107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • tothbalu99
    Sziasztok!
    PSP-n szeretnék TDU-n infrastructure modban játszani, de amikor csatlakozni akarok a WIFI nevek szürkével vannak jelezve és nem tudok rájuk csatlakozni ( mintha a WIFI ki lenne kapcsolva) Tudna valaki segíteni? A válaszokat előre is köszönöm.
  • 0Diaz0

Természetesen,Norbi! :)))
  • CamelX
    Kedvenc verdám. Wááá de szép!
  • Norby646
    Rohadt jó lehet ez a game kár hogy gépre nincsen.

Na viszont ennyi OFF bőven elég volt, kanyarodjunk vissza mindannyian a témára, nyilván magamra is értem ezt! Köszönöm! :)
  • wollnerd #105528
    THX! Utánanéztem és a Carrier módban van paint.
  • 0Diaz0
    Persze.. FM4-ben is..
    Ha nekemis meglenne,megmondanám hol lehet átfesteni,de csak FM3ba tudok jelenleg segíteni.. mivel az FM4 még nincs meg.. :(

SRY NORBI!
  • wollnerd #105526
    Lehet festeni a kocsikat??? Nekem Forza 4-em van, de nem találkoztam még ezzel a lehetőséggel...
  • 0Diaz0
    Nah, Itt az én FM3-as gallériám!
  • 0Diaz0
    ...Egyáltalán megy-e a lapin végre normálisan a TDU1...?! Mert legutóbbi emlékeim szerint, @&#rvára laggolt mikor megpróbáltam... kb 1.5éve..

Amúgy Forzából,meg majd akkor állok neki a vidinek mikor kiviszem,mert jutalomként nemkapok,se murcit,se enzot(csak fxxet..),se clk gtr-t.. maximum fényképként,gallériába tudom előbb hozni... de jut eszembe, kicsit dolgozok a képeken,felrakom,és linkelem a gallériámat ( FM3-as ) :)
  • Stockbauer33 #105523
    Irdki mikor és mehet a csapatás.Elég gyér a player állomány meg szétdobál még mindig de +próbál6juk

De hiányzott már a civil lag .Meg ahogy 1 m alatt sávotváltanak :D mega lol

Meglepett Derek(Tomi) barátom egy fasza kis felni kollekcioval.Feldobok párat belőlük.Vannak szépek
  • 0Diaz0
    De azért rápróbálok majd erre a tdu1re itt lapin,megint.. hátha 640x480ba tudok kicsit játszani..
  • Stockbauer33 #105521
    Fehér(+1sárga) Reventon meg kék cabrio
  • 0Diaz0
    Milyen színű a murci? Mert akkor kreálok neked valamit forzában..
  • Stockbauer33 #105519
    Én is tegnap raktam fel megint.Derek-el tereltünk kicsit meg teszteltünk.A kék Enzo-kámat muszály volt felhúzni 420ig mert alatta csak cammogott :)))) Végre megint vmi kis fizika Ja meg a Murci hangja.Jaaj de baba,imádom.A kis kedvencünket a CLK GTR-t is felpisztáltam.Most tudja az is a 400-at
  • Norby646
    Óóó az már megtörtént... :DD
  • Norby646
    Már írtam le részletesebben csak pont siettem az okmányirodába. De lehet az lesz hogy kimentem vhova a linkjét a hsz-emnek és ha vki kérdezi csak belinkelem neki, úgyis mindig figyelgetem a topikot. Egyszerű. :)
  • 0Diaz0
    meg a mentésem is, a másik winyón van,ami nemis lapis.. :(
    Pedig most lenne is kedvem,valami csapatós krúzhoz..
  • 0Diaz0
    Még ha itt lapin menne esetleg a TDU1.. ( de sajnos nemmegy.. azaz qrvára laggol.. )akkor még felis raknám.. minden megvan hozzá.. ( csak ezáltal ezt elis felejthetem.. )
  • 0Diaz0
    ha-ha-ha.. :D
    Na ahoz szokj hozzá,Norbi! :D
  • Stockbauer33 #105513
    Jobb vagy mint a FAQ :)
  • Norby646
    Egy jó ideje már működik online is. Majd ha kiírja hogy nem megy akkor vissza a default-ra osztcsá. De sztem ez már szinte biztos h így marad amíg le nem lövik a szerókat...

