Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0blueman
total commanderben engedélyezni kell hogy mutassa a rejtett mappákat(a Programdata rejtett könyvtár) amit úgy tudsz beállítani hogy:
Beállítások->Általános beállítások->Képernyõ, na itt a legelsõt kell kipipálni

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

DJKonya
Vagy ha megapackod van akkor a játék telepítési mappája/active-add-on.exe és ott is ki tudod cserélni.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

0blueman
oké

0blueman
Menj be a c:/ProgramData/Test Drive Unlimited mappába
ott van egy olyan, hogy cd-key.txt. Nyisd meg és töröld ki ami benne van, aztán írd be a tokban lévõ serialt.

én sé gyuracel megyünk bár még gyuracel nem biztos

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Én hülye a rossz kódot adtam neki, így nem megy fel online. <#falbav> Hogy lehet törölni a megadott (rossz) kulcsot és az újat megadni? <#confused>

0blueman
olasz kocsis talihoz mit szóltok?
ma 15:00-kor a Forza Tuner-nél

0blueman
valami lesz ma?

pxxl
bocs hogy anyámék nem vesznek nekem új gépet <#kuss><#wilting>

All hail the double x!

Az történt, hogy az atari rossz kódgenerátort adott nekik, és most az meg, hogy minden egyes kódot az atari küldi nekik.
belapeter
Ez asztán a grafika ! <#worship><#hehe>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

pxxl
<#integet2>

All hail the double x!

0blueman
hát nemtudom miért de sokszor történik ez az ilyen packokkal
például a Battlefield42 gyûjtõi változata szép és jó hogy benne van minden kiegészítõ
csak kár hogy a kiegészítõkhöz elfelejtettek serialt adni

Úgy, ahogy írod. Sajnos, dehát ez van. <#smile>

Csak a megpack-os kódot kell elküldeni, ami a tokon belül van. <#smile> Direkt megkérdeztem tõlük. <#wink>

0blueman
mi ez most amúgy? rossz kódokat pakoltak be?

Végre megjött a játék! <#smile> Most írhatok a CD Projekt-nek. <#vigyor> Kíváncsi leszek az online játékra.<#eljen>

Roger6
Szia Ladics bácsi!

Fõleg rFactorozunk (van pár régi TDU-s is köztük), a krúzolás már nem nyújtott elég élvezetet így másfél év után, úgyhogy kerestünk újabb kihívásokat magunknak. Így jött a versenyzés, és az rFactor. Mostanában Renault Megane-al nyomjuk elég sokat, rettentõen jól sikerült a mod. <#integet2> Na OFF vége.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

belapeter
Akkor ha nekem is mejön a Megapack,akkor ide írjak nekik hoyg adjonak másik kódot?
ide :[email protected]

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

ladics
Új a logom x]

Fatal nem ezt mondtam csak jeleztem hogy hanyagolom ezt a sz@rt:D

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Szerintetek lehet fake-lni 1 cd-keyt ?XD<írok nekik hogy nem jó és küldenek?:D>
Amugy grab miket nyomtok?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

csontiz
köszike már megoldottam .com-al mûködött és akkor onnan kiválasztottam a magyart!<#gonosz1><#gonosz1>

Akkor épp nem ment, de utána már jó lett! <#smile> Egyébként [email protected] <#wink>

Falkon
Reggelt.
Nekem is megy.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nekem mûködik az oldaluk

csontiz
Reggelt! Tegnap megvettem a cd projektes csodát, de nekem nemjön be a cd projekt oldala, ígyhát nem tudom hova irjak nekik! tipp?<#conf><#conf>

[HUN]FaTaL
Kösz az infot.

http://goo.gl/gd6Zi5

holecsko10
Következõ van állítólag július eleje vagy vége fele fog elkészülni a Lamborghini Diablo.

írta:2009.06.07 12:46

Szégyenlõs fickó írta.

Bocsánat de ha akarod a Diablo-t, azt gondolom, hogy kb. júliusig várni kell, mert vigyorgás azt mondta, hogy el megy szabadságra.

A linket itt találtam.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Köszi Pixxel.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

csontiz
Azt a kiakadós fajtádat azt:D

akár rendszervisszaállítással meg tudod/tudjátok csinálni :) de akkor néhány adatot el kell menteni, ha kell help akkor irj és segitek, de holnap nem leszek itthon.

[HUN]FaTaL
Ráadásul a rendszerpartíción elég valószínûtlen, hogy azóta nem került azokra a szektorokra semmi.

[HUN]FaTaL
Valószínû új játékot kezdett és akkor nem lehet mert pont a helyére írja a réginek.

bulba
Kell keresni valamilyen progit, ami vissza tudja állítani a törlõdött fájlokat, ha csak az a gond.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

[HUN]FaTaL
Nem lehet, csak offline profilt.

Danyi95
Sazr ügy.<#wilting> De azé köszi!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

kazai21
Ha Onlinbe játszik akkor nem lehet profilt leszedni.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Danyi95
Csátok ! Bátyámnak elveszett a mentése ....<#wilting>
Nem lehet valohonnan elõszedni már(Lehet hülye kérdés )De vannak olyan játékok maik fent vannak a neten a profilok......
Csak aha lehet szúljatok
Kössz(Bár sztem nem lehet.

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Roger6
Na én pont ezért léptem a közösségbõl, de akiket itt megismertem, és jó fejek, azokkal a mai napig tartom a kapcsolatot, és játszunk - csak más játékkal.<#dumcsi>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

belapeter
Énis most azért nyavajgok,de nemoskáig !
És sok-sok jó krúzt fogok csinálni !
és az 1. helyen leszünk az SG-n!
az biztos !<#pias>

Öhöm 5*!!! XD

Azt hittem, hogy már évek óta aktívan jelen vannak itt... Én csak fél éve kb. emlékszem hogy még eredeti game ügyben nyavajogtam itt... Azért - fél év, nem is olyan nagy lemaradás !

A legelsõ Cruiseok amiken mentem, kibaszott jók voltak... Mostmár az összes a balhékról szól, el van cseszve az egész <#szomoru1>

[HUN]FaTaL
Én is elvagyok nem ezt mondtam. :D Nem mondtam, hogy a földbe döngöl, hogy nincs TDU közösség. xD

ladics
:D én cod2-zök is szal elvagyok meg élem az életem...

[HUN]FaTaL
Azért ennyi idõ alatt picit meg is untam, nincs már semmi új az egész szigetet bejártam vagy 10szer. :D

abacss
Nekem van egy problémám .A kormányt nem tudom beálitani rángatnom kell hogy forduljon!Tudna valaki segiteni?

ladics
Én is csak néha...szabival ha van.. vagy avval akivel érdemes..

ladics
*hátúlról sötét van bocs.

[HUN]FaTaL
Szintúgy, nagyjából 1 éve (2008 ápr.) kezdtem a játékot, akkor az egész fórum és a közösség is kultúráltabb volt. Mostanában ezért is nem játszom sokat a TDUval, csak néha gurulok haverral és kész.