Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem még várjatok pár hetet, addigra lesz.

Én se találtam eddig... Budapesten. Ha valaki lát valahol, szóljon!

adamfesto
Hol láttad, mert én a Székesfehérváriban nem találtam... 😞 -habár hétfõn néztem.
"Legjobb választás" kiadásban volt?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Moodovin
Városban "trükköztünk" Szoszkevel <#eljen>, majd csatlakozott hozzánk egy idegen is. 😉

TDUnick: Moodovin[HUN]

Fitti83
Ismét király volt a krúz! Köszönöm mindenkinek! Akik a végén is ott voltak, azoknak bocs, de megszakadt és nem mentem már vissza.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Végre volt egy kis idõm, így felnéztem a szigetre. 😊
Köszönöm mindenkinek akivel összefutottam a mai nap. Jó kis menetet nyomtunk srácok. <#wave>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

SiteDisagner
ez nem görög katolikus matrica. valószínûleg szlovák volt az illetõ. csak azért mégis közelebb van, mint az usa

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

orszagtom
Megint egy király krúz! THX Fitti, Grabowszki, TeddyBear!

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Moodovin
TeddyBear és jómagam egy "balesetmentes gazdag cruise" után megpihentünk az É.-i golfpályánál. 😉

Az nem 100 h Magyar... Görög katolikus országból is származhat az a vki, akié a kocsi. Más országnak is van olyan jelképe. Am így összematricázni egy autót <#szomoru1> gusztustalan...
Metál Feketén, kocsi közepén végig egy piros csíkkal, úgy néz ki jól egy Ford GT.
"ízlések és pofonok"

SiteDisagner
Ford GT .. kicsit meglepõdtem a matricán 😮OO

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Aki választ ír nekem az privátban tegye meg. THX

San Andreast a mai napig tolom multiban, és minden playert beszokott adni XD

Jaja Routerem van... a port készítésérõl foggalmam sincs, és hogy a tüzfalat hol kell kikapcsolni a Routeren ? Mert gépen kikapcsolom az ok ,de Routeren hol ?

pxxl
hát igen. a kizárólagos liszenszt nem hinném, ámbár pénzért bármit meg lehet venni. de szvsz a bmw közel nem ér annyit hogy kizárólagos liszensz vegyen tõle bárki. aztán az hogy most egy tdu-ba nem került bele, hát istenem. megoldották a modderek <#vigyor2><#vigyor2>

All hail the double x!

Lesz ma este is gurulás? Veletek mindig jó móka szokott lenni, csak tegnap is sajna késõn mentem... Igaz ma is csak 9 fél 10 fele megyek fel. ( Vagy esetleg ha van kedve valakinek jönni -aki normálisan vezet lehetõleg HC-ban-, az ne tartsa magában, jelentkezzen. 😊 )

Fitti83
* fogja
Sry

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Fitti83
Ha Routered van és nincsenek beállítva a portok vagy nincs kikapcsolva a tûzfala a routernek, akkor nehezen fognak rádmenni. nÁLAM IS EZ VOLT. Kikapcsoltam a router tûzfalát, azt minden oké.
Balazs 15: Ha a kereskedésbõl kijössz, akkor nem gofja visszaadni az embereket, hanem újra kell csatlakoznod velük. Mapra fel, azt rá vmelyik piros autóra, akikkel együtt voltál és akkor visszatesz jó esetben abba a layer-be.

ChuckyHUN
buziarc 😄😄😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Am az a vki Lengyel. Utánanéztem és lengyelül a "buzi = arc"

LOL

Látom nyíltan felvállalják manapság...XD

<#idiota>

DJKonya
😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

[HUN]FaTaL
Hülyeség, nem vehet kizárólagos liszenszt. (a porsche talán adott, de nem hiszem). Egyszerûen a BMW túl sokat kér a liszenszért ezért nincs benne sok játékban.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem meg azt nyilatkozta ismerõsöm hogy jó, csak néhol nehéz...Ebbõl látszik hogy ízlések és pofonok 😄
Asszem a kettõ volt PCre, próbáltam is, de nagyon retek lett...Bár abból a videók alapján sem néznék ki többet 😊
Összesen véve a Los Angeles tuti hogy jobb az NFSnél, ez meg nekem már elég meggyõzõ erõ a tuning-ágazatot feldolgozó játékoknál, másrészt ugye napszak és idõjárásváltozás, beltértuning, belsõ nézet, szinte minden van amit az NFSekbõl hiányoltam anno...(most meg elõ se veszem <#idiota>)
Az irányítás az árkádosnak tûnik, de ha már olyan szépeket lehet benne borulni, akkor tuti vmivel jobb az NFSféle szappantartósdinál és mágnesvasútnál 😄

Csoli: Jah a BMW fasza lett 😉 csak sajnos módautó :S
Szabi: Én is remélem hogy lesz, am a Japan Import Szalon az zárva...
Ultrapulse: Én jó videókat láttam a MC LA-ról, engem megfogott, de aki játszott vele, nekem azt mondta hogy szar.

