Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Semmit , csak ha beraksz egy autót akk kell mert különben kilép a játék.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

drot
valaki világosítson már föl mire jó ez a bnk1.map nevû fájl mert nekem nem világos:S mit változtat???

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

[HUN]FaTaL
Baszki legyél már egy kicsit önálló. Még egy drivert is belinkeltetsz a másik topicban...

http://goo.gl/gd6Zi5

Polaris93
Na emberek! Pedál megoldva,új zenék bentvannak a rádióban,WC,kaja,pia,telefon megvan. Szigeten leszek! 😊

TDUnick: Osakabandit

Dozoo.mlap.hu-honalpomon megtalálod a segítség menüpontban 😊

Gaben17
köszi,mostmár csak a bnk1.map kell a kifagyás ellen.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Polaris93
😄DDD..ma szétkapom a kormányom pedálját,mert most sokáig nem használtam és egy kicsit nyikorog,meg lötyög. Megreparálom és estefele megpróbálok ottlenni valami krúzon..vagy csinálom a karriert,hogy meglegyen már a HC!! 😊

Norby646
Köszi a dicséretet 😄. Falkon kösz hogy beraktad a képeket nekem nem sikerült mert vmit rosszul csináltam. Remélem minél többen fogtok jönni. Az idõpontot nem szívesen variálnám de ha azon múlik akkor lehet kicsit változtatni.😊 A szabályokat meg aki jön az próbálja betartani hogy ne legyen nagy fejetlenség.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

rototti
Parancsolj

OsakaBandit?? Hmmm, rémlik valahonnan <#nyes>

Kimi - The King of Spa

Gaben17
Vakaki belinkelné az lp640 modot?😊 thx

Spirit of Perfomance Koenigsegg

lybrahu
Ismét jó volt at este! Hosszú idõ után Kisvuk is felnézett!! THX! <#nyes><#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

[HUN]FaTaL
Köszi, kár 😄 azért majd megnézem.

lybrahu
Szerintem nem....de ki tudja?...<#nemtudom>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

[HUN]FaTaL
Nem tudja valaki, hogy a játék rádiója LOSSLESSt lejátszik e?

Higany
Szevasztok! Már nagyon unom a játékot. Nem tudjátok kb. mikorra várható, a második rész? Köszi! Csõ!

a jó az egészben hogy a kísérletezéseimnek hála igy megvan a modszer hogyan tudok a jelenlegi profilommal játszani de ez akk is egy nevetséges helyzet az ea játékait nem akarom dicsérni de mûködés szempontjábol azért sztem a toppon vannak legalábbis pl nfs eknél nem nagyon voltak ilyen elmezavaros hibák de lehet hogy csak nálam nem

a vesszö meg pont nélküli irásmodért sry de a bill beállításom is elszállt csak még nem állítottam vissza

Most töröltem a radial cdb t Szóval most ha a jelenlegi profilommal akarok gamelni elötte be kell lépjek a régibe mert azt elõlröl kezdtem csakhogy tudjak free rideba menni és kell guruljak ott kb egy percet hogy kb az ötezer KB radial cdb meglegyen Utána nyugodtan beléphetek a jelenlegi profilomba és házból kifele nem fagy ki a game Utána tudok játszani a jelenlegi profilommal Van még egy megoldás hogy nem törlöm a radial cdb t és akk nem kell a régi profilomba belépnem hizlalni a radial cdb t Akk meg attól fogok félni hogy váratlanul játék közben fog lefagyogatni a game mert nem töröltem a Radial cdb t
Merek fogadni hogy ilyen még senkivel se fordult elõ közülletek de ez a dolog sztem nevetséges mert tegnap még jó volt a game Ma még a játékot is újraraktam szal a mentésbe ütött bele a fene de nem vágom hogy miért tegnap csak annyi volt hogy / járgányt vettem traden egymás után õket de ez nem hiszem hogy elbaszhatja a mentésemet :s

Valaki használja a Radialeng programot rajtam kívül ? Idáig minden gamelés után használtam, a radial.cdb kb. 6700KB ra hízott általában.
Ha új játékot kezdek akk nyugodtan használhatom is de a jelenlegi profilomnál csak akk nem fagy ki a game ha már a radial cdb min ötezer KB ra nem hízott Amikor elkezdtem a gamet akk meg azzal volt a gond ha a radial cdb nagyra hízott akk azért fagyott ki a game szal ezt most nem értem

Na, a mai termés 😊

TDU nick: WAndrew26[HUN]

okés ándrú(v), de én a merga krúzra nem tudok menni 😞 ha reggel 6-kor lesz megtartva akkor de ha így késõbb akkor nem.. 😞 megyek el... Jah mint találkoztam Gridbe egy olyan emberrel akit már ismertem, de nem hittem volna h Gridezik, erre kitalálta, hogy reggel keljünk föl és nyomjuk, majd nézzük a napfelkeltét (tél végén :S XD). Holnap este leszek csak meg szombat este, jah de még péntek délután is valószínû h leszek!!!

SuZso
Köszike!! Egyébként a cruis Norbi ötlete volt, õ szenvedett vele én csak kijavítottam az esztétikai hibákat!! Egyedül õt éri dicséret!!!😉

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

Szeva dutyi 😉 nem is gondoltam h így neki is indultok norbival! 😄 De hajrá én ott leszek, csak sok sikert ahhoz h be tudjátok tartani amit kiírtatok!

