Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értsd meg bazzeg hogy ez egy ilyen kruz, ne kötekedj te hülye

Az a rohadt nagy problem hogy elõitéletes vagy... Ha egyszer lesz velem valami problem, elhúzok a francba ok ?

Olyan ismerõs az a hely... Gondolkozok hogy honnan <#vigyor2>
Azt a hegy elõtti részt végigtoljuk vmikor ? Mostmár én is autóval xD

én meg rád akartam nyomni, erre betöltötte norbit, és exe hibával kifagytam o.0

rototti
Én is valszeg benézek!
magasban
magasban 2

Bocs Norbi, de kilépett a game, aztán nem találtalak... 😞

Kimi - The King of Spa

nem ha van HC-d és tudsz vezetni kresszesen xD <#eplus2>

megyek, sárga audival, remélem nem zavarok 😊

holecsko10
Akinek kell az
innen le szedheti.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Ez nagyon király.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Bazzeg nincs is HC-d meg ha mclarennel jössz, elhuzhatsz a francba...nem kellesz, privi üzenetben beállítottál nekem.. Megérkeztem és 19:30-kor lesz megtartva a kresz krúz!

Nekem viszont nem a melegtõl vörös a fejem éppen. A játék egyszerûen nem lép fel a netre mióta feltettem a packot. ha nincs is összefüggés, azért elég gyanús. A serialt maga a játék rendesen beírta, azt megnéztem. Most már az alapjáték sem lép fel azután, hogy a packot leszedtem. Már újra telepítettem, de semmi. Új nickel sem engedi. Na, megyek vissza szétütni a gépet.

Jövök a Dozoo féle cruisera... Kocsmázás át lett helyezve, mindenki kidõlt a melegtõl, én meg am. is széthajtottam ma magam.
Jaa és Dozoo kedvéért Mc Larennel jövök, csak hogy örüljön <#ravasz1>

pxxl
lol hogy nálad narancs sárga az a póló ami a csajon van. nálam fekete 😄 igaz moddolt, mert lambo jel van rajta <#taps><#idiota>

All hail the double x!

SLICK
na itt Debrecenben fos a helyzet, még nem lehet kapni a Goldot..
Egész jó idegállapotban tértem haza -.-

lybrahu
...ja, jó pofi volt! <#nyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

[HUN]FaTaL
All Users

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszi, megnézem.

pxxl
serial.txt is itt van.

All hail the double x!

pxxl
Vista C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\addon.txt
Xp C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\Addon.txt

de lehet hogy xp-nél nem all users hanem a saját user neved. nem tom hírtelen.

All hail the double x!

Hol kell pontosan?

Nem hinném h a megapack okozná a galibát, hisz az teljesen független. Nézd meg h beírta e a serialt, ha nem akkor írd be magad a txt-be.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Elsõ tapasztalatok: a régi telepítéssel simán megy az új lemezrõl is, de mióta feltettem a Megapackot, nem csatlakozik a nethez. Most akkor szedhetem le az egészet, és telepítsem újra?

Szasztok!Amilyen Krúzt estére szervezek lehet, hogy 20:10-kor kezdõdik mert megyek el és nem tudom mikor engednek el onnan. Ha 19:30 elõtt itthon vagyok akkor írok és 19:30-kor lesz megtartva okés? Nah mentem, akkor majd este szasztok!

ez úgy 10%-ig normális 😊

Azért én sem kötöttem ki csak megadtam mivel ne gyere.............. aztán azon kívül bármivel jöhet bárki csak ABCD kat ne legyen 😉 persze ha olyan kresz kruz van ahol bármivel lehet menni néha megengedem magamnak hogy egy fullos verdával menjek és akkor én is 4-be megyek nem huzatom ki, ahogy versenyeznénk, kresz krúzon ki se kéne huzni, mert a valóságban sem húzatod ki teljesen 😉

Hoffi
szívesen mennék de HC-ba nem:S

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Az elsõt elírták, hogy jobban hangozzon <#ejnye1> a másodikat meg biztos az egyedi fényezésre értik <#wilting><#banplz>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Hoffi
na ma megyek a tescoba hátha van gold xD
ha van tuti veszek😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Sordoran
Oh, légyszi mond már meg hol lehet letölteni az SLR Roadstert <#wow2>

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

pxxl
"...vagy kereskedj ritkább alkatrészekkel,..."

"És persze testreszabhatod vasparipádat, hogy teljesen egyedi legyen, olyan, amilyen nincs senki másnak."

lemaradtam valamirõl? <#idiota><#wilting><#kuss>

All hail the double x!

Na meghozta a futár nekem is. Minden szép és jó fel is engedetett, csak érdekes, hogy még senkivel nem találkoztam... Néha kiírja,hogy TDU servers are unavailable please try later, de a pause menüben pedig azt írja, hogy TDU servers avaible. Ez normális?

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

EnZsolt
Külön serial van a megapackhoz, úgyhogy szerintem folytathatod majd.