Más...: Hát ideiglenes jogsit azt nem kaptam, helyette kaptam egy "majd kb 30 nap múlva kiküldik a kártyát" szöveget. Na asszem ebből egyelőre nem lesz balaton... :S Pedig szinte már látom magam előtt a kis fürdőruhába mászkáló szebbnél szebb csajokat... És szinte már érzem a pofont amit az asszonytól kapok egy egy bámulás után...
  • wollnerd #105511
    Én úgy tudom hogy ha a kocsinak a sebességét, gyorsulását módosítjuk, kidob a szeró...
    Vagy azóta már nem?!
  • Norby646
    Jah a rűdió mega környezet...: A rádiót úgy tudod megoldani hogy a dokumentumok mappába bemész ott test drive unlimited/savegames/"profilod"/Radio mappán belül csinálsz egy új mappát amit elnevezel vmire és abba másolhatod be az mp3-as zenéket.

Környezet: EEzekhez általában van telepítő azzal egyszerűen feltelepíted és ennyi. Ha nincs akkor van readme fájl amiben leírják hogy mit hova máásolj bár ez általában a többi modra is igaz. :)

Oldalak: hf garage, tdu world, tdu central, tdu forums, tdu rus mods, v8-motours.org ezek jutnak kapásból az eszembe. :) Kiemelném a central-t, a tdu forums-t és a hf garage-t bár az utolsónál kevésbé minőségiek az elkészült modok, a modder hanyagsága vagy lustasága miatt. :D
  • Norby646
    Nincs egyelőre mod faq vagy legalábbis én nem tudok róla. Lehet a későbbiekben vhogy meg kéne oldani hogy ne kelljen folyton leírkálni az egészet... :/

Na mind1 leírom neked, nem olyan bonyolult. :)

Letöltöd a modot, kicsomagolod, majd az autó fájlait bemásolod az (alapértelmezettként) c/programfiles/atari/euro/bnk/vehicules mappába és felülírod. Megjegyzem érdemes egy másolatot készíteni az eredeti fájlokról. Maga az autó mindig 2 fáljban van mondjuk az audi a6-os például a6_v8.bnk (ez a kocsi külseje) és a6_v8_i.bnk (ez pedig az interior, azért van a végén az "i"). Ha van hozzá felni akkor annak a nevében mindig van egy "F" ha pedig két felni van akkor lehet az egyikben "R" van az "F" helyén de a másikban akkor is ott van az "F". Ezt a vehicules mappán belül a rim/"a lecserélt autó márkája" (jelen esetben audi) mappába kell bemásolni és felülírni. Néha hang is van hozzá, annak a nevében szerepel egy "audio" szó, ezt az C:.../atari/euro/bnk/sound/vehicules mappába kell bemásolni és felülírni.

Ha a kocsinak van telepítő exe-je akkor azzal is fel lehet telepíteni a kocsit csak figyelni kell arra hogy a telepítésnél a játék főkönyvtára legyen megadva!

A modokat általában más autóra is rakhatod mint amit eredetileg lecserél, csak át kell nevezni a fájlokat a kívánt autó fájlainak nevére.

Modding tools is szükséges valamint az 1.68b patch, vagy a magicmap bár az első telepíti a magicmap-ot is. A kamera illetve üléspozíciót a modding tools-al tudod beállítani, azon belül vehicules manager/"modolt kocsi típusa" majd alul a camera & IK fül és ot tudod beállítani. A hasmagasságot is kell néha, a physics fülnél a ride height front és rear értékeit állítod a kívánt értékre. Legvégén jobb felső sarok save és kész.

