Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik az hogy ügyi vagy hogy felsoroltad azokat akikrõl dumálok...5-ös!!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Alien marha jó fej 😄 meg ott vannak holeék (fitti,hole,john,tat,adj,pix és stb...) õk azok, de a réti négerek nem azok 😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
ha kresz krúz volt akkor lehet hogy elõtte szólni kellett volna itt, bocs azt nem tudtam
Honda - The Power of Dreams
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
GSA megtalálja, nem kell keresi. Legalábbis nekem egybõl bejött, ott jobb felül, mint a képen látható, amit linkeltem annó.
Honda - The Power of Dreams
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Én spec nem is kerestem vele játékot, a gépemen.
van rá igény?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Senkinek sem szeretnék beszólni nem az én dolgom, de azt gondolom, hogy egy magyarnak minimum tudnia kell magyarul beszélni és írni(mellesleg Gordonkánk meg Orbánkánk sem beszél és ír éppen helyesen).
De íme néhány alapszabály amit ha figyelembe vesztek akkor sokkal kúltúráltabb lesz a topik:
1.: 1 az nem eggy hanem csak EGY mindig és mindenhol csak egy 'GY' különben nyelvtanilag meggy amibõl kimaradt az 'M' (érettségin oda írják elé az M betût és az, hogy néz már hi, hogy meggy kiló alma?
2.: A 'LESZ' mindig egy 'SZ' de kettõnek ejtjük
3.: NÁK helyett mindig NÉK, ugyanis a NÁK az a többeszám harmadik Személyének jele vagyis: Õk írNÁK a könyvet, én ÍRNÉK újságot.
4.: Nem véletlen lehet egy e/1-ben álló ige végén K vagy M, vagyis innéK valamit, úgy meginnáM azt a pohár szódát (tárgyas illetve alanyi)
5.: ilyen mindig LY, lyuk mindig LY sõt a LYUK és ragozott, toldalékolt alakjain kívül minden j-vel kezdõdõ szó pontos J.
6.:és végül SOSEM MÉR HANEM MIÉR DE INKÁBB MIÉRT
röviden ennyi, ez csak tömör helyesírás, és nem nyelvhelyesség. A nyelvhelyesség az az amikor mondjuk felcserélsz két szót és azt mondod, hogy pakolok asztalt 'asztalt pakolok' helyett az elõbbi helyesen így van: Elpakolom az asztalt. de ez már csak egy asztalra vonatkozik az utóbbi pedig nem tudni mennyire csak éppen mondjuk asztalpakolásból élszXD
7.: Ja és a legfontosabb az összetett szavakat akor kell elválasztani ha hét szótagnál többõl áll illetve a végén általában a két jegybõl álló betûket nem vonjuk egybe azaz nem jeggyûrû hanem jegygyûrû
ENNYI remélem sokmindenkinek segítettem
És addig amíg az államfõ és a politika 'nagyemberei' nem tudnak helyesen magyarul beszélni illetve írni addig mit várjunk a köznéptõl????? Ettõl függetlnül gáz, hogy a saját anyanyelvedet sem ismered rendesen de ezek vagyunk mi Magyarok(a 'MAGYAR' szó lehet kis illetve nagy kezdõbetûs mert ha kicsi akkor melléknév ha nagy akkor tulajdonnév)
PokerFace
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
És ott megtaláltam azokat is akik küldtek meghívót, én elfogadtam, viszont a barátlistámba nem kerültek bele. Õket szerencsére utólag most föltudtam venni, csak valami visszaigazolás kell.
Viszont azokat is megtaláltam, akik küldtek meghívót, viszont nem fogadtam el, de valószínü ezek szerint, hogy benne vagyok a barátlistájukban,,, Na most amire rájöttem, az arra szolgál, hogy a másik barátlistájából, ki tudod törölni magad. Spec pipa voltam az utóbbi idõben, mert egy orosznak a meghívóját véletlenül elfogadtam, és nem tudtam úgy menni egy métert, hogy ne keresett volna rám a térképen. Viszont most töröltettem magam a listájából, így nem tud rám filterezni, és nyugalom lesz...
Megjegyzés: Szép hosszú hsz, lehet keresni a nyelvtani hibákat !
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez azért jó, mert hiába törölsz valakit a barátlistádból, mert esetleg nem vagy rá kíváncsi, attól még ugyanúgy rád tud filterezni a térképen... Meg esetleg azokat is törölni tudod, akik küldtek meghívót hogy felvegyed õket barátnak, viszont nem fogadtad el, ami egy dolog, viszont az õ barátlistájába bekerültél, és ha szerencséje van, rád is tud filterezni... Remélem sokaknak mondtam újat !
OFF VÉGE ! Ha valakinek bármilyen problémája van, akk írjon pm-ben, vagy forduljon nyelvtanárhoz !
mit kell felbaszni magad egy ilyen szarságon? asszed nézem hogy te éppen mit írsz? haggyámá pont veled fogok foglalkozni mikor van elég problémám enélkül is. am meg leszarom hogy te vagy más irja-e de az ly és a j felcserélése bántja legjobban az ember szemét. de mind1 am...
All hail the double x!
Én meg ugrok rá, mert itt nem tudnék olyan embert mutatni, aki nem helyesírási hibákkal ír, másrészt pixel se ír hiba nélkül, de azért mégis van pofája ugyanazt basztatni havonta, kéthavonta... Legalább ha õ ilyen ügyben megszólal, akkor írna hiba nélkül... A másikfele, nem mindegy ki hogy ír ? Olvasható, megérted stb... akk szard már le.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Mellesleg, USAMEN! Tényleg meddig tartana átszokni a "-NÁK"-ról a helyes "-NÉK"-re? Szerintem kevesebb támadásnak tennéd ki magad. Amúgy meg minek ugrasz minden egyes beszólásra? Csak olaj a tûzre.
Ami meg a topikot illeti, nem az a legnagyobb gond, hogy néhányan nem tudnak helyesen írni, hanem az, hogy a fórum teljesen gazdátlan. Jó lenne egy valódi moderátor, aki nem csak maximum havonta egyszer néz be ide rendet tenni. Akkor nem lennének az oldalakon keresztül tartó offolások.
OK.
Akkor ki kell pipálni a GameSpy Arcadet-nem ? (vagy micsodát)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ok.
Thx <#buck>#buck>
És hogyha van nekem egy tört verziójú játékból,tört save,akkor azt be tehetem az origi játékba?
Vagy nem ajánlatos?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!