Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a hegy elõtti részt végigtoljuk vmikor ? Mostmár én is autóval xD
magasban
magasban 2
Bocs Norbi, de kilépett a game, aztán nem találtalak... 😞
Kimi - The King of Spa
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Jaa és Dozoo kedvéért Mc Larennel jövök, csak hogy örüljön <#ravasz1>#ravasz1>
All hail the double x!
Egész jó idegállapotban tértem haza -.-

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Xp C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\Addon.txt
de lehet hogy xp-nél nem all users hanem a saját user neved. nem tom hírtelen.
All hail the double x!
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: WAndrew26[HUN]
ha van tuti veszek😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
"És persze testreszabhatod vasparipádat, hogy teljesen egyedi legyen, olyan, amilyen nincs senki másnak."
lemaradtam valamirõl? <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#kuss>#kuss>
All hail the double x!
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Vidéki városokba is valószínûleg el fog jutni, mert Media Marktokba is vittek, az pedig akad ott is. De biztos vagyok benne, hogy nem csak ott lehet majd kapni.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Az "átlagos" autó azért jó, ha mindenkinek az van, mert a gyorsulások lassulások stb ezek közel azonosak.
A sebesség meg qva alacsony, tehát egy McLarennel nem volna élvezetes annyira, hisz 1. megy az 100+
De nem kell kihúzatni, simán lehet kapcsolgatni, én is így szoktam... 700 lovas kocsival is leht normálisan menni.
A videó miatt is jobb lenne, ha közel azonos kocsik mennének, bár... Ki tudja..
Én nem szeretem kik9tni h. mivel gyertek, 1-2 kivétel, max csak osztályokat mondok, meg az én kocsim elég mérvadó, a sebességeket tekintve.
Sajna nem tudok részt venni, pedig jó lenne. De azért sok sikert.
Honda - The Power of Dreams
Ugye nem kell elölrõl kezdenem???
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Csak még nem játszottam vele sokat, na majd jövõ hét második felében egyszer-kétszer.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
TDU 1790 Ft és tartalmazza a megapackot és a patchet!!

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Mennyi versenyt kéne megnyerni ehez?
- Lamborghini Reventon -
Kiköti a szabályokat, és jöhetsz repülõvel is, de a szabályokat be kell tartani.
Kressz cruise ! Ha egy kedvenc autómmal jövök, viszont betartom a szabályokat, az miért nem jó ? Ha a viselkedésemben kételkedsz, akk kérdezd Alient, vagy a többieket, hogy viselkedek cruiseok alkalmával.
És ha Mc Larennel jövök ? Azzal is tudom tartani a sebességkorlátokat, nem kell nagy tehetség hozzá...
És sry nincs HC-m, még csak 40 %-nál járok. A másikfele a TDU cruise szervezéshez milyen tapasztalat kell ? Én szívesen vezetném, de lehet hogy elötte elvégzek pár autós sulit, és egyetemet... Amúgy kérdéses hogy jövök e, mert nem akarok összetûzést abból hogy nincs HC-m, és hogy miért ezzel, miért nem azzal jöttél, meg a péntek a kocsmázás haverokkal stbstb és egyébb szórakozásról szól nálam.
Az autó hagyományos legyen, ne gyere A;B;C;D kat. kocsival!
Városban max 70 km/h városon kívûl 110 kmh autópálya 150-170 km/h
A szabályok azok ami a kresz-ben van!!!vagyis normális elõzés, követési távolság stb...
Szabályok betartás szigorúan fontos, a kényelmes videózás érdekében 😉 Várom azokat, akik szívesen végig vinnék a krúzomat!Persze gyakorlott embert kérek szépen, mint például Alien vagy én aki nem egy krúzt szervezett már.
és akk megcseréli😄
de van egy olyan lehetõség hogy elkocsikázol egyik garázsból a másikba😄