Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Murci SV, Veyron, SLR 772, McLaren
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Verem a Ferrarikat, meg a Lambókat Instal Challenge-ben 😄 Már két kezemen nem tom számolni XD
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
bocsi lybra de nem bírtam ki hagyni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
bár úgyis több mint fele annyi lenne 😄
szabi1991: lehet csak egy letöltõ linket meg serialt adnak majd?? <#wow1>#wow1>
Kimi - The King of Spa
Am én a szöveget szánalmasnak érzem...

"A Gold Edition tartalmazza a Test Drive Megapack kiegészítõt is, amelyben 45 olyan autót is vezethetsz, amelyekrõl korábban nem is álmodtál, például a McLaren F1 GT vagy a Pagani Zonda C12S. Az amerikai erõ és az olasz kecsesség egyaránt megtalálható a széles választékban, s mostantól ezekkel is száguldozhatsz a Test Drive Unlimited gyönyörû pályáin!"
Kis segítség: ha márciusban áprilist mondtak, áprilisban májust, akkor májusban milyen hónapot adtak meg nekem? Ugye kitaláltátok már? <#falbav>#falbav>
Lenne egy problémám😞 mégpedig:
anyámék vettek egy gépet ami jobb mint az enyém és feltelepítettem erre a tdu-t a mentésemet bemásoltam a dokumentumokba ahova kell és amikor csatlakozik a szerverhez azt írja ki, hogy ellenõrizze az internet beállításait. De ha új profilt csinálok akkor azzal jó😞 Mit csináljak?
A választ elõre is köszönöm!
ACE témához: Miért jó az ACE mód ? A térképen Champion felirat helyett Ace lesz, na és...
Én még 35% nál járok, és megvagyok elégedve vele, idõnként megcsinálok 1-1 versenyt, vagy küldetést, oszt kész... Nem az számít hogy milyen szintû vagy, hanem hogy élvezd a játékot. Másrészt mivel helyrejött a TDU, eszembe se jut hogy bármelyik offline feladatot csináljam...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
19:00Kór😄
Jóó akii akar jöhet Hc😄
És jóó akkor A-B kategóriás Kocsiik legyenek😄
Tisztelettel
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
19:00Kór😊
max 1óra perc és 50% vagyok trénerrel xD
Ma AzAz Kedden az Északi GolfPályánál Rendezek egy Krúzt😄
Ne legyen HC...
És A. kategoriások legyenek a kocsiik...
Én szerintem egy SLR-el megyek😊
Remélem sokan leszünk...
Sziasztok😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MINDEN EDDIGI MEGSZERZETT PÉNZ, KOCSI, RUHA, FELDERÍTETT ÚT, MEGNYERT VERSENYEK, SZÁLLÍTÓS KÜLDIK ELVESZNEK.
Találtam egy programot az egyik barátommal közösen, amivel ki lehet játszani, hogy ace szintet elérje az ember igaz, van hátránya és elõnye is hátránya, hogy mindent kezdhetünk elölrõl elõny, hogy 100% lesz a mentés majd. Aki belekezd, és nem akar sokáig azon fáradozni, hogy felhúzza magát annak ezt a trainert ajánlom TestDriveUnlimited-1.66A-Trn kb. 4-5 óra alatt így elérhetõ a 45%. Sajna még nem találtunk ennél jobb megoldást, amihez nem kell ruter, ha valaki rá jön hogy a progi mit is módosít a mentésben az nyugodtan meg oszthatja majd velünk.
Köszönet a fordításért BalanceArt-nak és aki, ezt a programot közé tette egy fórumon cheapshades-nak.
Fórum ahol megtaláltuk: www.ataricommunity.com
Mellékelek egy videót ahol elmondom, hogy mit kell csinálni és a programokat is, ami kell majd hozzá.
Videó
Programok
Gyorsulás, ahol már pixxel is csatlakozott hozzánk.

TDUnick: Moodovin[HUN]

All hail the double x!
aztán csatlakozott pixx barátunk akivel meghajtottuk a vasakat

Valaki tervez valamilyen krúzt holnapra?
Thx!
Na, guruljatok helyettem is!
Azt hittem rendszámozással hasonló nehézségû, azért köszönöm, és további jó krúzolást.
Nagyon jó volt.
Képek:
Gyülekezõ:
Napozás:
És a gépem (csak egy vita miatt):

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU nick: WAndrew26[HUN]