Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én csináltam, én csak leírtam nagyjából hogy csinálják meg, és képeket linkeltem hozzá...
Én csak annyit csináltam, hogy az utóbbi 2-3 hét Cruise képeibõl, amit feltöltöttetek, kiválasztottam a 17 legszebbet, átméreteztem, és majd a következõ verzióban, ami "remélhetõleg" kikerül a Topicra, fogják váltogatni egymást. (a 17 kép az sg képtáramban van)
Amúgy Photoshop CS4 el készült.
Jajj de király... 😮
Apropó, akinek van megapackja és egy olyan verdával megy, az hogy látja akinél nincs feltéve? Gondolom sehogy.
shit happens
Drágaságom (egy kicsit) elõkerült újra... 😊))

TDU Project Paradise nick: ToMeE
Am megvan a csatlakozási problemem oka... A routerem szórakozik. Portot nem tudok nyitni, ezért a tûzfalát kell kinyomjam, amit majd megoldok... Ha a munkád mellett idõd van összehozhatnánk majd egy kocsikázást 😊
Am még nincs kész, kiválasztottam az utóbbi 2-3 hétben feltöltött Cruise képeitek közül a 17 legszebbet, és a két kép helyén, azok fogják váltogatni egymást, egyikbõl fokozatosan áttûnve.
Kb. hétvégére remélhetõleg a végleges verzió kész lesz, habár teljesen akk lesz kész ha kikerül a topicra, de ehhez az kell hogy Nevano, és a ti tetszéseteket is elnyerje.
A 17 kiválasztott képet, átméretezve, megtaláljátok az sg képtáramban.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Két file kell legyen abban a mappában BuddyCache, és Cd key.txt
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
na meg rejtett mappa, szal valszeg nem is találja.. ezért adtam direkt hivatkozást :p
Sikerült megvennem a játékot,beregisztráltam a gamespy honlapján, de sajnos nem tudok csatlakozni. Egy furcsaság volt az egész dologban, hogy a serial-numbert se a telepítés alatt, se a játék elindításakor nem kérte. Ebbõl következtetek, hogy a játék nem is tudja, hogy nekem eredetim van. :S Kérlek titeket segítsetek rajtam, mert nagyon játszanék már neten.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv, SuZso
és még egy kérdés,az autók nevét át tudom valahogy írni????
Necces volt 59 perc 😊 De megvan, az a lényeg.. Én olyan 42-45 perc körül csináltam meg, 2 részletbe 😄
20 perc után már kicsit zizis voltam 360al perceken keresztül.. xD
Honda - The Power of Dreams
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Elõször azt hittem hogy simán fog menni a verseny, azt amikor megláttam hogy van forgalom, vörösödött a fejem XD
A végére begyakoroltam hogy lehet az oldalsávban 300 fölött menni XD, és különösen megszerettem a zsernyákokat, és a kedves villanyoszlopokat, és egyébb fákat az útszélen 😄D
De legalább sikerült elsõre megcsinálnom (59min. 16sec.)
McLaren GT, ami szerintem ocsmány<#vomit>#vomit>
És itt lehet megtalálni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A sima F1-re meg van pénzem, és tetszik is, szal az lesz 1 milkáért. Nekem fekszik az iránytása is.
All hail the double x!
De szerintem oda egy Ferrari Enzo is jó választás lenne.
De miért tuning nélkül?
Amúgy meg relatív, kinek mi a jó... Gyors alatt mit értesz? Jól gyorsul? Jól vezethetõ? Magas végsebesség? Vagy ezek mint együtt? Olyan sajna nincs a TDUban, amúgy Subaru Impreza WRX STi<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Szerintem lesd meg test-be a kocsikat, és ami megtetszik, azt vedd meg..
My lovelim 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
All hail the double x!