Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dutymadár, te máskor tartsál ki tovább :)

Gigabyte EP45C-DS3P, Intel Core2 Duo E8500 3.16GHz, OCZ XTC Platinum 2x2GB 1066mhz, NVIDIA GeForce 8800 GT TDU név:Gamerfan1989
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Szerintem gyönyörû.
5.000.000$-omba került:)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Melyik legyen ? :)
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Mert akkor az a helyzet hogy annak a kódját nem törölte ki uninstallnál, és most azzal akar felmenni netre. Szóval megkeresed a dokuments&settings-ben hogy hol van a serial.txt vagy ilyesmi file, kitörlöd és játék indításánál kérni fogja a kódot, és akkor már jó is lesz
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://data.hu/get/1480891/TDUblingbling.zip.html
És olyan cuccról nem tud valaki, amivel a képtárban lévõ képeket lehet átnevezni ?
Nekem is kéne.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egyetlen dolgot lehet, h beteszek, egy korábban ide linkelt cuccot, amivel a nem színezhetõ kocsikat lehet festeni. De ezt is csak a CLK DTM Merci miatt. Ja, meg ezt mások is látják :)
Amúgy én autókat, meg egyébb dolgokat, pl. épületeket max. akk módolnák, ha azt más is látná... Hiába rakok be a Mustang Coupe helyére 2009 es Shelby GT 500-at, ha azt más úgy se látja, és lehet hogy neki egy Trabant van betéve... Én hülyeségnek tartom. Entex hogy pl. mûszarfalakat módol, teljesen normális még, mert azt is ígyis úgyis õ láthatja..
Ha utána is az történik, akkor az alapjáték kulcsa is rossz, ami elvileg nem lehet, nekem mégis rossz volt :D De mondjuk abból is kaptam újat :)
Utána beregisztrálod a játékot a cdprojekt.hu/regisztracio oldalon (kézikönyv hátulján van a kód) majd a cd projektnél megadott emailcímrõl írsz a [email protected], hogy szar a kódod, kérsz másikat. Hamarosan elküldik, ekkor visszateszed az említett addon.txt-t és beleírod a kapott kódod ami után jó lesz a megapack is. That's all.

De van még Californiai, Ford Crown Victoria, terepjárók, és Chevrolet Corvette-k...
egyépként nem haragudtam meg
értem a viccet :):):):):)
na kösz a segítséget
császtok
Egyébként dolgzhatsz, de nem ez a lényeg. Átfogalmazom: az offline és az online mód közti különbség bõven megér még mondjuk egy hónap gatyaösszehúzást, majdan 2000 Ft-ot, és hidd el, az a kormány is hálásabb lesz érte, ha minket kell kerülgetine, nem az idióta offiline rendõröket! :)
egyépként 15 éves vagyok ilyenkor pénzért még nem dolgozhatok:(:(:(:(
Mert ha igen , akkor kicsit olvass vissza , mert már megfejtették a hibát.
4 sör vagy 4 doboz cigi vagy 3 feles vagy egy Balaton csak oda IC-vel. Ne haragudj, de ez kicsit pofátlanság. Sok ember sok-sok munkája van benne, arról nem is beszélve, h a szervereket is fenntartják azóta, nem kérnek havidíjat stb. Ennyire becsüld már meg a készítõket!
most kiürült a zsebem
most veszek egy kormányt 28e FT-ért
csak várom hogy megszerezze a csávó:)
Megveszed a megapack kódját elküldöd a cdgalxisnak kapsz egy kódót , beírod , aztán gameeee.