Háth nagy reményeket fûzök a kettõhöz 😊 Remélhetõleg már a kiadó sem fogja csesztetni annyira a bandát, mert szerintem még most is produkál bevételeket a cucc 😊

Még ha egy Midnight Club LA is lenne PC-n, az lefedné a tuning-ágat, és más autós játék nem is nagyon kéne 😊 NFS-t verné agyba-fõbe...

TDU2-ben remélhetõleg lesz 😉
(a japó szalon nyitva)

Szevasztok!
Ezek nem felelnek meg neked?

Mert nekem nagyon bejönnek!<#smile>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Mind1... Erre a mondatra egy másik fórumban leltem rá...

"Ha jól tudom azért nincs benne, mert az EA-nál van a licenc. Porsche is ezért nincs benne, igaz azt megoldották RUF-ként."

pxxl
felejtsétek már el a bmw-t <#szomoru1> kotchog EA megvette sztem 100 évre elõre... <#gunyos1><#gunyos1>

All hail the double x!

Egy szalont azért még betehettek volna... A Japan Import szalont, a sziget Dél-Keleti csücskében, ott lennének még jó verdák, pl. Toyota Supra...
Amit meg végkép nem értek, hogy minden autó van a gameben, még olyan is amirõl azt se tudtam hogy van egyáltalán, de BMW az nincs XDD
Milyen fasza lenne :S

SLICK
remélem lesz a debreceniben is, mert akkor már itthon sem vagyok 😛

Moodovin
Szoszke-vel húztuk neki. ; )

Roger6
Okés, te tudod. Szerintem nem lesz több kieg., a második részen dolgozzanak inkább! <#vigyor3> Szerintem azért vannak bent azok a szalonok, mert eredetileg azokat is bele szerették volna tenni, de jött a csúnya kiadó, hogy idõ van, meg kell jelentetni a játékot. Ez egyébként szinte mindegyik játékra igaz, hogy sokkal többet terveztek bele, mint amivel megjelent.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

És van egy olyan érzésem hogy várható még1 kieg, mert jó pár bolt van még a gameben amibe nem lehet bemenni... De lehet hogy csak dísznek vannak ott.

Nem fogok siránkozni nyugi, max azért hogy mi a lóf...ért nem tudok soha más playerhez csatlakozni, és Cruise-okra járni emiatt... <#nyes> Ha legalább az autók fele kéne packból, és sürgõs lenne, akk lehet hogy ma rohannák megvenni a Goldot... Nekem ráér pár hónap múlva is, addigra már ingyen fogják osztogatni hidd el... A lényeg hogy a warez fönt fan, és ezzel teljes a game, max mindennap ránézek arra a 3 kedvenc autómra ami a packba van oszt kész...

Roger6
Aztán majd itt fogsz siránkozni pár hét múlva, hogy miért nem lehet már kapni a Goldot? Mi szóltunk...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
hát ahogy érzed <#vigyor2> ha nem sûrgõs akkor jah. <#vigyor4>

All hail the double x!

A "hülye" megállapításod nem helyes, mivel nekem nem sürgõs a megapack, összesen 3 autó kéne belõle, oszt kész... Azért én nem fogok rohanni a bótba a Goldért...

pxxl
bazz. erre nem tudok mit mondani <#szomoru1> hülye vagy ennyi <#idiota> már bocs. fele annyiért megveszed a packot. szard le a tdu-t dobd ki kit érdekel. 2000ért veszed a megapackot. hahóóóóó <#falbav><#taps><#banplz>

All hail the double x!

Roger6
Küldjek kétezret vaze? <#idiota>

Vegyem meg még 1x a TDU-t ? Mert a Goldban az is benne van. faszság ! Inkább nem kell a megapack, fel van telepítve a warez, de az alapban is van elég autó amit tudok használni. Majd megveszem vmikor a reg kulcsot...

pxxl
hát pedig érdekelhetne. vagy megveszed a megapackot 4000ért vagy a goldot 2000ért. <#banplz> adjak számológépet? <#idiota><#beka2>

All hail the double x!

Engem nem izgat... egy eredeti reg kulcs kéne a megapackhoz...

pxxl
<#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor>
na majd veszek egyet csak hogy legyen <#idiota>

All hail the double x!

SeanJRRussel
Most láttam reggel h a MEDIA MARKT-ban a TDU GOLD 1990 ért van!!!!!!!!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Én meg ma reggel akartam képeket tolni fel, erre nincs otthon net! <#violent> Talán majd este.