Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe nekem az összes cuccom onnan van...

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Látom te is az Aquán szoktál nézelõdni 😊 De én csak nézelõdni, mert kibaszott drága...

adamfesto
Én pl ezt használom, olcsó és hibátlanul gurul rajta a TDU.

HD2600

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Nekem volt olyanom pár éve... Az elõzõ gépemben pontosabban.
Még az NFS Underground 2 is elég jól ment rajta, közel full graffon.

Hello 😄 Rég láttalak a szigeten 😊
Amúgy válasz még nem nagyon van a problémára, mindenki egyelõre ezzel a gondal küszködik, aki megvette a Goldot <#szomoru1>

EnZsolt
Neked egyáltalán volt ilyen kártyád, vagy csak vicceskedni próbálsz? Mert ha igen, akkor nagyon nem sikerül...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Drama, drama, drama 😄

Zwiebel: beleestél a sokakat megszívatott csapdába. Megoldás még egyelõre nincs. 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Tényleg ? 10 fõs bandát ? XDD Nem is tom hogy mire föl írtam volna ilyet... Haverjaimmal meg nem szokásom gizdulni... Ha jól emlékszem, te gizdultál hogy összegyûltetek, autót nézegettetek, meg autókról írtál, közbe teljesen hidegen hagy hogy milyen autóitok vannak.

De mostmár én befejeztem, nem írok vissza se itt, ha privátban írsz azt törlöm, mert nem érdekel...
A játékban is kerüljük el egymást ! THX

Sziasztok!

Ma vettem meg a TDU játékot megapackkal együtt 😊 Pontosabban a játék már megvolt, de a megapack miatt megkellett vennem az egészet. 😊 A CDGalaxis-ról rendeltem a játékot.

Tehát ma a játék már fent volt és az elõtt is már játszottam is vele pár hónapja. Feltettem csak a megapack-ot (cd-n Megapack fájl és onnan telepítettem ) , de sajnos mikor próbálok belépni a köv. hibaüzenetet kapom:

Failed to connection to TDU server. Please check your network status and try again.

és sajnos bármit csinálok nem jön be 😞 Pedig az elõtt semmi olyan ( warezolt TDU-megapack ) sem volt fenn 😞

Ebben az ügyben kérném segítségeteket! Kérlek ha tudtok segítsetek!

Üdvözlettel:

Zwiebel
Skacok szépen kérlek benneteket fejezzétek be!! Ne szemeteljétek már tele a topikot, inkább beszéljétek meg privátban! Nem tudom megérteni mért kell az ilyen badarság dolgon veszekedni!<#szomoru1>
Nem akarom hogy most erre válaszolva folytassátok!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

még te írtad privibe... xD

hmmm biztos xD ugy segítettem volna hogy multiküldetések pl, a trainert off-ba nyomom 😄 akkor traden veszek neked drága autókat meg stb... de ha nem kell nem kell de ha akarod még segítek, mert nem vok köcsög 😄

Te nem szoktál bulizni ? Nincsenek haverjaid ? Amúgy milyen izmos bandáról beszélsz ? Vannak nagy darab haverjaim is, kigyúrtak, vékonyak, dagadtak, stb... Most elemezzem még õket ?

és, mégis hogy gondoltad, hogy segítesz? átküldöd a traineredet? nem kérek belõle köszi, ja és ne válaszolj mert idegösszeroppanást kapsz a mérgelõdésben vagy esetleg egy szívroham befigyel. Köszönöm szépen a lehetõséget, köszönöm Dozoo, hogy beírtad a fórumba hogy mikor lesz és hol szal köszi a "szervezést".