Jó 5let, de közben új felhasználóm lett egy winfos reinstall miatt ami mint késöbb kiderült fölösleges volt, de mind1 majd vmit beszéljünk meg, pl ott a merga krúz jól hangzik! 😊

DJKonya
Csak az a baj hogy holnap este 7-tõl úton vagyok és aludni is kell valamit, Minden pénteken úton vagyok azért nem jó.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

szia andrás!Rég láttalak!Valamikor összefuthatnánk, hogy látlak-e xD

SuZso
Üdv TDU népe! 😊 Aki így jobban ismerne, Dutyimadar vagyok. 😄 Látom elég jó arcok fognak jönni a Cruisra!😉 Az idõpontot szerintem nem fogja már változtatni Norbi, mert már így is elég sokat módosítot rajta szegény. Azt ajánlom, hogy mond le a programodat, és inkább gyere kocsikázni 😉

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

DJKonya
Nagyon jól hangzik, de nem tudnátok egy pár órával odébbbtolni az indulást?:S

Falkon
Nem én szervezem.
Norby646 szervezi , csak a képet szúrtam én be.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hohóó, ez ûûberjól hangzik, remélem tényleg sikerül a feltételeket betartani, mert akkor nagyon állat lesz! 😊

SeanJRRussel
akinek van kedve driftelni hegyen persze HC val akko keressen északon vagyok G kategóriával még egy félórát leszek.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

A TDU-zásom ma véget is ért... A játékot is újraraktam, és a mentésekkel van a gond, amit nem értek... A régi profilom mûködik, a jelenlegi meg kifagy amikor kimennék a házból. A régi profilom mentései, meg már nincsenek meg...
Várom a TDU 2-t, talán az nem fog szo....ni... <#szomoru1>

Falkon
Ha ráérek , akk biztos ott leszek.

Falkon
Nem sikerült.

Falkon

Norby646
sry itt vannak a képek:
http://www.kepx.info/kepx/fxw603k1l1gw5xjlq33h.jpg
http://www.kepx.info/kepx/su66hv0kenou1ywf7k55.jpg

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Sziasztok! Akinek van kedve az jöjjon!

Polaris93
Srácok,lesz ma este valami kis nonHC-s összezördülés? 😄

DJKonya
Új szekér.
Audi R8
Jó kocsi csak az interior elég ramaty, nem tudja valaki hogy tudnám kicserélni? vagy van valakinek egy R8-asnak az interiorja?

Elsõ utam hova is vezethetett volna

Az a köcsög nagyon felidegesített, állandóan belém jött direkt, de nem csak engem nem hagyott békén... az a baj hogy annyira nem tudok angolul úgyhogy ilyeneket csak magyarul tudtam neki írni😄

Kicsit bemelegítettem a kocsit a krúzra

AlieN911
Köszi. JÓ lett xD

<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Honda - The Power of Dreams

Köszönöm a helpeket 😊 Am milyen érdekes fordulat... Dozoo ír hogy szarakodik neki a game, írtam én is neki hogy próbálja megoldani a problemet.
Azt gondoltam mennék egyet járni a szigeten, és nézem hogy most mi a rák van...
Akkor kezdett igazán vörösödni a fejem amikor a gépet is újraindítottam, és akk se volt változás...

laci 700
csinálj biztonsági mentést a mentésedrõl! Az sem árt ha nem írod felül hanem mindig egy új néven másolod ki így ha esetleg az utolsó mentésed sem mûködne, akkor ott az elõzõ és akkor sem kell elõröl kezdened.
pl.: TDU Save 2009.05.14 😉

csontiz
Vagy a szerver rossz vagy maga a játékban lehet szar vmi ,úgyhogy a mentéseidet ne töröld le semmiféleképpen mert azzal nem lehet gond.Énis amikor pármilliószor újraraktam a játékot csak visszadobtam a mentéseket és mûködött!

laci 700
ITT lentebb megtalálod!

Beléptem a régi profilomba, (az mûködik) A régi profilomból átléptem a jelenlegibe, és most az is mûködik...
Most a game szórakozik, vagy 200 as vérnyomást akar elérni nálam, vagy nem tudom... :@
Ne haragudjatok a sok nyávogásért, de az összes utat bejárni a szigeten, megcsinálni egy jó adag single versenyt nem egyszerû feladat... Meghagyom a régi profilom, és ha ilyen van akk abból átlépek a jelenlegibe... bnk1.map filet meg kicserélem ha jobb lesz tõle a game...

csontiz
Usamen ilyen házból kijövõs lefagyás nekem is volt még régen, akkor ujrakelett rakni a game-et és kész, nemtudsz mást csinálni!

Adsz linket ? kicserélem ha kell, de tegnap még jó volt a game :S Amúgy nem cseréltem benne autot, nem modoltam, stb

A radialenget mindig használom... Minden játék után !
Amúgy csináltam egy uj profilt, ami az én régi profilom volt azt használtam fel, újrakezdtem a gamet, és minden mûködik... a mostani profilomnál meg kifagy a game ha ki akarok jönni a házból...
Háth halljátok, ha újra kell kezdenem a gamet akk én nem tdu zok többet, várom a tdu 2-t amúgy is ez volt az egyetlen game idáig amit a legtöbbször kezdtem újra, többnyire a bugok miatt :S

laci 700
bnk1.map csere? megvolt? nálam akkor csinálta ezt folyton...