Vidéki városokba is valószínûleg el fog jutni, mert Media Marktokba is vittek, az pedig akad ott is. De biztos vagyok benne, hogy nem csak ott lehet majd kapni.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

AlieN911
Erre csak azt tudom mondani, hogy jogos mind a kettõ álláspont.
Az "átlagos" autó azért jó, ha mindenkinek az van, mert a gyorsulások lassulások stb ezek közel azonosak.
A sebesség meg qva alacsony, tehát egy McLarennel nem volna élvezetes annyira, hisz 1. megy az 100+
De nem kell kihúzatni, simán lehet kapcsolgatni, én is így szoktam... 700 lovas kocsival is leht normálisan menni.
A videó miatt is jobb lenne, ha közel azonos kocsik mennének, bár... Ki tudja..
Én nem szeretem kik9tni h. mivel gyertek, 1-2 kivétel, max csak osztályokat mondok, meg az én kocsim elég mérvadó, a sebességeket tekintve.

Sajna nem tudok részt venni, pedig jó lenne. De azért sok sikert.

Honda - The Power of Dreams

pxxl
tegnap esti kis gurulás. thx mindenkinek!

All hail the double x!

pasz, ha a megapackhoz ugyanúgy külön szériál van, akkor lehet folytatni :-)

adamfesto
Ha felteszem a Goldot a megapackal akkor tudom folytatni a régi játékomat a régi nickemmel?
Ugye nem kell elölrõl kezdenem???

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

jó lenne tudni jut-e belõle a vidéki nagyvárosokba is, v muszáj lesz megrendelni onilne...

EnZsolt
Már meg is van 😛

Csak még nem játszottam vele sokat, na majd jövõ hét második felében egyszer-kétszer.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

PepsiMax
nemtudom hogy tudtok-e róla de megjelent az a TDU ami alapból tartalmazza a megapackot és az 1.66A verziót.
TDU 1790 Ft és tartalmazza a megapackot és a patchet!!

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

csontiz
Találtunk egy új törzshelyet 210 a korsó és kapunk popcornt<#pias><#pias><#pias><#pias><#bdead>

adamfesto
Hova?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Na...most ez a legdrágább amit találtam, egy napja árulják. 480,000,000 FT,-
Mennyi versenyt kéne megnyerni ehez?

- Lamborghini Reventon -

csontiz
Én is kocsmázni megyek áwáwáwwáwáá alig várom ,pedig mentem volna már egy jó kressz krúzra picsába:/

Alien meg közted az a különbség, hogy Alien nem szabja meg hogy mivel gyere.
Kiköti a szabályokat, és jöhetsz repülõvel is, de a szabályokat be kell tartani.
Kressz cruise ! Ha egy kedvenc autómmal jövök, viszont betartom a szabályokat, az miért nem jó ? Ha a viselkedésemben kételkedsz, akk kérdezd Alient, vagy a többieket, hogy viselkedek cruiseok alkalmával.
És ha Mc Larennel jövök ? Azzal is tudom tartani a sebességkorlátokat, nem kell nagy tehetség hozzá...
És sry nincs HC-m, még csak 40 %-nál járok. A másikfele a TDU cruise szervezéshez milyen tapasztalat kell ? Én szívesen vezetném, de lehet hogy elötte elvégzek pár autós sulit, és egyetemet... Amúgy kérdéses hogy jövök e, mert nem akarok összetûzést abból hogy nincs HC-m, és hogy miért ezzel, miért nem azzal jöttél, meg a péntek a kocsmázás haverokkal stbstb és egyébb szórakozásról szól nálam.

motorilag az.. most le kellett volna írnom milyen kocsikkal jöhetsz( pl nissan skyline, nissan 350z audi rs4 audi a6 így...?) mindig valamibe belekötsz..

G kat. jöhet ? Ezek szerint egy Camaro átlag autó ? <#guluszem1>

ÖÖ nem úgy értettem 😊 Egy garázson belül gondoltam... Tegyük fel hogy van egy garázsban A, C, B, elrendezésben három autó. És az elrendezést nem lehet A, B, C, re állítani ? (A betûkkel, nem kategóriákra gondoltam)

Kresz Krúzt szervezek 05.22-re (péntekre) 19:30-kor. Találkozunk a Kráternél, ahol van egy festõbolt. HC KÖTELEZÕ.
Az autó hagyományos legyen, ne gyere A;B;C;D kat. kocsival!
Városban max 70 km/h városon kívûl 110 kmh autópálya 150-170 km/h
A szabályok azok ami a kresz-ben van!!!vagyis normális elõzés, követési távolság stb...
Szabályok betartás szigorúan fontos, a kényelmes videózás érdekében 😉 Várom azokat, akik szívesen végig vinnék a krúzomat!Persze gyakorlott embert kérek szépen, mint például Alien vagy én aki nem egy krúzt szervezett már.

Hoffi
listánál megkeresed az autód jobb gombbal rákatt majd arra az autóra kattintassz bal gombbal amelyiknek a helyére akarod rakni!😄
és akk megcseréli😄
de van egy olyan lehetõség hogy elkocsikázol egyik garázsból a másikba😄

Milyen módon lehet a garázsban, változtatni a jármûvek elrendezését ?