Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rolleyes>

Nekem már oké :) vannak ilyen zavarai a gamenak néha nálam xD de én simán ki tudtam jönni, csak 15 perc után kifagyott semmi hibaüzenettel xD

[HUN]FaTaL
Könyörgöm mi az a radialeng?:D Radial fájl van, a szoftvert meg azért hívják radialengnek mert angol és korábban a német verzió volt belõle. :D Amúgy nem kell hozzá semmi, le kell törölni a radial.cdb-t a programdataból.

http://goo.gl/gd6Zi5

tipikusan radialeng hiba :-/

Tegnap még jó volt :S Annyit csináltam, hogy Traden kb, 6 járgányt vettem, de egymás után össz.

Mára szerintem be is fejeztem a tdu-t... De q...a mérges vagyok. Nem tudok kijönni a házamból, mert bejön ez a kö....g hibaüzenet, és kilép a game... Szerintem újrarakom a gamet, valakinek más ötlete ?

Dozoo egy cipõben járunk :S

laci 700
nálam is kilépett kb 2 hónapja azt ment tovább... úgy min USAMEN-nek

laci 700
bnk1.map fájlt cseréld ki! ahonnan a hangot szedted ott megtalálod!

AlieN911
Nekem simán kilép. Mintha feladatkezelõbõl kilõttem volna.
Szal más a bajom nekem, mint Neked <#fejvakaras><#falbav><#help>

Honda - The Power of Dreams

Baj az van, már többször is próbálkoztam, de a házamból, nem tudok kijönni... :S Am nem babráltam a gamet...

AlieN911
Huha..Baj van!
HELP plz

#78783 hsz-ben lévõ hangot akartam volna berakni, felülírogattam nemtommiket...
Elinditom a gamet, csati, HC, tölt és amikor mutatná a házamat, kifagy, kilép a game!!
Szerintem valamit elbaxtam, bnk-kat írogattam felül. Valakinek van ötlete, hogy hogy lehetne megoldani game reinstall nélkül? Kösziii
Talán, ha egy Skyline-hoz tartozó filékat feltenne vaaki, azt megköszönném, lehet segítene.

Honda - The Power of Dreams

Háth ba....meg XD Elindítottam a gamet, és hibaüzenettel ki is lépett amikor mentem volna ki a házból... TDU virus ? XD

Án láttalak már párszor a szigeten, legalábbis a térképen... De mindig azthittem h külföldi, am nem ismerlek...

Polaris93
Sziasztok! Visszatérek 1 kicsit TDU-zni most van 1 kis idõm!

Ne az SG-s nevemet nézzétek,hanem az aláírásomban! (nemtudom ki emléxik még rám! :DD )

TDUnick: Osakabandit

Radialenget használod ? Én mindig használom amikor kilépek a gamebõl, és sose fagy le.
Esetleg csinálhatod azt hogy a mentéseidet lemented, és újrarakod a gamet, a mentéseket meg majd visszamásolod...

csontiz
Egyiknap nekem is csinálta ,vagyis nekem ki is lépet hibaüzenettel ha erre gondolsz!

Pixel & Adamfesto: Oksa megpróbálok változtatni :)
csoli: Majd jöhetnél L4D-zni velem :D Pár hónapja toltam osztálytársaimmal :) Kell Hamachi, a szervet meg majd csinálom én, de egy picit kell majd trükközni, hogy csatlakozni tudjunk.

Rohadt jó egy audio :OOOOO

Lenne egy kérdésem bárkitõl: Mért van az h megyek kb 15 percet és kifagy? most elövettem ujra a TDU-t aztán ilyeneket csinál :S pedig semmin sem változtattam :S Brühü help...

Sziasztok!
Hogyan lehetne a fék intenzitását állítani?Mert alig nyomom meg a pedált,már szinte satuféknek minõsül.A játékban ilyen beállítás nincs,a kormány driverében szintén nincs.Hardcore módban is ugyanez a helyzet.
csontiz
Hoffi
Jövök Skyline-al!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Szevasztok!
Csak azt nem értem hogy mért írták oda hogy szimulátor, holott még HC-ban sem igazán közelíti meg a szimulátor életérzést!<#nemtudom>Ezt a játékot inkább amolyan árkád és szimulátor közötti játéknak lehetne tekinteni. Én is lehet hogy megyek. De a másik karakteremmel, mert amit rendszeresen használok azzal újrakezdtem (még nincsen meg a HC). Már úgy is rég voltam cruise-on mert nagyon rákattantam a L4D-ra.<#gun><#zavart2>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

laci 700
Ne búsulj!<#bee1> lesz még elég krúz amire jöhetsz<#kacsint>

SLICK
Na legalább a PC Dome frissített: link

SLICK
tököm... menyét CD Projekt miatt lemaradok a fasza autókázásokról :|

laci 700
Hát, akinek van az jöjjön azzal! akinek meg nincs azokat is szívesen látjuk.<#vigyor3> Én is HC-ban jövök...
(Egyébként a kép alatt írtam hogy aki tud az abban jöjjön...)<#kacsint>

drot
jah egybkent mennék HC-ban:D

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
hc legyen de nem kötelezõ???most akkor legyen vagy nem?<#vigyor3>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

jönnék <#vigyor3><#eljen>

laci 700
D kategóriás KRÚZ!

