Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Már a kezemen, és a lábujjaimon se tudom megszámolni, hányszor mentem kõrbe a szigeten, de még nem unom. Meg sok új van, és jókat lehet velük gurulni.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
lfs-nél cod 4-nél semminél nem csinálja!
amugy köszi a segítséget!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
na asszem végleg befejezem a tdu-t
az a bajom vele hogy játszuok egy másfél órát vagy néha 5 perc után kékhalál jön be aztán nyomhatom le a gépet!
de van hogy egész este játszok és nem csinálja!
eleinte azt hittem a videókártya driver lesz a hunyó mert az már rég volt frissítve aztán leszedtem egy 2009 júniusit de semmi változás!
erre tud valaki valami orvosságot?
Elõre is Köszi!
Pixxel! Mackó egyáltalán játszik még? Én hónapok óta nem láttam õt. Lehet, hogy én is megfontolom a kilépést, mert a mostaniban egyáltalán nincs élet.
Én állt. elérhetetlen eredményekkel találkozok, viszont kellenének a pontok...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
phu de szépek😊
nehezen de összegyött😊
nah így parkolj be😛

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
No comment !

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
OK.
Ez hasznos infó volt köszi !
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
köszi szépen.
Crack van még hozzá?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
1. felrakod az alapjátékot
2. letöltöd az 1.6 patchet és telepíted
3. felrakod a megapackot