Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvettem a játékot megcsináltam az online profilomat is...elkezdtem játszani és eddig egy játékossal sem találkoztam...söt semmi különbséget nem vetttem észre h online lennék.....mi lehet a baj??????
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
StromLine-al még gurultunk egy kicsit.
már csak azért is strom😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
(alsó kép)
Saleen-el bohóckodtam elõször a versenypályán.
Rövid gondolkozás után arra jutottam hogy a tenger közelebb van mint az autómosó így hát...
Elõszedtem utána az Enzo-t mondván kicsit megjáratom az esti krúzra.
Aztán 1kör után bekattantam😄
Aztán egy gyengébbik autóra váltottam amit szintén szétforgattam😄
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
All hail the double x!
meg amugy számos csalás van még... ovodában nem tudták kiélni magukat... TDU - ban legalább nem tudják elvenni az autod 😄DD viszont speed hack ott is van a qwa anyjukat....
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Te még multizol san andreassal?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
amúgy azt tevezem hogy késõbb XJ220szal megyek csak ahhoz az is kell hogy nem kelljen mindig a többiekre várni <#eplus2>#eplus2>
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
a szabájok ugyanazok, viszont most a stadion fõbejáratánál tali 18:45kor, 19:00kor pedig start. és most Murcival leszek
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Undorítóan visszapofázott...Én meg nem vagyok az a típus, aki hagyja magát, ha még van is az a mondás...
Csak tudod nem engem lökött ki, nem csak én mondtam h legyen isolate!!!Igaz csak én nyavajogtam
Grabowski kapcsolata nálam tök jó volt :S Semmi lagg!meg ha szar is a nete lehet iso-zni -.- -.- -.-
Egyébként gyárihibás volt a vidkari. már cseréltetem gariba. Vid.memória nem bírta az élsimitásokat, shader cuccokat meg eféléket.
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
Rosszul tudod! Elmész ide. Ott kiválasztod a megapack-ot, bankkártyával kifizeted, utána letöltheted, és e-mailen megkapod a kódot hozzá.
holecsko:Mentem volna én is, de ingyen lehetett játszani a Left 4 Dead-all, és azt nem hagyhattam ki. Nem bántam meg mert eszméletlen jó volt! Élveztem a zombik irtását!<#gun>#gun><#zavart2>#zavart2>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Valaki tudna segíteni, hogy a carpack megvásárlása hogy megy?
Letöltöm kapok egy Serialt és jön a számlán, hogy mennyit kell fizetnem?
...::::::...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez az én véleményem: Sokszor annyira idegesítõ vagy (próbáltam tûrni a marhaságodat de tele van a tököm veled baromira tudsz idegesíteni ilyenkor) csak írsz és csak írsz miközben mi csak vezetnénk, ha már annyira szeretsz írni akkor ne a tdu-ban nyomjad a rizsát hanem keres egy redves chat szobát.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Láttam, de nem tom felrakni, gondolom azért mert 452/48* van a memóriája a vidikarinak.
kb 450/480 mb 😞 512-es
lehet tényleg h ezért?, amit tudtam felraktam...
Am leírtam hogyan lehet feloldani a graf tiltást a GTA IV-ben....
Igaz nyavajogtam mert vártam a krúzt és erre ezt a gyagya ba***sz Saleeo kifogom.
Ez a nem törödöm, les****m típus elõjött.Ezért tart itt Mo.meg számos ország...
Holecsko ez volt az a pillanat amikor...(skypon ott van).Elég volt h kicsesztek velem meg 1-2 emberrel.
Ez a kö***gség felsõ határa!!!
Gondoltam magamban azt mondhatják egy ketten nyavajogjon ott hátul szerencsétlen ez van...
Persze ha én tartotam volna a kruzt és pl holeval ez van akkor én is leszartam volna?
És megszólalt valaki h milyen undorító beszédem van <#mf1>#mf1> az a külföldi milyen durva és ocsmány beszólásokat tett. az enyém hozzá képest illedelmes, úriemberes volt!!!
Köszönöm, hogy ilyenek voltatok<#mf2>#mf2>
Majd ezt a jegyzettömböt, másold a játék könyvtárába.
Utána feltudod maxra vinni a graffot.