Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adamfesto
Szegény fehér overallos csórika, de rossz lehet neki...nem is tudja melyikbe üljön 😞

Murci SV, Veyron, SLR 772, McLaren

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Nem jön vki motorozni ? Honoluluban vok, ha meg ott nem akk a környékén biztos...
Verem a Ferrarikat, meg a Lambókat Instal Challenge-ben 😄 Már két kezemen nem tom számolni XD

lybrahu
Semmi gond, jó hogy beletetted! Enélkül már nincs is esti autókázás!! <#vigyor><#nyes><#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

AlieN911
Sziasztok!

Köszi a Hétfõ esti G-s krúzt. JÓ volt!

Honda - The Power of Dreams

holecsko10
Ja ja nagyon jó volt fõleg ahogy reszeltük a logitech kormányt hogy a Saleen-t egyenesben maradjon.

bocsi lybra de nem bírtam ki hagyni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

lybrahu
Néhány fotó az esti csapatásból. Köszi srácok!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

pistu
sziasztok!volna a tdu-val egy problémám,ha felrakom a patchet ,akkor v.mien regisztrációs hibát ír!van erre v.mi megoldás?(A játék eredeti)

sanszos :-/

bár úgyis több mint fele annyi lenne 😄

rototti
Ezt csinálták a Griddel is... május 30-án jelent meg mindenhol, de nálunk augusztus elején. Na és ki volt a kiadó???!!! Igen, igen a cd projekt... meg is fogadtam, hogy többet nem veszek olyan gamet, amit az ad ki, bár lehet itt kivételt kell tennem. Egyébként nem értem minek kell etetni a népet hamis dátumokkal, idióták.

szabi1991: lehet csak egy letöltõ linket meg serialt adnak majd?? <#wow1>

Kimi - The King of Spa

de amúgy nem értem ezt az egészet.. azt mondták az edenesek, hogy nem lesz kapható boltban a megapack..

SLICK
kanolja meg õket egy zsiráf, nem tudom mit tudnak szarakodni ezzel a játékkal. Bezzeg a sok hoki játékok jelennek megfele.

Egész hétvégén alig voltak a szigeten, de ma tömve van... a térképen hemzseg a sok player, és egy layerbe is alig lehet beférni... Honolulut, és környékét járom legalábbis ott ez a helyzet, a sziget többi felén még nem voltam ma.

Csináltam egy jó Hard Techno mixet, ami érdekesebbé teszi a vezetést, <#vigyor2> és mindjárt tolom föl a seggem a szigetre...

Pályáin ? Sztem tájain-t akartak írni...
Am én a szöveget szánalmasnak érzem...

rototti
Vétlen ütközésbõl ez lett... saleen-nissan hibrid <#nyes>

Kimi - The King of Spa

pff viszont jó nagy, sry :-/

nem is vészes a borító 😄

legalább frissült az oldala.. 😊

"A Gold Edition tartalmazza a Test Drive Megapack kiegészítõt is, amelyben 45 olyan autót is vezethetsz, amelyekrõl korábban nem is álmodtál, például a McLaren F1 GT vagy a Pagani Zonda C12S. Az amerikai erõ és az olasz kecsesség egyaránt megtalálható a széles választékban, s mostantól ezekkel is száguldozhatsz a Test Drive Unlimited gyönyörû pályáin!"

Bocs a rossz hírért, de türelmemet vesztve ÚJRA megkérdeztem a CD Projektet, hogy mikor lesz TDU Gold. Na, szerintetek?

Kis segítség: ha márciusban áprilist mondtak, áprilisban májust, akkor májusban milyen hónapot adtak meg nekem? Ugye kitaláltátok már? <#falbav>

Sziasztok!
Lenne egy problémám😞 mégpedig:
anyámék vettek egy gépet ami jobb mint az enyém és feltelepítettem erre a tdu-t a mentésemet bemásoltam a dokumentumokba ahova kell és amikor csatlakozik a szerverhez azt írja ki, hogy ellenõrizze az internet beállításait. De ha új profilt csinálok akkor azzal jó😞 Mit csináljak?
A választ elõre is köszönöm!
Ezen röhögni ? Egy szerencsétlen öregember, miért kell kiröhögni ? <#falbav>

ACE témához: Miért jó az ACE mód ? A térképen Champion felirat helyett Ace lesz, na és...
Én még 35% nál járok, és megvagyok elégedve vele, idõnként megcsinálok 1-1 versenyt, vagy küldetést, oszt kész... Nem az számít hogy milyen szintû vagy, hanem hogy élvezd a játékot. Másrészt mivel helyrejött a TDU, eszembe se jut hogy bármelyik offline feladatot csináljam...

drot
Szerintem létezhet ilyen de nem publikusan ami ezt is megoldja mert ha így sikerült megoldaniuk a többit egyáltalán nem lenne nehéz megoldani csak én ehez egyáltalán nem értek:S

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Ma Krúz Északi GólfPályánál😄
19:00Kór😄
Jóó akii akar jöhet Hc😄
És jóó akkor A-B kategóriás Kocsiik legyenek😄
Nem reklám, hanem vicces hír. Nézd meg és te is jót fogsz röhögni.

