Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kicsike:

Nah például ilyen textúrát hogyan szerkesszek? Zmodelerben mappoljam rá?

Jóól futna igen ! Vegyél egy új videókártyát, ha lehet 512-eset !

adikakk
intel p4 2.4 ghz 4gb ram nvidia gfx 5200 128 EZZEL A GÉPEL JÓL FUTNA A TDU
+egy új vid karival

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Nem tudjátok hogy a TDU central honlapján hol van leírva a az hogy hogyan lehet külön textúrát rakni a kocsira??? mint pl új rendszámot készítenék csak máshogy van emiatt nem is tudom hogyan kell teljesen... 😞

Ha nem teszed fel a Megapackot, akkor az alapjáték még mûködik. Nálam legalábbis így van.

adikakk
a gépem olya tír ki h couldn't find create 3d device és pedig fenn van a vga driver +direct x is
eddig jó volt a gépem ment a tdu is kicsit akadt de nem volt vészes
mit csináljak?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

drot
Hát de azért mégsem az igazi mert néha úgy tapad a földhöz a kocsi néha meg ahol nem rendes út van és egy helyben állok elkezdek csúszni stb :S TDU 2 már nagyon kéne és remélem nem lesz hozzá ilyen könnyû trainert csinálni mert bevallom énis használtam a pénz miatt hogy elérjem a 100%ot de a sok kis köcsög akiknek az az élvezet hogy trainerrel 900 al belédmennek és repülsz 10kmet az már annyira nem poén <#szomoru1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Lobsterman
Én próbáltam vele aktiválni, de nem javult meg tõle. Amúgy a kieg pakk nélkül felmegy a játék a szerverekre, vagy úgy sem?

Ja jöhetne a TDU2... habár a terepet én most is megoldom, hegyet mászok, ahová nem lehet oda is megpróbálok feljutni, stb...

Ne is említsed a TDU 2-t mert már könyörgök érte !!!! 😮

drot
Akkor asszem év végén az egyiket már biztos elkerülöm jó messzirõl😄Az UC nálam annyi volt hogy feltettem egybõl egy videó közepén találtam magam semmi new game vagy valami aztán már mondom jóvan biztos jó lesz amíg nem kellett vele kanyarodnom.Utána ALT+F4, UNINSTALL, Registry pucolás meg minden😄A TDU-nál nincs jobb játék de azért már jöhetne az a TDU2 a terepjárókkal és a tereppel😛

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Carlos
Énsem/mi sem jövünk át fikázni egy általunk nem érdekelt játékot!
Kérlek te se tedd!
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

NFS-ekbõl az U2 óta, folyamatosan építették le a tuning választékokat... <#szomoru1> Mostwanted az... Carbon az még élvezhetõ volt, csak rövid, a Pro Streetet csak meg kellett szokni utána már jó volt.
UC az meg pff... 70 % nál tartottam, amikor letöröltem, még megvannak a mentéseim, be is fogom szerintem fejezni ha még beolvassa õket, csak a magyar már CRC hibás, szal le kell szedjek majd Angolt.
A TDU a bugokat elnézve szerintem nagyon el van találva...
Amúgy év végére 4 db NFS készül egyszerre xD 4 játékgyártó részleg kapott lehetõséget, hogy saját elgondolásaikat véghez vigyék, köztük a BlackBox ami az UC-t csinálta..

Ezt én is megkaptam.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Ezaz megcsináltam! Ugye fenn van a megapack, de nincs beírva a kulcs... namost ha veszek egy kocsit ami a megapackban van ledob a szerverrõl. Vettem egy murci coupe-t (megapackos, de nem tudtam) és most az az alapértelmezett kocsi, és a garázsban õ van egyedül... Esélyem sincs hogy kocsit váltsak mielõtt kidob.

Köszönjük CD Project, hogy kiadtatok egy warez megapack-ot...

Valaki ötlet?

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Sokunknak van ez a gondja manapság. Ha felteszed a Megapackot, nem megy fel többet a netre.

Ma ezt kaptam a CD Projekttõl:
Kedves Attila!

Aktiválva lett az addon? Meg kellene próbálni a játék könyvtárában lévõ activate-add-on.exe filet lefuttatni.

