107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Csabesz001
    Igen, tökéletes. :) Köszi!
  • Entex
    Ezt még régebben csináltam valakinek, remélem erre gondolsz.
  • Csabesz001
    Sziasztok!

Gyors kérdés: Lehetséges a játékban az autók színskála cseréje? Úgy értem, hogy ha az adott betett autóhoz nem illenek a színek, amik az elődjénél voltak, akkor lehet valahogy más színekre cserélni őket?
  • Norby646
    Akkor vmit elrontottál. Amit megadnak kameranézetet, azt be kell beállítanod és elmentened. Aztán ha szükséges játéko belül még lehet egy kicsit korrigálni. :)
  • Muttley
    siker thx :)
    minden autó fent van, amit szerettem volna
    most már csak a kamerával nem boldogulok :/
    némelyiknél totál hülye helyre rakja a cockpit nézetet
    és hiába állítok rá különböző belső nézeteket nem változik semmi
    itt vmi x és y tengelyen való camera elhelyezkedésen kéne változtatni számadatokkal
    de nem talált a google ezügyben semmit
    a TDUMT is ír vmi számot minden autónál kameraállásra, de azok statikusak és nem változtathatóak

hogyan tudom autónként centiról centire változtatni a kamerállást függőlegesen ás vízszintesen?
  • SuSu1992
    kép: lamboaventadorlp700-4
  • Norby646
    Mt elindít és a filebrowser-re rámész. Ha megnyílt az ablak akkor bal oldali sávban megnyitod pl a vehicules mappát és középen megjellenek a kocsik. Az egyikre rámész és meg is nyitotta.
  • Muttley
    thx :)
    alakul a molekula :)
    hogyan kell .bnk file-t megnyitni TDUMT 1.16 segítségével?
  • Norby646
    -A galant nem elérhető, én nem is tervezek csinálni egy jobb változatot mivel nem konvetálok jobb kormányos kocsikat.

- A corrado-ból itt van pár változat miha-tól: hf garage

- Impreza jobb kormányos így én ezzel se foglalkozok.

- A hd patch fogja a gépet. Minél "nagyobb" változatát telepíted annál inkább. Nekem modok nélkül teljesen full-on úgy 50-60fps-en fut átlag, ez a max hd patch-el nagyjából 15-re esik vissza... Én a legkissebbet használom azzal a többi szar mod ellett marad 30-40fps-em, bár most vmi elszaródott mert néha úgy beakadozgat mostanság hogy élvezhetetlen.

- Háát elvileg itt találhatsz párat, valamint itt. Sajnos hangokat manapság senki sem konvertálgat ráadásul amik eddig voltak azok is tűnnek el, mert a törlik a fájlokat az oldalon ahol vannak. Jó lenne ha lenne pár aktív hang modder.
  • Muttley
    így már műxxik
    köszi :)

kérdések:

- Mitsu G 2.5 V6 - link halott. elérhető-e vhol ill. tervezi-e vki szebbre "varázsolni"?
    - VW Corrado VR6 - trójai vírusosak a linkek - elérhető-e vhol máshol az autó?
    - Impreza 22B - tervezi-e vki high-poligonra "varázsolni"?
    - a HD patch rátöltésével durván vagy csak kicsit nő meg a gamma erőforrás igénye?
    - néztem a hangfile-okat, de nem találtam - van olyan file, ami a turbos autók lefújó szelep hangjaiért felel? ha igen, hol találom? készültek-e már erre MOD-ok?
  • Norby646
    Köszönöm szépen örülök h tettszik/tettszenek! Igen Combat a mesterem. :D Ő tanított meg egy csomó mindenre konvertálás téren szal sokat köszönhetek neki. :))

Nyugodtan! Ha tudok segítek, és a többiek is így vannak ezzel. ;)

Közben amúgy elkészült a 612-es ferka is, itt van pár kép róla:

Ehhez is több beltérváltozat készült, centralon fent vannak! Mind a 3 bőr kombinációból van 1 fém berakásos és egy carbon berakásos változat is. ;)

• Muttley
    a szép munkához elismerés dukál
    te csinálod a legszebb autómodelleket és a Combat-Shotgun
    a BMW 850i-n besz.rtam :)

kajálok aztán belevetem magam a modding tools-ba :)
    ill lennének majd még autókkal kapcs. kérdéseim
    :)
  • Norby646
    Amikor elindítod a modding tools. mielőtt rámennél a vehicle manager-re kattints felül a file/settings-re aztán a tdu root mezőhöz tallózd be a játék főkönyvtárát (alapértelmezett: C/programfiles/atari/). Ha megvan leokézod és már megy is! :)
  • Muttley
    BIG thx a segítségért :)
    bent van a magic map, fent az 1.68 patch és így az új autók is
    ÁÁÁÁÁllat így a gamma :)
    azonban amikor szeretném beállítani a belső nézetet néhány autónál
    ahogy mondtad Modding Tools progival, de camera & IK fül és az összes többi fül alul INAKTÍV
    ha rákattintok az adott autóra, akkor pedig ez a hibaüzenet fogad:

hol rontottam el, mi a megoldás?

