Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
http://goo.gl/gd6Zi5
TDUnick: Osakabandit
TDUnick: Osakabandit
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Kimi - The King of Spa

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Merek fogadni hogy ilyen még senkivel se fordult elõ közülletek de ez a dolog sztem nevetséges mert tegnap még jó volt a game Ma még a játékot is újraraktam szal a mentésbe ütött bele a fene de nem vágom hogy miért tegnap csak annyi volt hogy / járgányt vettem traden egymás után õket de ez nem hiszem hogy elbaszhatja a mentésemet :s
Ha új játékot kezdek akk nyugodtan használhatom is de a jelenlegi profilomnál csak akk nem fagy ki a game ha már a radial cdb min ötezer KB ra nem hízott Amikor elkezdtem a gamet akk meg azzal volt a gond ha a radial cdb nagyra hízott akk azért fagyott ki a game szal ezt most nem értem

TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Norby646 szervezi , csak a képet szúrtam én be.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Várom a TDU 2-t, talán az nem fog szo....ni... <#szomoru1>#szomoru1>

http://www.kepx.info/kepx/fxw603k1l1gw5xjlq33h.jpg
http://www.kepx.info/kepx/su66hv0kenou1ywf7k55.jpg
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Audi R8
Jó kocsi csak az interior elég ramaty, nem tudja valaki hogy tudnám kicserélni? vagy van valakinek egy R8-asnak az interiorja?
Elsõ utam hova is vezethetett volna
Az a köcsög nagyon felidegesített, állandóan belém jött direkt, de nem csak engem nem hagyott békén... az a baj hogy annyira nem tudok angolul úgyhogy ilyeneket csak magyarul tudtam neki írni😄
Kicsit bemelegítettem a kocsit a krúzra
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>

Honda - The Power of Dreams
Azt gondoltam mennék egyet járni a szigeten, és nézem hogy most mi a rák van...
Akkor kezdett igazán vörösödni a fejem amikor a gépet is újraindítottam, és akk se volt változás...
pl.: TDU Save 2009.05.14 😉
Most a game szórakozik, vagy 200 as vérnyomást akar elérni nálam, vagy nem tudom... :@
Ne haragudjatok a sok nyávogásért, de az összes utat bejárni a szigeten, megcsinálni egy jó adag single versenyt nem egyszerû feladat... Meghagyom a régi profilom, és ha ilyen van akk abból átlépek a jelenlegibe... bnk1.map filet meg kicserélem ha jobb lesz tõle a game...
Amúgy csináltam egy uj profilt, ami az én régi profilom volt azt használtam fel, újrakezdtem a gamet, és minden mûködik... a mostani profilomnál meg kifagy a game ha ki akarok jönni a házból...
Háth halljátok, ha újra kell kezdenem a gamet akk én nem tdu zok többet, várom a tdu 2-t amúgy is ez volt az egyetlen game idáig amit a legtöbbször kezdtem újra, többnyire a bugok miatt :S