Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(T4XI)
Amúgy milyen baj jön elõ olyankor, amikor a saját magam készített skyline interiort beteszem a játékba és amikor be akarok lépni (rákattolok, hogy HC mod vagy continue game) akkor csak úgy kilép semmilyen hibaüzenettel :S mi miatt lehet ez??? HELP PLS
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A nyert házat nem tom eladni, végignéztem az összes ingatlanirodát, azokban sincs hogy esetleg megvenném, majd eladnám...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
régi idõk emlékére!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
on: asszem megyek és veszek egy feketét a játékba 😄D
De amúgy mire kell ez neked? Csak beletúrkál a gépedbe és ki tudja mit hagy maga után...
Tessék: http://gepigeny.hu/games.php?id=284
Azt meg gondolom tudod milyen géped van, onnantól csak egy kis matek (kisebb-nagyobb-egyenlõ) 😊
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Kimi - The King of Spa
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
ez az oldal jó vagy csak várni kell v mi

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
az mitöl van hogy ujra raktam a windowst és a kormánynál van 1 elég nagy holtjáték?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Nem nagyon szeretem, és a tömeg is rendszeres ott. Megnyertem azzal hogy felfedeztem a szigetet, de eladni nem tudom :\
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Összefutottam Dutyimadárral és Norbival:
Kocsit cseréltek:
Csak úgy:
Itt meg már itt volt NewLife, Adamfesto meg pár külföldi:
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
pl. azok a 300c rendõrautók a szigetben 😮O

Gigabyte EP45C-DS3P, Intel Core2 Duo E8500 3.16GHz, OCZ XTC Platinum 2x2GB 1066mhz, NVIDIA GeForce 8800 GT TDU név:Gamerfan1989
Kijött a Gold, és közülletek is egyre többen mennek Ciennel. Érdekes...
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
nézte vki tegnap a szigetet? egész megtetszett a kis Cien 😄D