• 0Diaz0
    Na, megoldódott.. kipróbáltam 1 másik eredeti serialt,és azzal működött a profilom.. szóval valszeg, amit vettem sorozatszám az banolva van.. de mindegy,túlságosan nemérdekel a dolog. A lényeg hogy mostmár jó,és tudom online nyomatni.. de még mindig meglátszik hogy nincs videókártyám.. :D
  • Norby646
    Na alakul a ferka, már a beltere is majdnem kész. Sztem nagyon nagyon ütősre sikerült összehozni bár ez a kocsi alapból nagyon bejön nekem. :)

Btw central-on most van 300 posztom és végre egzotikus sofőr lettem...
  • Norby646
    Nemtom lehet rosszkor próbálkoztunk. Bár azóta nem léptem be... :)
  • becsiati
    nekem megy a game, nem tom akkor, hogy nálatok mi lehet a probléma.
  • 0Diaz0
  • Norby646
    Sztem nincs szeró mert nekem se megy... Nem tudom m ia faszt bénáznak vele folyton.
  • 0Diaz0
    serialos megoldás se jó :(

amúgy egyből,kábellel jön a net.. nincs a router belevonva.
  • 0Diaz0
    na,majdnem mindent megpróbáltam.. éljen az utolsó megoldás!
  • 0Diaz0
    Oké,megpróbálom most! :)
  • Norby646
    Elvileg mennie kell portok nélkül is de esetleg nézd meg a a tűzfal átengedi-e a játékot (kimenő és bejövő szabályoknál egyaránt add meg a tdu exe-jét és állíts be h engedélyezze)! Ha eez sem akkor vírusírtó ki, ha még mindig nem próbálj meg protokat nyitni a routeren. Ha még mindig nem megy akkor mássz be a serial-hoz és tötörl ki őket majd indítsd el a játékot és add meg neki amikor kéri. Néha van h meghülyül az egész, nekem is múltkor b*szakodott aztán másnap már semmi gond nem volt. :)
  • becsiati
    Nekem rendesen felcsatlakozik. Próbáltad újrarakni a gamet?
  • 0Diaz0
    Norbi,az előző gondomhoz tudnál valamit írni? :)
  • Norby646
    Pár W.I.P. kép az új projektről! :)

• 0Diaz0
    Srácok,a TDU-hoz kell valamilyen portot beírni a netre? vagy nincsen szerver? mert gamespy-os acc.-ommal akartam belépni, azaz az online felh.-mba, és azt írja hogy nincs szerver,nézzem meg a netkapcsolatomat...
  • 0Diaz0
    Na, jelen pillanatban nagy gépről írok.. :)

Ha lehúzom a felbontást, olyan 1024x768 körülre,akkor talán bírni fogja, amig nincs videókártya...
  • 0Diaz0
    ehh.. én meg nemtudom mikorra tudok szerezni videókártyát.. mert most ment el minden pénzem gépre, meg monitorra,meg havernak tartoztam... szóval,megpróbálok cserélni valakivel..
  • Norby646
    Írni meg tudni kéne... :D De jobban belegondolva inkább 3 vagy mégkésőbb mert fel kéne takarítani itthon...
  • Norby646
    Ráérsz... Nekem is jobb lenne ha csúsztatnák kicsit úgy 2-3 -ig mert Szabi-val mennénk toli a bf3-at.
  • 0Diaz0
    szal,videókártyát kell szereznem...
  • 0Diaz0
    Remélem addigra jó lesz minden,mert perpillanat egy merő káosz ami ittvan a szobámban...
  • Norby646
    Hát nemtom, talán igen. 1 körül felmek aztán majd rádcsatlakozok.
  • 0Diaz0
    Most,11fele ráérsz majd? Mindjárt összepakolok,aztán megyek a monitorért.. addigra itthonvagyok,beröffentem azt a dögöt aztán utána nyomhatnánk egy kicsit.. mert tuti hogy a beállitások után az első dolgom lesz felmenni a TDU1-be és beröffentem a CLK GTR-t...
  • Norby646
    Moodovin ha még emlékszel...:

Ezekből a képekből akartunk egy autós motoros krúzhoz plakátot csinálni. :))
  • 0Diaz0
    Holnap délelőtt 11-től,aki ráér.. valszeg addigra már meglesz a monitorom is.. , szóval.. egy krúzon szivesen résztvennék! Vagy ha csapatnánk egyet! :)
  • 0Diaz0
    Na lényegében,a gép összerakva. Csak a monitor kell.. :D
  • 0Diaz0
    Jah értem.. Hát jah.. de van akinek meg az a kedvence...

( Amúgy mint láthatjátok lent, DU már meglesz a gépemnek a 7-8/10-ede.. szóval már csak vidikari kell + monitor és ereszdelahajam krúz-t rendezhetünk.. :P )