Üdvözlettel

CD Projekt Support

Megjegyzem, nem Attila a nevem. Remélem, hogy az üzenet többi része jobban fedi a valóságot.
Viszont én többet nem nyúlkálok bele. Aki nálam jobban ért ezekhez a dolgokhoz és biztos a dolgában, esetleg próbálja ki, és árulja el mi lett.

rototti
Usamen: én gridet billel sokáig toltam és eléggé vertem a mezõnyt ^^. Élvezetes játék, nálam eredetiben van meg. Ennyit az off-ról.

Lobsterman: mindenki aki a cd projektes verziót vette meg, küzd ezzel a problémával, már dolgoznak rajta.

tbundy: Így már világos, ebben az esetben jó az a +1k <#nyes>

Kimi - The King of Spa

drot
Annyira hiányzik a régi NFS.Kb Underground 2 után kezdett el a színvonal csökkeni és mostmár a realisztika 100%-osan eltûnt belõle.Undercoverben a kocsit irányítani nem lehet 😄 Hiába állítottam a beállításoknál az érzékenységét mert szart sem ért.Nah a TDU viszont egy nagyon eltalált játék és igazából az onlineal teljesedik csak ki igazán mert online nélkül szép és jó de unalmas egy idõ után viszont onlineal mindig újat tud mutatni.Szerintem kéne valami kutyulékot csinálni pl az NFS-bõl vett ötletekkel és TDU-s realisztikával, online móddal és a hatalmas szigettel.Az lenne a legjobb játék a világon😄

Lobsterman
Hi. Végre megvettem eredetiben a játékot(2k az az összeg amit megengedhetek magamnak játékért 😊), de nem nagyon akar csatlakozni a szerverekhez, azt írja hogy "check network status and try again". Tûzfalon ki van engedve a játék, patch fel van téve, ez a kiegészítõ csomag úgyszintén, kódok beírva, net mûködõképesen. Nem tudom mi lehet a gond.

az igaz, de a vonat nekem kb 8K lenne pestre, h át tudjam venni személyesen 😊
voltam itt helyben a médiában, aszonták, h nincs TDU, még rendelve sem, nézzek vissza 3 hét múlva...

somdav95
Oks, befejeznétek? 😊 Tudtommal ez egy TDU topik!

"Az új NFS meg inkább a storyra alapozik, nem a realisztikára" --> Szerintem egyértelmû.

De kipróbálhatod a Wheelman-t is, 2009-es játék. Abban meg még inkább nincs fizika, és olyan dolgokkal találkozol, ami lehetetlen is ráadásul. Pl.: Autóról autóra ugrálsz menet közben, 180°-ban megfordulsz, f.sz tudja hány km/h-nál, és tudsz lövöldözni stb... A lökdösõdés is odabasz. Habár az inkább GTA style játék.
Viszont a GTA IV-nek van fizikája rendesen. Még az ember is bedõl a kanyarban, futás közben.

a NFS Undercovernek olyan szar az irányítása meg a fizikája,hogy fujjj. undorító alig élvezhetõ. csak a kocsik kedvéért játszom néhácska vele, meg apuci kedvéért meg a szerkesztõk kedvéért 😄

Billentyûzettel meg olyan a GRID irányítása átvitt értelemben, mintha egy amúgy is billegõ csónakon, állva próbálnál egyensúlyozni, szal nagyon oda kell figyelni. Fõleg ha elõl vagy, mert mögötted szeretettel lökdösõdnek, és ha egyszer kilõknek, tulajdonképpen be is fejezted a versenyt, mert mögötted a tömeg mint egy daráló úgy mûködik... Vagy pedig fal, ami sokszor keréktöréssel jár.
NFS-bõl meg max a Pro Streetet érdemes kormánnyal tolni, ha pedig billentyûzettel esel neki, akk sokat kell az autó irányításán állítani. Az elõdjei után azért, kellett rá idõ hogy megszokjam, de szerintem az jó game.
Az új NFS meg inkább a storyra alapozik, nem a realisztikára.

