Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Dozoo egy cipõben járunk :S
Szal más a bajom nekem, mint Neked <#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#help>#help>
Honda - The Power of Dreams
HELP plz
#78783 hsz-ben lévõ hangot akartam volna berakni, felülírogattam nemtommiket...
Elinditom a gamet, csati, HC, tölt és amikor mutatná a házamat, kifagy, kilép a game!!
Szerintem valamit elbaxtam, bnk-kat írogattam felül. Valakinek van ötlete, hogy hogy lehetne megoldani game reinstall nélkül? Kösziii
Talán, ha egy Skyline-hoz tartozó filékat feltenne vaaki, azt megköszönném, lehet segítene.
Honda - The Power of Dreams
Ne az SG-s nevemet nézzétek,hanem az aláírásomban! (nemtudom ki emléxik még rám! :DD )
TDUnick: Osakabandit
Esetleg csinálhatod azt hogy a mentéseidet lemented, és újrarakod a gamet, a mentéseket meg majd visszamásolod...
csoli: Majd jöhetnél L4D-zni velem :D Pár hónapja toltam osztálytársaimmal :) Kell Hamachi, a szervet meg majd csinálom én, de egy picit kell majd trükközni, hogy csatlakozni tudjunk.
Lenne egy kérdésem bárkitõl: Mért van az h megyek kb 15 percet és kifagy? most elövettem ujra a TDU-t aztán ilyeneket csinál :S pedig semmin sem változtattam :S Brühü help...
Hogyan lehetne a fék intenzitását állítani?Mert alig nyomom meg a pedált,már szinte satuféknek minõsül.A játékban ilyen beállítás nincs,a kormány driverében szintén nincs.Hardcore módban is ugyanez a helyzet.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Csak azt nem értem hogy mért írták oda hogy szimulátor, holott még HC-ban sem igazán közelíti meg a szimulátor életérzést!<#nemtudom>#nemtudom>Ezt a játékot inkább amolyan árkád és szimulátor közötti játéknak lehetne tekinteni. Én is lehet hogy megyek. De a másik karakteremmel, mert amit rendszeresen használok azzal újrakezdtem (még nincsen meg a HC). Már úgy is rég voltam cruise-on mert nagyon rákattantam a L4D-ra.<#gun>#gun><#zavart2>#zavart2>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
(Egyébként a kép alatt írtam hogy aki tud az abban jöjjön...)<#kacsint>#kacsint>
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Aki tud jöjjön HC-val! 1. megálló után (kb 42Km) majd kitaláljuk merre tovább...
Remélem sokan leszünk<#kacsint>#kacsint>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nehari mert öribari.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
All hail the double x!

All hail the double x!
Remélem tudtam segíteni.
Azt újracsatlakozott, mentett is elvileg, a listán rajta van a Jaguar, hogy megvettem, de a kocsi sehol...
LOL Am csak 5000 $ volt XD Meg beígértek nekem 1000 $ -ért egy Dodge Vipert, azt nem találtam, de egy 270 e $ -os Astont azt igen 1000 $ ért... Le is csaptam rá :D Aston nem mintha kéne, de majd eladom :D
De most ki jön a TDU Gold, amiben benne van a játék, és a Megapack. Az lesz 2000 Ft, csak a kiadást állandóan halasztják...
Már mióta nem írtam ebbe a topicba...
Az, hogy megveszem, nem kérdés, ezt már eldöntöttem :) Régebben ajánlották nekem, de akkor valamiért nem keltette fel az érdeklõdésem, aztán az egyik ismerõsömnél volt szerencsém kipróbálni (igaz hogy akkor csak offline módban), és elhatároztam hogy megveszem. Aztán láttam csak hogy 2000 Ft.
Tudom hogy nem nfs, éppen ezért is szeretném megvenni. Nem szeretem az olyan arcade játékokat, mint amilyen az. Sok jót hallottam róla, és olvasgattam visszamenõleg itt a fórumon is, és ez csak megerõsíteni tudott. Egy barátommal közösen kezdünk neki, és csinálgatjuk majd a küldetéseket, így talán még jobb lesz majd. Érdemes várni a MegaPackra? (Nem tudom, hogy hogy adják ki ennyi pénzért, a hivatalos oldalon ennél jóval magasabb ár van feltüntetve. Hogy is van ez?)
Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)
De nemsokára :)
(Egyébként a LV CD Projekt kifogja adni ennek a játéknak a MegaPack-os változatát szintén 2000Ft-ért, amiben + autók is vannak, csak nem tudni mikor...)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A hétvégén megvenném a játékot, de elõtte lenne egy kérdésem:
Nem válik monotonná a játék egy bizonyos idõ után? Vagy mindig tud újat nyújtani? Ti hogy vagytok ezzel?
Köszi =)
Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)
Idõvel megjöttek a haverjai is :D Sehova se lehet félreállni ? XD