Tisztelettel

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

reklám :-/

Sziasztok.

Olvassátok el a rendkívüli híreket itt.
Nagyot röhögtem.

itt.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

holecsko10
Sajna nem találtam olyan progit eddig amivel csak is annyit módosítana a mentésben hogy klub közti verseny kész. Ilyet még nem találtam de keresem.

Roger6
Hát szerintem HC-ben nem fogod tartani az A-s non HC-seket. Alsóbb kategóriában még foghatók (G, F, E), de A-s kocsikat már nehéz beérni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

drot
nah ki is próbáltam mûködött de aztán rájöttem hogy az utakat felfedezni meg a 8000kmet leautózni cheatel sem könnyû ugyhogy inkább maradok az én 99%os mentésemnél😊

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

laci 700
Aki akar jöhet HC-val?
Nem akarok beleszólni, de nem lehetne A-B krúz?
Thx!<#vigyor>

drot
hehe látom aránycsaló vagy...<#vigyor> Egybkent köszi az infót majd délután kipróbálom mert énis 99%on vagyok és idegesít hogy haverjaim nem játsszanak és nem tudom megoldani a routeres dolgot...

JAh az idõpontot nem írtam oda😄
19:00Kór😊
mire kell 4-5 óra ? 😛

max 1óra perc és 50% vagyok trénerrel xD

Sziasztok...
Ma AzAz Kedden az Északi GolfPályánál Rendezek egy Krúzt😄
Ne legyen HC...
És A. kategoriások legyenek a kocsiik...
Én szerintem egy SLR-el megyek😊
Remélem sokan leszünk...
Sziasztok😊
holecsko10
Ja és nem friss a program 2007-es csak nem kerestem rá soha sem.

Roger6
Ja, értem. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Még csak a bevezetõt csináltam meg, mert most nincs idõm a többire, de addig is nagyon szívesen.

holecsko10
Nem fontos. Csak felajánlottam egy lehetõséget hogy így is el lehet érni az Ace szintet. Jobb módot nem találtam.

Roger6
De miért olyan fontos az ACE szint?<#confused>

holecsko10
Ace Project

MINDEN EDDIGI MEGSZERZETT PÉNZ, KOCSI, RUHA, FELDERÍTETT ÚT, MEGNYERT VERSENYEK, SZÁLLÍTÓS KÜLDIK ELVESZNEK.

Találtam egy programot az egyik barátommal közösen, amivel ki lehet játszani, hogy ace szintet elérje az ember igaz, van hátránya és elõnye is hátránya, hogy mindent kezdhetünk elölrõl elõny, hogy 100% lesz a mentés majd. Aki belekezd, és nem akar sokáig azon fáradozni, hogy felhúzza magát annak ezt a trainert ajánlom TestDriveUnlimited-1.66A-Trn kb. 4-5 óra alatt így elérhetõ a 45%. Sajna még nem találtunk ennél jobb megoldást, amihez nem kell ruter, ha valaki rá jön hogy a progi mit is módosít a mentésben az nyugodtan meg oszthatja majd velünk.

Köszönet a fordításért BalanceArt-nak és aki, ezt a programot közé tette egy fórumon cheapshades-nak.

Fórum ahol megtaláltuk: www.ataricommunity.com

Mellékelek egy videót ahol elmondom, hogy mit kell csinálni és a programokat is, ami kell majd hozzá.

Videó

Programok

Moodovin
Így van! Király volt fõleg a reptéri gyorsulások! <#eljen>

Gyorsulás, ahol már pixxel is csatlakozott hozzánk.

TDUnick: Moodovin[HUN]

pxxl
én is ott voltam mocival és hát el lett kalapálva mind a kettõ ZX10R gyorsulásban <#idiota>

All hail the double x!

Láttam én, hogy csináltok valamit a sziget másik felében <#ravasz1> Csak nem volt kedvem odamenni...

csontiz
Megint egy jó kis mocizás mood-dal

aztán csatlakozott pixx barátunk akivel meghajtottuk a vasakat

laci 700
Nah, végre meg van a HC mód! Most már végre mehetek HC-ban krúzolni.<#vigyor>
Valaki tervez valamilyen krúzt holnapra?
Thx!

Köszönöm a név szerinti megemlékezést, de sajnos se ma, sem a közeljövõben nem tudok részt venni. Bejött egy határidõs fizetõs meló és szinte semmi másra nem is lesz idõm, mint azt teljesíteni a megadott határidõig. Így hát a krúzoknak is lõttek most kb. 10 napig. Hacsak nem végzek elõbb.

Na, guruljatok helyettem is!

Kocsira tennék feliratot, hogy versenyautó kinézete legyen.
Azt hittem rendszámozással hasonló nehézségû, azért köszönöm, és további jó krúzolást.
Falkon
Köszi a krúzt!
Nagyon jó volt.
Képek:
Gyülekezõ:

Napozás:

És a gépem (csak egy vita miatt):

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

mármint egy textúrát akarsz kicserélni ?

Hát annyit tudok h Zmodler, és keress hozzá tutorialt, de hosszú bonyolult, és szivatós munka kitartást hozzá!

TDU nick: WAndrew26[HUN]