Okés, már vlmi miatt jó <#nemtudom> a Radialt szoktam törölni mert én radial gyilkos vagyok 😉
Csak azért kérdeztem mert eddig soha az életben nem csinálta, pedig már 8 hónapja megvan a game 😉

adikakk
eddig jó volt a vga
pedig fenn vga ad driver meg a direct x is:S

[HUN]FaTaL
Tedd fel a vga drivert, vagy vegyél egy olyan vga-t ami tud sm2-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

adikakk
hy all
a gépem ezt írja ki mit csináljak?
could not create 3d device

Sziasztok ! Nem lehet, hogy túlmelegszik a géped ? Porold ki hátha segít. De lehet, hogy a ramokkal van valami.
[HUN]FaTaL
Radialt töröld néha, elvileg az okozza. Meg tuning okozhatja, nekem pl. 9,5x400on minden játék stabil volt, de a TDU az nem. :/

http://goo.gl/gd6Zi5

Mi miatt van az hogy egy csomószor kifagyok megyek aztán kifagyok 10 perc után 😞((???

Én vagyok... 😊 PEACE<#integet2>

😊 Nah vajon ki õ? 😄 Már nem haragszom...

Teljesen egyet étek, nálam is kb 1 napig volt fent a grid <#zavart2><#nevetes1><#crazya>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

A mentésem sérült meg... Ma reggel 38%-on voltam most kezdhetem megint 26-ról<#falbav><#gun>

PcDome-nál is van személyes átvétel.

Nem tudom, én speciel a Gridet nagyon gyorsan lepucoltam a géprõl, mivel kormánnyal valami elképesztõen rosszul lehetett irányítani. Olyan volt, hogy: nem fordul, nem fordul, nem fordul majd szinte keresztbeáll. Pedig állítgattam elhiheted. A másikak az NFS-ek, azok is vackok kormánnyal. Ehhez képest a TDU-ban oda tudom fordítani a kocsit, ahova akarom. De ez csak az én, ill. pár ismerõsöm véleménye.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Mivan a szerverrel? Titeket felenged? Nekem azt írja h check network status...

rototti
CD galaxisban nem kötelezõ a házhoz szállítás, csak megrendeled és másnap bemész a boltba. Így is 1790ér kapod. (Ha csak a pcdomera írtad a postaköltséget akkor szót se szóltam<#kacsint>

Kimi - The King of Spa

Ladája van valakinek?
A játékba.

Szivesen, remélem sikerül.

csokiskeksz
Entex, köszi a segítséget, bár ezt tudtam én is. Csak még fura volt maga a rendszer, de most már értem, hogy is mûködik mindez. Köszi.

Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)

+1K postaktsg

upsz 1990 Ft 😊

De akár megveheted 19900 Ft-ért is a shop.pcdome.hu vagy 1790 Ft-ért a cdgalaxis.hu oldalán

A baj csak az, hogy warezzal gamelsz...
A Crack mellett, ott vannak a versenyek filejai is egy mappában. Na azokat kell bemásolni a helyükre, de hogy hova azt nem tudom. Olvasd el a Read Me-t !

Sziasztok!

Feltelepítettem a játékot, de már rögtön az elsõ versenynél elakadok. Rögtön a kocsi megvétele után robogok az elsõ versenyemre, egyjátékos versenyt választok, majd elindítanám a versenyt, de nem történik semmi, a kamera ugyanúgy körbe forog, és már nem enged kattintani a 3 felkínált lehetõségre sem, és a kocsim sem látszik. Mi lehet a baj? Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Még ajánlom a lassú mozgást, kb 100m-en belül, bármerre.
Látom neked is gyûlik a pénzed 😄 1 hét alatt nekem messze nem volt még ennyi 😊

Én amit tudok azt feketén (hátránya hogy nincs garancia, de a minõség miatt megéri), vagy pedig ismerõs álltal, nagykerbõl.

Csokiskeksz kérte a leírást:

1) Mikor bent vagy a játékban nyomsz egy M betüt.

2) A bal felsõ sarokban megtalálod azt az ikon ami ki van jelölve, egymás után 2x kattintassz rá(lassan)

3) Kiválasztod a Friends gombot lent, ezután visszazárod a lapot azzal, hogy megint a 3 emberkés ikonra kattintasz amivel lenyitottad.

4)Mivel most csak a barátok jelennek meg a térképen megkeresed a haverodat és rákattintasz bal gombbal, ha az írja h Route is locked akkor jobb gombbal kattintasz rá és a GPS elnavigál hozzá. Ha odaértél megint térkép és bal gombbal kattints rá és elvileg akkor 1 layerbe fog tenni titeket. Ha mégsem vársz 30 másodpercet és megint megpróbálod a kattintást 😊

5)Remélem tudtam segíteni