Aki tud jöjjön HC-val! 1. megálló után (kb 42Km) majd kitaláljuk merre tovább...
Remélem sokan leszünk<#kacsint>

mibõl volt ma érettségi ? o.0

Gaben17
Na ma érettségi után visszateszem a tdu-t meg a g25öt és jövök gurulni<#wave>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

adamfesto
Ezmiez? <#law> Rózsaszín Chevyk szeretik egyMÁST!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Usamen, használd a . billentyût! Engem nem zavar a k....ázás meg a b.....dmegolás de kicsik is olvashatják a fórumot. THX :)
Nehari mert öribari.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
kicsit nem lehetne finomabban trágárkodni? <#pardon1><#confused><#beka2>

All hail the double x!

pxxl
Látom másnak is elmentek otthonról... <#idiota><#nevetes1><#banplz><#taps>

All hail the double x!

Warez a pack ? Ha igen akk szar, és szedj le újat. Ha online játszol, akk ne vegyél packos autót mert 2 perc után lebasz a szerver. Ha a megapack eredeti, akk nem tom h mi lehet a gond, talán a patchet nem a megapack elött raktad fel... Nem tom hogy a patch mennyire befolyásolja a packot, de ez elõfordulhat wareznál is.
Remélem tudtam segíteni.

sziasztok !!!lenne egy olyan problémám h felraktam a megapackot és amikor belépek a játékba nem látom a lexus szalont az audi szalonba ott van az s6-os meg az rs4-es de nem lehet megvenni!!valami tip ötlet h mi lehet a gond?
Bassza meg ! Traden vettem egy Jaguart, és miután megvettem egy picivel, megszakadt a szerverrel a kapcsolat...
Azt újracsatlakozott, mentett is elvileg, a listán rajta van a Jaguar, hogy megvettem, de a kocsi sehol...

LOL Am csak 5000 $ volt XD Meg beígértek nekem 1000 $ -ért egy Dodge Vipert, azt nem találtam, de egy 270 e $ -os Astont azt igen 1000 $ ért... Le is csaptam rá :D Aston nem mintha kéne, de majd eladom :D

Magában a Megapack az kb. 4000 Ft.
De most ki jön a TDU Gold, amiben benne van a játék, és a Megapack. Az lesz 2000 Ft, csak a kiadást állandóan halasztják...

Helllo! láttátok ezt: 2009.05.20 megjelenés ekkor jelenik majd meg a TDU gold ? :O már lehet elõre rendelni :DDDD KIRÁLY!!!
Már mióta nem írtam ebbe a topicba...

holecsko10
Jó volt ma is na én megyek majd holnap találkozunk emberek.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

csokiskeksz
Köszönöm a válaszokat!

Az, hogy megveszem, nem kérdés, ezt már eldöntöttem :) Régebben ajánlották nekem, de akkor valamiért nem keltette fel az érdeklõdésem, aztán az egyik ismerõsömnél volt szerencsém kipróbálni (igaz hogy akkor csak offline módban), és elhatároztam hogy megveszem. Aztán láttam csak hogy 2000 Ft.
Tudom hogy nem nfs, éppen ezért is szeretném megvenni. Nem szeretem az olyan arcade játékokat, mint amilyen az. Sok jót hallottam róla, és olvasgattam visszamenõleg itt a fórumon is, és ez csak megerõsíteni tudott. Egy barátommal közösen kezdünk neki, és csinálgatjuk majd a küldetéseket, így talán még jobb lesz majd. Érdemes várni a MegaPackra? (Nem tudom, hogy hogy adják ki ennyi pénzért, a hivatalos oldalon ennél jóval magasabb ár van feltüntetve. Hogy is van ez?)

Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)

Kész van már, csak a gombok mûködése még nem tökéletes...
De nemsokára :)

laci 700
Egyébként mikor lesz kész az új banner? Már várom<#kacsint>

laci 700
Szerintem nem... A versenyzés mellett szoktunk online "krúz"-okat is rendezni, de ehhez online kell elkezdeni a játékot, ha akarsz jönni. Így ha már valaki végig is vitte, utána is van értelme vele játszani. Például megbeszélünk egy helyet, idõpontot és ott találkozunk, onnan kocsikázunk együtt... Kis gyakorlással egész jókat lehet driftelni is! Én anno még 10 000Ft-ért vettem és nem bántam meg! Ezzel a gameval játszottam eddig talán a legtöbbet. 2000Ft-t bõven megér szerintem.
(Egyébként a LV CD Projekt kifogja adni ennek a játéknak a MegaPack-os változatát szintén 2000Ft-ért, amiben + autók is vannak, csak nem tudni mikor...)

Csinálod a küldetéseket, és a single player versenyeket idõnként... Jársz cruiseokra, meg online versenyekre, stb... Így sztem ha nem sietsz, ki lehet húzni hónapokig is. Ha singleben mindent megcsináltál, akk marad cruiseokra járás, online versenyzés, stb... Amíg végleg megunod, nagyon sok idõ elmegy, habár ez attól is függ hogy a szimulátor jellegû játékokat mennyire szereted, mert ez nem nfs. A cruiseok, meg szerintem mindig tudnak újat mutatni, de hogy jól érezd magad rajtuk, nem árt ha nagyjából megérted a külföldieket, meg az se árt ha a innen a topikból megismersz pár embert, és akk nem fogod megunni egy jó ideig az 100 %

Roger6
2007-es játék, ma is több ezer fõs aktív társadalommal. Van még kérdés?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csokiskeksz
Sziasztok!

A hétvégén megvenném a játékot, de elõtte lenne egy kérdésem:
Nem válik monotonná a játék egy bizonyos idõ után? Vagy mindig tud újat nyújtani? Ti hogy vagytok ezzel?

Köszi =)

Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)

Följöttem csak úgy nézelõdni... Aztán a madárcsicsergést megzavarta egy külföldi, majd dudált lökdösött XD
Idõvel megjöttek a haverjai is :D Sehova se lehet félreállni ? XD