Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Legjobb választás" kiadásban volt?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

TDUnick: Moodovin[HUN]
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Köszönöm mindenkinek akivel összefutottam a mai nap. Jó kis menetet nyomtunk srácok. <#wave>#wave>
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

TDUnick: Moodovin[HUN]
Metál Feketén, kocsi közepén végig egy piros csíkkal, úgy néz ki jól egy Ford GT.
"ízlések és pofonok"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
All hail the double x!
Sry
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Balazs 15: Ha a kereskedésbõl kijössz, akkor nem gofja visszaadni az embereket, hanem újra kell csatlakoznod velük. Mapra fel, azt rá vmelyik piros autóra, akikkel együtt voltál és akkor visszatesz jó esetben abba a layer-be.
http://goo.gl/gd6Zi5
Asszem a kettõ volt PCre, próbáltam is, de nagyon retek lett...Bár abból a videók alapján sem néznék ki többet 😊
Összesen véve a Los Angeles tuti hogy jobb az NFSnél, ez meg nekem már elég meggyõzõ erõ a tuning-ágazatot feldolgozó játékoknál, másrészt ugye napszak és idõjárásváltozás, beltértuning, belsõ nézet, szinte minden van amit az NFSekbõl hiányoltam anno...(most meg elõ se veszem <#idiota>#idiota>)
Az irányítás az árkádosnak tûnik, de ha már olyan szépeket lehet benne borulni, akkor tuti vmivel jobb az NFSféle szappantartósdinál és mágnesvasútnál 😄
Szabi: Én is remélem hogy lesz, am a Japan Import Szalon az zárva...
Ultrapulse: Én jó videókat láttam a MC LA-ról, engem megfogott, de aki játszott vele, nekem azt mondta hogy szar.
Még ha egy Midnight Club LA is lenne PC-n, az lefedné a tuning-ágat, és más autós játék nem is nagyon kéne 😊 NFS-t verné agyba-fõbe...
(a japó szalon nyitva)
Ezek nem felelnek meg neked?
Mert nekem nagyon bejönnek!<#smile>#smile>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Ha jól tudom azért nincs benne, mert az EA-nál van a licenc. Porsche is ezért nincs benne, igaz azt megoldották RUF-ként."
All hail the double x!
Amit meg végkép nem értek, hogy minden autó van a gameben, még olyan is amirõl azt se tudtam hogy van egyáltalán, de BMW az nincs XDD
Milyen fasza lenne :S
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
na majd veszek egyet csak hogy legyen <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

😊