A kocsik az eredeti autó fizikáját használják de már vannak modok ezekhez is sőt te is csinálhatsz. Ehhez tdu pe kell ott is igazából értelemszerű hogy mit hova mire kell állítani majd elmenteni. Ennyi.
  • Muttley
    na, telepítés és fel küldtem rá a Megapackot is :-)
    létezik vhol TDU MOD - FAQ
    egyelőre csak info morzsákat tudtam összkukázni innen-onnan
    leszedtem 5-6 autót a TDU cenral-ról

- ezeket hogyan kell aktiválni a játékban?
    - van hozzájuk physics MOD is vagy a cserélt autó fizikájával megy?
    - autóhangokat honnan?
    - ezeket hogyan lehet a játékban aktiválni?
    - rádióban lejátszott zenékba hogyan lehet saját zenét betenni?
    - van-e környezeti grafika tuning MOD? Hol található ez?
    - TDU central-on kívül milyen TDU oldal(aka)t érdemes böngészni?

sok a kérdés, sorry :)
    csak én eddig X360-on nyomtam végig a gammát
    ott meg ugye, nuku MOD lehetőség ;)
    köszi előre is srácok a válaszokat
  • Stockbauer33 #105507
    Régi szép idők )).Lehet fent megtaláljuk a WRX-et v a Sean-t :) Setleg MrHiltert
  • Interstate 95
    A maiakhoz képest már a minőség elavult, de a lényeg rajta van.

• CamelX
    Hétvégére akkor kérj meg barátot. Mi is már széthajtottuk a kocsim és még benzint is csak akkor fizettem mikor hazahoztuk :D
  • Norby646
    Baaah... Fujjj... :D Hát akkor ezt megszívtam úgyérzem. :D
  • [HUN]FaTaL
    Mert nem vagy benne a rendszerben, mint érvényes jogosítvánnyal rendelkező. Az első jogsival kerülsz bele.
  • Norby646
    Azért ez is röhej. Miért nem képesek adni egy szar lapot, mikor már mindent elvégeztél hozzá és jár neked... Persze ha elhagyja az ember akkor nem kell kártyára várni, vicc ez a rendszer... Esetleg külön nem lehet kérni (bizonyos összeg ellenében) ideiglenest? :S Ha semmi módja nincs akkor lehet nagyon megszívom... Na mind1 végülis előbb utóbb így is úgyis meglesz csak a hétvégre kellett volna nagyon... :S
  • [HUN]FaTaL
    Első jogsinál nincs ideiglenes (csak ha elhagyod/ellopják egy régebbit és azt cserélik). Várnod kell, amíg megkapod a kártyát.
  • Norby646
    Az szívás... :DDD Nagyon fontos lett volna egy ideiglenes jogsi amíg kiküldik a plasztikkártyát de akkor ezekszerint erre ráb@sztam... :S Na mind1 majd meglátjuk mi hogy alakul.
  • CamelX
    Nekem mondod, ott látom kocsim minden nap az erkélyről, de még niiiiincs :DDDD
  • Norby646
    Fasza... :S Mondjuk mit vár az ember egy ilyen országban... :D
  • Entex
    Megerősítem :)
  • CamelX
    Garantálom hogy nincs, biztos forrásból :(
  • Norby646
    Jah am köszi! :D
  • Norby646
    Hm. Holnap kiderül, de é úgy tudom hogy ideiglenes jogsi van addig amit 30 napig lehet használni. De ha tévedek akkor lehet várhatok 1-2 hetet... :S
  • CamelX
    Grat! :) de hogy a tökbe kapsz te ideiglenes jogsit? Feleségem okmányirodán dolgozik, azt mondta az csak második jogsinál van, hogy kapsz ilyet amíg megjön az új, de még ezen felül a feletteseit is megkérdeztettem vele, ők is azt mondták hogy nincs ilyen :D