Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs15
császtok

megvettem a játékot megcsináltam az online profilomat is...elkezdtem játszani és eddig egy játékossal sem találkoztam...söt semmi különbséget nem vetttem észre h online lennék.....mi lehet a baj??????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Moodovin
Esti motorozás UrbiTrooper társaságában. Köszi.

TDUnick: Moodovin[HUN]

DJKonya
Jó volt a ma esti krúz! én személy szerint 610km-t mentem.
StromLine-al még gurultunk egy kicsit.

már csak azért is strom😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya
xD nem tudom miért ilyen.

#78397 köszi

SeanJRRussel
Az 500 krúznál a világító torony után beszart a gamem úgyhogy sajna nem tudom folytatni,azért köszi srácok!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
a legutolsó kép qrvajó

http://goo.gl/gd6Zi5

lol ? bokor mód ? meg csillagkapu ? xD
(alsó kép)

DJKonya
Nem bírok ma magammal!😄 Délután már itthon a fûnyírótraktort kinyírtam úgyhogy elkezdtem ölni a virtuális járgányokat is😄
Saleen-el bohóckodtam elõször a versenypályán.

Rövid gondolkozás után arra jutottam hogy a tenger közelebb van mint az autómosó így hát...

Elõszedtem utána az Enzo-t mondván kicsit megjáratom az esti krúzra.

Aztán 1kör után bekattantam😄

Aztán egy gyengébbik autóra váltottam amit szintén szétforgattam😄

pxxl
bocs, hogy beleszólok, de kb 3 napja offoljátok a fórumot. nem lehetne abbahagyni és máshol tárgyalni a gta-ról? <#confused><#bdead><#banplz>

All hail the double x!

Egy szépséghibája van amugy hogy sok a cheater... megcsinálsz egy jo autot, vkinek megtetszik, hiába menekülsz, egyszer csak car jacked felirat, autód sehol, és látod hogy a másik viszi...
meg amugy számos csalás van még... ovodában nem tudták kiélni magukat... TDU - ban legalább nem tudják elvenni az autod 😄DD viszont speed hack ott is van a qwa anyjukat....

pxxl
hát nem volt fényes de azért elment 😊

All hail the double x!

Jajah és ismerek 3 qwa jó szervert, az egyik magyar.

Denes888
Észak-Nyugati világító toronynál pihengetek egy Mclaren F1GT-vel

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Denes888
Nem jössz kicsit autózni cruise elött?

GTA sa ide? 😊
Te még multizol san andreassal?

Ha nincs ló, jó a szamár is 😄

kazai21
Én is megyek.
Csak lehet késöbb szállok be.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Denes888
Na szóval én vagyok, csak rossz profillal voltam belépve😄

Valaki nincs most fent tdu világában? Ma raktam fel újra fél év után és nemtom hogy milyen tempóban tudok autózni. Valaki?

SeanJRRussel
Én lehet h meygek de sztem megint csak egy órát tudok majd lenni

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

A legjobb a G kategória 😊 annál izgulni kell, hogy meglegyen az a km mennyiség amit el akarsz érni 😊<#eplus2><#idiota>

jöhetsz Ffel is csak úgy nem hiszem hogy meglesz a 250es átlag <#zavart2>
amúgy azt tevezem hogy késõbb XJ220szal megyek csak ahhoz az is kell hogy nem kelljen mindig a többiekre várni <#eplus2>

[HUN]FaTaL
Mindig csak a qrva A kat 😞

Szasza20
Sztem megyek....

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

DJKonya
Én leszek! nem tudom még mivel.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

500 km challenge 5

a szabájok ugyanazok, viszont most a stadion fõbejáratánál tali 18:45kor, 19:00kor pedig start. és most Murcival leszek

Olyan mint a privát szerverek más játékokban. Ha már együtt vagytok, és esetleg van néhány bunkó akkor ennek segítségével csak azokkal fogsz menni akiket kiválasztottál (titeket külön tesz egy privát lajerbe). Ezáltal csak ti lesztek ott, és nem tud senki sem rátok csatlakozni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Moodovin
😊

TDUnick: Moodovin[HUN]

Az isolate gomb mire is jó a free ride playersben ?

Te is toltad a L4D-t 😄D ? Én kb. egy hónapja, osztálytársaimmal 😄D Qwa jó game 😄 ha sír a kislány vigyázz ! 😄 Am. egy kis hackel meglehet oldani hogy zavartalanul gamelj ha nincs meg eredetiben, na meg kell Hamachi.

Ha elolvasod a 78370-es írásomat megtudod hogyan kezdõdött...nem ugy ahogy te azt gondolod...

Én imádom ha lökdösnek 😄D Olyankor én is beszállok, és jólesik ha a másik nyalja a bokrokat 😄DD

Az elején még én is tûrtem míg 4-szer hátul maradtam durván.Még kedvesen szóltam hozzá, hogy hozzon más kocsit legalább, meg akkor vezessen lassabban vagy haggyal el a krúzt.Erre meg mit írt?aki angolul tudott...
Undorítóan visszapofázott...Én meg nem vagyok az a típus, aki hagyja magát, ha még van is az a mondás...
Csak tudod nem engem lökött ki, nem csak én mondtam h legyen isolate!!!Igaz csak én nyavajogtam
Grabowski kapcsolata nálam tök jó volt :S Semmi lagg!meg ha szar is a nete lehet iso-zni -.- -.- -.-

A harmadik 500km challangeon a fényképezkedésnél is barmult vki egy Koeniggel... De szerencsére az csak a végén volt, szerintem nem is tudta volna tartani az iramot 😄 Amúgy megértelek...

