107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Én konkrétan a facel vega-ra meg arra az ocsmány bugatti akármire gondolok, egyáltalán nem tettszenek, de persze sokan szeretik mind2-t ebben biztos vagyok ezért írtam hogy senkit sem akarok ezzel megbántani. :) Megjegyzem a facel vega még úgy ahogy elmegy, de tény hogy mind a 2 érdekes. A secret car meg nem secret car, semmi secret nincs benne, default car a neve illetve van default bike is. Am az árával sose volt gond igazából a többi játékhoz képest elég reális áron volt mindig is. Főleg a gold edition volt a legkorrektebb (a mi szempontunkból) a játék ára. Ráadásul most úgy néz ki hogy mindenki használhatja a megapack-ot nem kell megvenni. :)
  • 0Diaz0
    Amúgy nemtudom melyik 'roncs'-okra gondolsz( ha egyre gondolunk akkor sry ) de ottvan még a megapackal nemrendelkezőknek a "secret car".... azis ottvan.. de minek?! Egybe lehetett volna épiteni a megapackot a játékkal is.. de mindegy igazából.
  • Norby646
    Így igaz! Pedig sokat könnyítene a dolgokon ha új slotra kerülnének az autók. Másoknál pedig egy default car-al meg lehetne oldani oszt annyi. Nagy valószínűséggel sok default car mászkálna mindenkinél bár jelentősen megnőne a mod-ok használata, így könnyen előfordulhatna hogy ugyanazt a modot használjátok akár többen is így mindenki azt a kocsit látná nem a default-ot. De ez egyelőre kivitelezhetetlen és már az is fog maradni. :) 2 slot van de fogalmam sincs hogy azt hogy oldották meg, mellesleg 2 roncsot tettek rá, bár ezzel nem akarok senkit se megsérteni, nem vagyunk egyformák, kinek ez, kinek az... :)
  • 0Diaz0
    Ha berakod a hozzá való cuccot,akkor nemfog crashelni,és centralon írta a Norbi hogy mit ír felül,így minden mod felülír valamit,és nem adódik hozzá egy plusz márkához,mint 'BMW' :)
  • 0Diaz0
    na megis van :)
  • 0Diaz0
    Nyugottan :) És egyet is értek veled most..

II: Mindjárt megyek a saját eredeti tdu1-emért.. :)
  • Norby646
    Köszi! :) A modok 98%-nál be kell állítani az üléspozíciót és a kamera nézetet is. Modding tools-al tudod megtenni. De kicsit lejjebb írtam le egy kissebb modding faq-t. Itt találod!
  • Robi546
    Az ülés rossz helyen van. :S Nem tudnád ki javítani vagy nem lehet valahol át írni ? Mert nem látok ki a kormánytól, a játékban a Seat Heightet a legnagyobbra tettem a Positiont pedig hátra de akkor se jó.léci javítsd ki ezt Norby ha tudod,előre is köszi. :)
  • Entex
    Nem szeretem azt mondani, hogy én megmondtam, de én megmondtam :D
  • Robi546
    Ááá,nagyon adja!
    Grat! Már töltöm is. :)
    Még valami: ugye nem fog crashelni a game vagy valami ? és melyik autót cseréli le vagy külön berakja a "BMW-ék" közé ? :)
  • 0Diaz0
  • Stockbauer33 #105561
    Várlak mind2be padavan
  • 0Diaz0
    Bár nemtudom hány embert érdekel,vagy hány embert nem.. de hivatalosan is , holnaptól megy el tőlem a box ( azaz viszem vissza oda ahol vettem ,ott eladom ) és épitem újra a gépet.. szóval ahogy minden meglesz,meg lesz monitor is.. úgy jövök krúzolni énis :)
    És ez TDU2-re is érvényes.. szóval készülj, Stocki!
  • DoNLaCeee
    Egy barátomnak oda adtam a másik eredeti tdu-t de mikor lépne be akk kiirja neki h ellenőrizze az adaptere státuszát az mitől van nem tudja vki? am mindent ugy csinált ahogy kell mégse yo..
  • 0Diaz0
    Stocki,küldök 1 privátot! Érdemes megkukkantanod :)
  • Stockbauer33 #105557
    Mindegyikhez ott a csatolt file(tömöritve).Na neviccelj komplett cuccost küldtem.Ha jó még a régi skype cimed lököm is át rajta
  • DoNLaCeee
    Köszönöm szépen Stock csak annyi a baj h semmi linket nem küldtél hanem csak h próbáld ki ennyit irtál bele :D a 4.be van egy link de az csak felni nincs bnk meg I.bnk
  • Stockbauer33 #105555
    Na ezt felpakolom .Megnézem h süt :) a Murcin
  • Norby646
    Thx! Igen nem ártana csak kérdés hogy hova... :/ Meg én nem is értek hozzá, DieselDog segített nekem.
  • Stockbauer33 #105553
    Már régebben és kérni akartam h legyen a banner körül vhol egy gomb a centralra.Thx

Szép lett
  • Norby646
    Kész van a 850-es BMW a central-ról lehet tölteni, akit érdekel!

