Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
És a klubok közti versenyt hogy csináljátok meg?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem rontotta el 😊 Még 1 hét, és új koronával járom a szigetet <#crazya>

pxxl
jajjj most miért rontod el a kedvét, és a lelkesedését <#idiota><#ejnye1><#banplz>

All hail the double x!

pxxl
új style <#idiota><#nyes>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Nem leszel. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Én nemsokára Ace leszek, nagyon pici hiányzik... De vannak ötleteim, hogy mit is fogok még csinálni a szigeten, nameg idõnként 1-1 cruisera benézek.
Már a kezemen, és a lábujjaimon se tudom megszámolni, hányszor mentem kõrbe a szigeten, de még nem unom. Meg sok új van, és jókat lehet velük gurulni.

Én gépemnek is kékhalál baja volt, még régen. Ami érdekes, hogy közvetlen reinstal után is. Azt kiderült, hogy a videókártya driver Cd-n lévõ bónuszprogramokat nem szereti gépem...

2-3 hét alatt ha így leamortizálódik a winfosod, akk szerintem virusok vannak a dologban 😄

ChuckyHUN
1.5 Éve van meg ez a gépem, mindig 1 XP t tettem fel (ugyanazon példányt). Mindig kékhalálkázott. Most feltettem WIN7et, és láám tökéletes...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Roger6
Tényleg nem hülyeségbõl mondtam, csak azt tettem hozzá, hogy ha mostanában volt újrarakva, akkor is csinálj reinstallt. Szerintem utána jó lesz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hoffi
szal akkor rakjam ujra a wint?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

adamfesto
Teljesen igazad van, 2-3 hete raktam a Wint újra és egyszerûen nem ment semmi, 30 mp-et kellett várni egy ablak megnyitására, minden akadt. Tegnap újra raktam ugyanazokkal a driverekkel és pörög minden...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Hoffi
meg az az érdekes hogy cask tdu-nál csinálja!
lfs-nél cod 4-nél semminél nem csinálja!

amugy köszi a segítséget!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
nem mondtam hogy ujra raktam a windowst

esetleg vmi hardverhiba is lehet

Roger6
Aha, kékhalált nem a játék okozza, reinstall winfos (és hiába mondod, hogy most volt 2 hete reinstall, akkor is csináld meg <#boxer>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hoffi
hello
na asszem végleg befejezem a tdu-t
az a bajom vele hogy játszuok egy másfél órát vagy néha 5 perc után kékhalál jön be aztán nyomhatom le a gépet!
de van hogy egész este játszok és nem csinálja!
eleinte azt hittem a videókártya driver lesz a hunyó mert az már rég volt frissítve aztán leszedtem egy 2009 júniusit de semmi változás!
erre tud valaki valami orvosságot?
Elõre is Köszi!

A Killer Fleaz klub elnöki posztjáról mondott le és átment egy másik klubba.

Pixxel! Mackó egyáltalán játszik még? Én hónapok óta nem láttam õt. Lehet, hogy én is megfontolom a kilépést, mert a mostaniban egyáltalán nincs élet.

Aki nyert már Drive In versenyt, ossza már meg velem a tapasztalatait pls !
Én állt. elérhetetlen eredményekkel találkozok, viszont kellenének a pontok...

WTF ?

adamfesto
WHAT???<#wilting>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Elnökünk lemondott és átállt. <#szomoru1>

Gabor77
Köszi! Már írtam a cdprojektnek, csak sajnos 18:00 elõtt 10 perccel, és a munkaidõ már lejárt nekik. Szóval remélem holnap délelõtt már kapom a választ. 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Szééép!!!Told neki!!!<#taps><#vigyor>

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

SuZso
Chrysleres menet Hamarlacával és HUN_Petivel! 😊

phu de szépek😊

nehezen de összegyött😊

nah így parkolj be😛

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

SeanJRRussel
Ma lesz vmi srácok????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

így van, 2 órán belül megküldték a jó kulcsot nekem is

Pontosabban csak a Megapack kulcs a hibás. De ez nem olyan nagy probléma, mert ezt a hibás kulcsot el kell küldeni a CD Projekt-nek és máris kapod a jó kulcsot. Ki lehet bírni. <#smile>

Misi az ezredes
Heh én meg most akartam megvenni.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

igen

Gabor77
Kivétel nélkül az össze LV-s Test Drive Unlimited Gold Edition-ben hibás CD kulcs van?

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Azért tegnap egy képet kipréseltem magamból, az Alien Cruiseon... (Én, Sean, Ladics)

No comment !

0blueman
na én már ott vagyok a Forzánál, gyertek ti is

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
ok, de akkor gyere 3kor 😄

pxxl
<#szomoru1><#taps> ügyesek vagytok <#worship>

All hail the double x!

Ja, ez volt a probléma. <#smile> Szerencsére van mini image, így nem kell az eredeti lemezt használnom.

belapeter
Aha.
OK.
Ez hasznos infó volt köszi !

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

kazai21
Ha meg crackeled nem tudsz onlinen játszani.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Oké, megvan a hiba oka. <#vigyor> Én voltam a balf@sz. <#eplus2>

Nos, amit megállapítottam. Feltettem a TDU-t, majd patch-eltem. Elindítottam, megadtam neki a kulcsot és szépen bejelentkezett a szerverre, lehetett online játszani. Kiléptem, felraktam a megapack-ot, majd megadtam az új kulcsot, amit küldtek. No, innentõl kezdve nem csatlakozik, hanem az van, amit lentebb írtam! <#falbav> Esz kész, komolyan mondom. <#shakehead>

belapeter
Akkor majd énis így csinálom!
köszi szépen.
Crack van még hozzá?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Pont erre gondoltam én is és ezt is csinálom. <#vigyor> Remélem sikerül. <#rolleyes> Köszi! <#worship>

0blueman
próbáld meg azt hogy letörlöd az egészet aztán
1. felrakod az alapjátékot
2. letöltöd az 1.6 patchet és telepíted
3. felrakod a megapackot

0blueman
pedig csak az lehet a probléma

De az addon automatikusan 1.66A-ra patch-eli, látszik is a menûben. <#fejvakaras> Külön fel se engedi már tenni, próbáltam.

0blueman
kell az online játékhoz a 1.6 patch

0blueman
a patch-et kell hozzá letölteni

Köszi. <#smile> Sajnos sehogy sem megy fel online. <#shakehead> Csak a megapack-hoz kellett új kódot kérni? <#confused> Mert a TDU kódot a kézikönyv belit írom be és a megapack-nak meg amit újat kaptam, de mikor bejelentkezik a TDU szerverére, akkor azt írja, hogy új letöltés van a játékhoz és, hogy letöltöm-e?! Ha a nem-re nyomok, akkor kilép a játék. Ha az igenre, akkor elkezd tölteni, majd egy idõ után kilép és megnyit egy www.none.com oldalt?! <#fejvakaras> Most mi a túró van?! <#falbav>

0blueman
az is igaz

hmm lehet hogy ideje lenne beszereznem azt a pakkot