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

neked meg van egy qrva izmos "bandád" 10 fõs mi persze...akikkel bulizni szoktál

Hagyjuk inkább mert... uhh baj lesz.

te azt sem tudod mirõl beszélsz, mondom gondolkodj már istenem meg nem vagyok olyan erõszakoskodó mint te. direkt írtam hogy megcsinálJUK --> segítek elérni a 45 %-t normális módon de te erre megint idevágod a képedet vagányan...inkább hagylak, mert veled nem lehet mit csinálni, az orvos is megmondta, hogy itt javulás nem várható...mellesleg 14

http://www.ipon.hu/elemzesek/radeon_hd3650_55nm_az_alsobb_regiokban_is/152/
Ez egy teszt, ebben a kategóriában nincs különbség a PCI-E és az AGP verzió között, a PCI-E 90W-ot tud leadni az AGP 50W-ja helyett.

Fölösleges vele vitázni, mondhatsz neki akármit is, mert úgyis úgy kell legyen ahogy õ mondja... Ö """tapasztalt""", mert már qrwa rég nyomja a TDU-t, és G25 van a kezében. És jó ok 1 hete TDU-zol, de több autós game nincs is a világon, amikkel esetleg évek óta játszol. Én spec amikor elõször leültem a TDU-hoz az autók irányításán csak röhögtem hogy milyen könnyû, pl. elötte a GRID-et toltam eleget az jóval nehezebb game a TDU-nál, fõleg billentyûzettel, mert azt kormányra találták ki, lehet hogy ezért éreztem könnyûnek a TDU-t. De a HC módra kíváncsi vok attól függetlenül hogy kisebb lesz a gravitáció...

Fogjam be? OK, remélem ennyi örömöd lesz az életben, hogy neked megvan a HC és tudod osztogatni a tanácsaidat a kis 13 éves buksikáddal. Amúgy téged vártunk, valaki mondta, hogy nem vagy a térképen se ezért minek lépnék ki, lehet, hogy vissza se enged a layer és nem tudtam volna elb*szni a napodat<#mf2>?
Pityu mondta, hogy vele jöttél de valahova elmentél és nem tudja hol vagy. Szokd meg, ez egy ilyen világ, én azt csinálok amit akarok, és nem érdekel ha most én vagyok az aktuális mumusod, 2 héten belül találsz valakit aki átveszi a helyem. HC-t meg arra tallálták ki, hogy 300al ne tudd bevenni a kanyart, nem a 100km/h tötymörgésre. Még mindig nem értem mitõl leszek én rosszabb ha nincs HC-m és a sor végén megyek, amúgy nem csak mi voltunk ott HC nélkül... Ja és alakíts a stílusodon, úgy látom a moderátorok már díjaztak egy kis büntivel.

Yoda001
off: van valakinek tapasztalata HD3650 agp-s kártyával, esetleg 1950pro-val vagy HD2600-al, ugyanúgy agp foglalatossal?

http://9gag.com/gag/5135249

Jah csak lehet hogy már a pasziánsz 3 D nem fut rajta 😞((((

Fogd be mert 17 órától a szerveren voltam ott voltam pityuval meg falkonnal is !!! 19:18 kor ott voltunk pityuval az audi szalonnál csak kifagytam és ujra be kellett lépnem igy 19:24 kor voltam ott, amugy meg rám kattoljatok mert ha másra kattoltok hogy a fra*cba tudnék veled beszélni ha??? gondolkozz kedves utána járasd a pofádat!

Meg azt sem tudod mire mit írok, látszik sokat gondolkodsz.... -.- arra értettem, hogy gondolom nem tudja milyen procihoz jó olyan vidi ami jó vele, meg olyat akar amin fut a TDU, ha nem érti mi az a 128 bit meg 1ghz órajel (lehet érti lehet nem nem tudom) akkor hogyan tduná milyen kell "esze sok is"?

Figyeljetek van egy jó tervem!!! USAMEN ÉS ENTEX!!!MegcsinálJUK a 45%-t és láss csodát lesz HC így nem vitatkozhatunk 😄 neked messze van de usamennek nem ;P nah jó ötlet?

adikakk
nagyon thx minden gamernek és bocs az offért köszi mindenkinek még egyszer pár hét és multin találkozunk

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

EnZsolt
Könyörgöm mit szeretnél, menjünk be mi helyetted a boltba és kérdezzük meg? Vagy mi a tosz legyen?