Pár kép:

7 beltér változat van illetve a külseje spoiler-el és anélkül. Mindegyik beltér változatból 2 féle van, az egyik fa míg a másik műanyag berakással. A fekete-piros változatból csak műanyagos van, sztem nem mutatott volna jól fával. :)
  • Stockbauer33 #105551
    Küldtem privátba 3 verziót.

Reventon
    LP670-4 Super Veloce
    Meg még 1et(meg még1et :) )

Ird ki mikor legyen a krúz és jövök
  • Norby646
    Ahoz a modellbe kell belepiszkálni és beállítani a mutatók dummy-ját.
  • SuSu1992
    ja és még oolyat kérdeznék, hogy mit jelent az hogy "Ik: Default bike"?
  • SuSu1992
    hi!
    valahogy be lehet e állítani a belső sebességmutatókat hogy azt a sebességet mutassa amivel megyek, mert nem annyira jön be, hogy 170 el megyek és átfordult már a 330 as óra:D
  • DoNLaCeee
    Nekem egyáltalán nem tetszik ha világít a műszerfal mert valameik annyira világít h nem lehet látni tőle semmit...
    1 kérdés.. vki tud vmi yoféle Murcielagot? legyen az sima vagy lp640 vagy 670sv aminek mondjuk nem full sötét a szélvédő belülről vagy kivülről nem fos kicsit a textúra? tehát vmi patentet :D előre is köszi

UI: yo lenne egy krúz vmikor kb 7-8 emberrel mert nagyon kivan halva az egész....

• Norby646
    Probléma megoldva. A beltér nagyon szépre sikerült szerintem de több változatban is fel fog kerülni!
  • Norby646
    Na teszt megvolt, de még kell rajta kicsit csiszolgatni. :)
  • Norby646
    :DDD Köszi! Most készültem el a beltér textúrázásával, lépek be tesztelni, aztán ha okés akk még egy pár dolgot meg kell csinálni rajta és az első alap verzió megy is fel a central-ra. :)
  • Falkon
    Tudom hogy nem szép dolog káromkodni, de ez kibaszott MOCSOK SZÉÉÉÉÉÉÉÉP!!!!!!!!! Bocsi a kifejezésért, de gyönyörű!!!
  • SuSu1992
  • Norby646
    Amúgy centralon írtam róla a mod shop-omban. Lényegében teljesen átalakítottam a lökhárítóit mert jobban tettszik így mint alapból. Az első lökös 2 lökösből meg sok hézagpótolgatásból lett összerakva a hátsó lökös szintén.

Origi:

• Norby646
    Köszi! :)
  • Stockbauer33 #105539
  • Norby646
    Na dobok pár w.i.p. képet a bmw-ről hátha érdekel vkit! :)

Nagyjából 65%-nál tart a kocsi szóval még sok munka van vele de a nagy része kész. :) A gombok még nem világítanak, egyelőre a belteret csak annyira csináltam meg, hogy belekerülhessen a kocsiba és az egészet meg tudjam nézni hogy alakul... :)
  • Stockbauer33 #105537
    Köszi HG .Nemszerettem soha a belső nézetes vezetést.Ez így h világít a müszerfal vtás tényleg nagyon ütős.Jólnézki
  • Norby646
    Igaz nem Laca vagyok, de tudok válaszolni. Igazából ez az autón múllik, zmodellerben ha a materialhoz hozzá írsz egy (lit) opciót akkor (persze a megfelelő egyéb beállítások mellett) kapsz ilyen eredményt. A készülő 850-es bömbibe is ilyen megoldás lesz a belterében. Csak most át is színeztem narancssárgára minden gombot meg egyéb dologot, sztem szép lesz. :) Viszont ebből adódóan csak a mod készítője tudja variálni a beállításait a materialoknak.
  • Stockbauer33 #105535
    Laca 7.20-ál ez milyen mód hogy világít a Merci műszerfal?
  • tothbalu99
    Köszi
  • Norby646
    Ez a játék pc-s verziójának a topikja nem hiszem hogy bárki tudna itt segíteni. A psp-s itt van. Bár meg kell hagyni eléggé ki van halva. :/