi szebbre, és összetettebre cserélni ?
A motorral összesen ment km-ereknél most is van ilyen, de csak ott szerencsére...
Tegnap megnéztem a Tolvajtempót <#idiota>#idiota>
Köszi a krúzt AKA07
Honda - The Power of Dreams
😊
Ha ez nem lesz vlmi fényes rendet fogok rakni a lámák között...
Meg káosz volt, azért is álltam meg...<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>
ha a végén vagyok és pl inniért kimegyek simán beérlek titeket ugy h nem is lassítotok!!!
Sajna az együtt vezetés még nekem sem a legerõsebb oldalam, bocs Dj

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Gyere nyugodtan, nekem múltkor se volt bajom veled! Ha nagyon laggolsz, akkor kitalálunk valamit.
Dozoo
Igen, jó hogy nem jöttél... Kb hasonló szitu volt mint amit te mondátl ill. írtál.. Ami betett a végén, amikor betelt a pohár meg minden, az az volt, hogy 7-es állunk egy helyben, út szélén, libasorba várunk1 embert, aki lemaradt, jön jön, és izomból kb. fékezés nélkül a libasorba bele... => Kiléptem... xD
Remélem a mai jobb lesz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szörnyû hogy milyen emberek vannak TDU-ba és milyen pocsékul tudnak vezetni!!!Én is múltkor nyomtam neki negyedik a féket és világított is a lámpám ezerrel erre belém jön :S pedig már hetek óta fékeztem :S
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy aki nem tud normálisan viselkedni, az NE jöjjön el! Elõzõ heti "G" katos krúz szörnyû volt....
MA 20:00-kor lesz!
20:00
Szabályok szokásosak!
Autó: Mindenki azzal jön amivel akar! (olyan 200 körüli tempó...)
Sok upc-s internettel rendelkezõ ember nem tud felmenni a tdu szervere, de ettõl még jó a szerver csak a net sebesség növelése miatt bezavar. Legalábbis akit eddig kérdeztem upc-s ismerõst.
TDU,ETS2 Nick: holecsko

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

All hail the double x!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ha pár próbálkozás után tudsz másra csatlakozni, akk nincs gond. ha meg a csatlakozás sose megy, akk a Router lesz a kakuktojás, nekem is az van amúgy, modem fölösleges.
sõt találkozhatnánk... Gyere a Stadionhoz, Honolulu Nyugati vége után van szerintem látni fogod a térképen, elég feltûnõ... Rám nem 100 h tudsz csatlakozni, de egy próbát megér, utána mehetnénk vmerre.