De tudod mit nagyon rendes leszek, NESZE!

ATI 3850-en, ami szerintem jó lesz, esetleg a 3650. Nvidiából, csak 7600GT-t talált, ami szerintem ha maxon nem is, de vinni fogja.

Sok sikert a kereséshez.

A GeForce 2 MX 440 pedig egy nagyon jó kártya volt a maga korában, és a passziánsz is nagyon szépen futott alatta 😊 A legtovább szolgálatomban lévõ kártya volt, egyszerûen fantasztikus konstrukció. Csak kissé eljárt felette az idõ, de legalább olcsó 😄

Ja, csak én úgy értem el ezt, hogy nem a fórumokba írkáltam olyan helyesírással mint egy "nemistudommi" hanem használtam azt a szép kis mezõt ahova az van írva, hogy Google és láss csodát már meg is van az eredmény -ON->

Namost, ez egy on-line játék, ha nem lenne ez a layer-es baromság, akkor meg fognám és beállnék a sor végére és mennék utánatok. Mit tudsz csinálni velem? semmit! Ha a single playeres baromságot szeretném nyomatni akkor nem vettem volna meg hanem nyomnám warezba és kész. Mikor odaértünk megkérdeztük a többieket, hogy zavarja-e õket a non-HC és azt mondták, hogy õk aztán leszarják. Te szervezted de oda se dugtad a pofád, hogy elmondjuk mi a szitu. Akkor nem tudom mi a problémád, lehet neked akkora a tapasztalatod mint az állat és te vagy a mester de semmi nem jogosít fel, hogy kizárj bármibõl is amit én ugyanúgy kifizettem, ahogy te is. Mostmár megértem newlife-ot a multkorival kapcsolatban, a Saleen S7 Turbo-val ugyanúgy lehet 50-el menni mint egy Audi A3-assal is.

adikakk
bocs h kicsit offolok meg segítséget kérek de nem akarok olyan vid karit venni amin a tdu szaggat

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Figyelj ha azt sem tudja hogy mire mi jó, akkor injább maradj csendben, mert te sem úgy születtél, hogy a gépet meg az érettsgéit fogtad a kezedben...

csak a házat? XD

Te meg próbálkozz már egy kicsit ne mások segítségére számíts az életben sem tud segíteni senki.

Amúgy itt van ami neked kell 40 másodperc alatt találtam.
http://www.aqua.hu/sapphire-radeon-hd3650-512mb-ddr2-agp-8x-52078.html

figyelj azthiszem nem én vagyok az aki néhány hete játszik, nem 10 krúzt szerveztem már hanem sokkal többet, aszthiszem van véleményem, tapasztalatom és menj gyakorolni meg megcsinálni a feladatokat, hogy megtudd milyen a HC mod... -.-

SeanJRRussel
Nah sztem vista reinstall lezs me sehogy se megy ez a fos.Remélem vki írt már a cdprojektnek és dolgoznak az ügyön mert ha nem rájuk gyújtom az egész házat<#boxer><#violent><#taps>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Namost. Elõször is elég erõsen adod elõ magad, nemhiszem, hogy a "faszkalap" ide illõ szó lenne. Másodsorban, volt szerencsém részt venni ezen a kis összejövetelen, ha minden szabályosan a sebességeket betartva történik semmi különbség nincs a HC és a non-HC mód között. Ezért nem értem, hogy egy "kresz-kruzon" mért fontos az a kib*szott HC mód. Gondolom ez a HC mániád newlife-al való összetûzésed eredménye és remélem kicsit magadba nézel és rájössz, hogy semmi értelme ennek a kirekesztésnek max. nem szólsz hozzá az illetõhöz a kruz során. Gondolkozz ezen egy kicsit és KÖNYÖRGÖM ne húzd már fel magad egy kib*szott játékon. Ha nem írtál volna a fórumba, ez privátba ment volna, dehát szeretném megvédeni magam. Amúgy befértél volna a layerbe, csak egy kicsit várni kellett volna, ha ez a problémád.

csokiskeksz
Aha, köszi. És barátlistát hogy kezelhetem? Hol érem el? Ez a layeres dolog fura, de megszokható 😊 Viszont barátommal folyamatosan eltûnünk egymás szeme elõl ha történik valami interakció. Na sebaj, gondolommi rontjuk el.

Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)

adikakk
ez a vid kari olcsó de egy rakat szar........*...........*
vmi olyan kéne amin fut a tdu 1024 en. agp és olcsó ne legyen 30 ná több
de inkább 10-20 körül legyen az ára
min 256 os pls segítsetek gamerek

Options, és Voice beállításoknál tudod ezeket állítani...

Itt van egy szerver, ahol layerek vannak, mert elég fura lenne, hogy több ezer játékos együtt van nagyon nagy PING számok lennének xD egy layerbe 8-an fértek összesen saját magaddal együtt... te és még 7 barát tud menni együtt... egymásra kell kattolni a térképen, hogy együtt legyetek 😊 pl te rákattolsz a haverodra és akkor együtt lesztek és mehettek felfedezõútra 😊 remélem értetted 😄

AlieN911
Azért pénzt is kérnek? LoOoL<#falbav><#banplz>
Valami életrevaló kari kéne neki, amin megy a TDU... azon még a pasziánsz se megy...

Honda - The Power of Dreams

Falkon
Egy nagy van csak.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

csokiskeksz
Bocs a hülye kérdésért, de hogy vannak itt a szerverek? Mert ugyebár automatikusan csatlakozik valahová, és most barátommal úgytûnik különbözõekre kerültem. Ez lehetségeS? Hogy van ez? Segítsetek plz 😞

Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)

EnZsolt
GeForce 2 MX440, elég olcsó 😊

EnZsolt
Nálam végre kiderült a baj. Az olvasóm kezd beszarni, így lehet, hogy azért akadt baromira, mert nem bírta beolvasni normálisan az adatokat (legalábbis remélem). Mindenesetre megpróbálom kicserélni, aztán meglátjuk mi lesz.

Hunter of Deer
nemmondod?
amugy csak ugy irtam mivel adikakk mar mindent bevet csak hoyg ajanljatok neki egy olcso vid karit, eloszor csak akad a game, utana rossz a windows, ezutan mar elromlik a mosogep 😊 de pls ajanljatok olcso vidkarit xD
/on
meg mindig erdekelne hogy hogyan lehet kikapcsolni hogy ne halljam a sok lama kulfoldi dumajat jatek kozben? kicsit idegesito.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Nekem ugyanezt csinálta. A végén újra kellett raknom a windowst. Senkinek nem ajánlom, hogy feltegye a Goldot.
Egyetlen egyszer felengedett a netre, akkor viszont kiiktatta a térképet, vagyis online profilt engedett, de gyakorlatilag offline-ban mehettem csak. Az akkor létrehozott új profilommal viszont most már nem enged fel. Sebaj, azzal megyek, amit még az elõtt létrehoztam.
Ha belegondolok, hogy beáldoztam az egész addigi játékmenetemet, nickemet néhány új autóért, most már istentelen hülyének érzem magam.
Bár tény, hogy nem volt olyan rossz újra elkezdeni.

hm... Cleanered van? Töredezettségmentesítés is jól szokott jönni...

SeanJRRussel
kb 1 hónapos

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

😞 Na ne , ez elég rossz... 😞 mikor lett ujrainstall a Windows? ha régen tedd ujra, mert ugyis fél évente ajánlatos újra rakni meg hátha vlmi gubanc lett.. próbáld meg...

SeanJRRussel
Ez máér felettéb érdekes.Felrakom a régi játékot bepatchelem berakom a mentéseimt és ugyan úgy nem enged fel<#szomoru1>
Vagy bekavar vmi rejtett fájl vagy akármi de ez mostmár egy vicc.

de ott hogyan leszarja... egyedül semmit sem tudok kezdeni valahogy a közösségnek kéne kizárnia nem? mit kezdjek egymagamban?