Johnny 19
Azt a mindenségit neki! Há mi folyik itt. 2 napig nem vagyok oszt má szét esik a fórum?!
Egyébként gyárihibás volt a vidkari. már cseréltetem gariba. Vid.memória nem bírta az élsimitásokat, shader cuccokat meg eféléket.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Nekem összejött.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

Szevasztok!
Rosszul tudod! Elmész ide. Ott kiválasztod a megapack-ot, bankkártyával kifizeted, utána letöltheted, és e-mailen megkapod a kódot hozzá.
holecsko:Mentem volna én is, de ingyen lehetett játszani a Left 4 Dead-all, és azt nem hagyhattam ki. Nem bántam meg mert eszméletlen jó volt! Élveztem a zombik irtását!<#gun><#zavart2>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Doog
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy a carpack megvásárlása hogy megy?
Letöltöm kapok egy Serialt és jön a számlán, hogy mennyit kell fizetnem?

...::::::...

Roger6
Én is köszi Uram, remélem legközelebb hosszabb lesz! <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
Utólag is köszi a délutáni kis gurulást, még, ha olyan rövid is volt a meló miatt.

Roger6
Hát igen Dozoo, sajnos többen is szóltak (köztük én is), hogy hagyjad már a francba, ne írogass neki, ezért részben magadnak köszönheted, hogy magára vontad a kedves kollega figyelmét, és téged lökdösött. Ha nem írogattál volna neki, akkor két-három kilökés után megunta volna õ is, hidd el. De hát te tudod...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

holecsko10
Egyébként is írtam neked baszki hogy grabowszki kapcsolata rossz mert gyenge a internet-e.Ott volt az a külföldi marha elhiszem hogy õ kezdte de te meg folytatod naná hogy nem áll le és továbbra is anyázik neked és szitkozódik mert élvezi de tudod okosabb enged szamár szenved.

Ez az én véleményem: Sokszor annyira idegesítõ vagy (próbáltam tûrni a marhaságodat de tele van a tököm veled baromira tudsz idegesíteni ilyenkor) csak írsz és csak írsz miközben mi csak vezetnénk, ha már annyira szeretsz írni akkor ne a tdu-ban nyomjad a rizsát hanem keres egy redves chat szobát.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Nekem is 512 es, vid kártyám van, azt a jegyzettömböt bemásoltam a játék könyvtárába, és onnantól nincs tiltás...

A barátság nem játék...
Láttam, de nem tom felrakni, gondolom azért mert 452/48* van a memóriája a vidikarinak.
kb 450/480 mb 😞 512-es
lehet tényleg h ezért?, amit tudtam felraktam...

Nyugtató ! Csak játék !
Am leírtam hogyan lehet feloldani a graf tiltást a GTA IV-ben....

Még hogy nem sikerült jól, ez volt életem legszarabb krúza.Mert az a ro**dt külföldi ott lökdösött azért voltam utolsó is , én meg mondtam h lécci legyen iso, de nem nem, amikor bezzeg nem kellett volna, akkor benyomta vlki, ezt a bu**ó formát úgy rühellem, h ilyenkor ku**a ideges tudok lenni!!!1 óra múlva írom ezt, de már higgadt vagyok mégis letudok ilyet írni.Gratulálok, eddig az idegességi rekordom ez!!!Hajrá tovább...
Igaz nyavajogtam mert vártam a krúzt és erre ezt a gyagya ba***sz Saleeo kifogom.
Ez a nem törödöm, les****m típus elõjött.Ezért tart itt Mo.meg számos ország...
Holecsko ez volt az a pillanat amikor...(skypon ott van).Elég volt h kicsesztek velem meg 1-2 emberrel.
Ez a kö***gség felsõ határa!!!
Gondoltam magamban azt mondhatják egy ketten nyavajogjon ott hátul szerencsétlen ez van...
Persze ha én tartotam volna a kruzt és pl holeval ez van akkor én is leszartam volna?
És megszólalt valaki h milyen undorító beszédem van <#mf1> az a külföldi milyen durva és ocsmány beszólásokat tett. az enyém hozzá képest illedelmes, úriemberes volt!!!
Köszönöm, hogy ilyenek voltatok<#mf2>

holecsko10
Hát ez a találkozó nem sikerült jól de azért itt van kettõ kép.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Csinálj egy commandline nevü jegyzettömböt és másold bele ezt: -nomemrestrict -norestrictions
Majd ezt a jegyzettömböt, másold a játék könyvtárába.
Utána feltudod maxra vinni a graffot.

Roger6
Köszi a krúzt, de levágott a szarver... izé... szerver, és mivel ISO volt, nem tudtam visszamenni. Így is sikerült azért 107 km-et beletenni fél óra alatt, bejárattam a vasat. <#nezze>

kazai21
Holvagytok?

Mi equipo favorito: Real Madrid