Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forum.turboduck.net/threads/29561-Test-Drive-Unlimited-Project-Paradise-UPDATED-INFO/page28
https://backwardgaming.wordpress.com/
Amióta ETS2-höz van multi, azóta hiszek az ilyen csodákban :D Aztán meglátjuk, most úgy van elfoglaltságom (munka végett is), figyelgetem, aztán lehet egyszer csak kint lesz. Ha nem, addigra csak lesz valami hasonló.
TDU 2-ről is annyi jót/de főleg rosszat hallottam, hogy végül nem is vettem meg. Ha Steam-en lett volna ilyen 3-4 dollárosba, lehet megveszem, de szerintem lassan annak is vége.
Láttam a Crew-ról videót, igazából érdekes. Még nem tudom eldönteni, tetszik-e vagy sem.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Írd majd meg PM -ben hogy döntöttél és megoldjuk.
TDU1 az egyik kedvenc játékom volt régen és most is. Megtaláltam a polcon, mondom nem azért vettem meg drága pénzen annó az eredetit hogy ne toljam neten és itt kezdődnek a gondok, melyben remélem tudtok nekem segíteni. Úgy olvastam, hogy megszűnt a gamespy, ám én nem emlékszem, hogy máshogy lehetett volna játszani online. Kérlek segítsetek .... jó lenne megint egy két honfitársammal szelni az utakat :)
Laptopom egy Sony Vaio, i3-2310M 2.10 Ghz, 4 Gb Ram, GForce 410M 64bites Windows 7, szerintem felejtős a játék.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Szerencsére a Crew gépigénye elég jól lett eltalálva, az én gépemen high-on fullhd mellett simán megvolt a 45-60+ fps ami a ramomat elnézve nem rossz. :) A limitet 60-ra módosítottam egy próba erejére, kevésbé gépigényes részeken ez szinte mindig meg is volt, de visszaraktam 30-ra egy bug miatt, ami ugráló autót és hangot eredményezett. Így is teljesen játszható volt ennek, fényében sztem az enyémtől jóval gyengébb gépeken is játszható lehet, alacsonyabb beállításokon. :) Mondjuk a laptop más tészta, főleg ha nem mai darab. Mindegy hajrá a pc-hez, remélem sikerül beszerezned, ha már a benzin drága legalább a Crew-ban tudjunk egyet krúzolni. :P
BMW mikor lesz kész? :)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Irányítása pedig pont jó volt. Se túl árkád, se túl szimes.... a 2.-é meg szimplán vacak. 3. rész pedig szerintem nem is lessz. Pedig nem lett volna ez a game bukás, ha kissé jobban veszi az atari az akadályokat.
Gondolkoztam is rajta, hogy ennek a grafikus motorja alá betenni a Race07 fizikai motorját, és (Licenszelni mind a kettőt) És ezzel a térképpel, kicsit felfrissítve kiadni egy komoly, szabadon mászkálós multiplayer game-t. Gyorsulási versenyekkel, pálya versenyekkel, drift versenyekkel, (Mondjuk hegyi pályákon) Némi pmpelési lehetőséggel, egyedi, de korlátozott garázzsal rendelkező házakkal, klubélettel, stb... Csak, nem Magyar zsebnek való, pedig 3 dollár/1 hónapért nyugodtan lehetne adni. Esetleg ötvözni némi mikro-tranzakcióval...
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy az autó szállítgatós küldetések a kedvenceim voltak. :)
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Ha magát a modellt akarod módosítgatni, akkor valószínűleg falba fogsz ütközni, mivel általában lezárják a modell fájlt. A másik hogy kizárólag zmodeler-el tudsz bármit is kezdeni. A konvertálás itt nem olyan mint gta-nál, Egy normális mod elkészítése több napot vagy akár hetet is igénybe vehet, ha minden nap tudsz vele foglalkozni. Ha megtalálod Tool831 Maserati GT modját, akkor sztem azzal jársz a legjobban. A belteret valószínűleg tudod módosítgatni ahogy feljebb írtam, de magát a modell külsejét/belsejét nem fogod tudni mert zárva lesz. Nem tudom melyiket töltötted le, amennyiben az a mod amit leszedtél a forza-ból lett átkonvertálva, akkor az biztosan élethű, miután az eredeti autó-t szkennelték 3d-sen.
<#vigyor2>#vigyor2>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

gondolom a te személyidben is a muli86 név van :D
"Nulla tenaci invia est via"
Kapásból egy büdös bunkó paraszt voltál, így nem került sokba kialakítani egy véleményt rólad.
Építõ jellegû kritikának meg megvan a stílusa és a közlési módja. Te egy az egyben fikáztál. Tény hogy ebbõl is lehet építkezni, csak ne várj normális reakciókat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szakiskolába is azért utáltak mert én kocsival jártam mindenki más meg busszal, de hogy miként kerestem meg a kocsira a pénzt az már senkit se érdekelt csak õk eldöntötték hogy utálni fognak... ti is csak kapásból eldöntöttétek hogy szart se ér amit írok.
Mondtam hogy csak egy észre vétel volt semmi több, egyáltalán nem érdekel hogy megmutatod vagy sem hogy kell kocsit csinálni.. kinõttem már abból a korból hogy ne bírjam felfogni.. ha nem hát nem kész.
Ha be kéne mutatom Magyarországot azzal kezdeném hogy ncore fórum meg ez a fórum és egybõl tükrözõdne miért tartunk ott ahol... annyira nincs össze tartás hogy egy építõ jellegû kritikát meghallgasson valaki, mert egybõl megy az oltás meg stb a semmire... ahelyett hogy meghallgatná amit mond a másik vagy esetleg meg is fogadja....
Mindegy ez már más téma, Norby te meg ha javítasz a kocsin javítasz ha nem nem :)
Erre az irományomra meg inkább ne pazaroljátok a drága idõtöket ha jót nem tudtok írni akkor inkább semmit.
Sziasztok
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
joceruza: Ettõl van frissebb verzió ami kicsit egyszerûbb már, INNEN tudod letölteni, és ITT pedig találsz hozzá instrukciót is (kb az oldal felétõl van angol nyelven is). Ha rám hallgatsz mindenképp csinálj egy bizt. másolatot a cameras.bin fájlról (c:/....tdu/euro/bnk/database).
Lényegében az említett fájlt kell betallózni a progiban, illetve kiválasztai, hogy melyik autó kameráját szeretnéd állítani.
Személy szerint én nem nagyon használom, de némi próbálgatással rá lehet jönni, hogy mivel mit állítassz. Csak az a fontos, hogy legyen biztonsági másolatod a cameras.bin-rõl és ha vmi nem stimmel csak visszarakod és próbálkozhatsz újra.
Az alábbi képen található beállítási lehetõséget hogyan tudom elérni?
Válaszotokat elõre is köszönöm! További szép napot mindenkinek!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Azt írd le inkább, hogy hogy áll a bömös. :D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyrészt megígértem valamit valakinek, másrészt kedvem és idõm sincs az egészhez. Ráadásul meg se kérdezel, máris leönzõzöl, ezek után azt várod, hogy több órás videó tutorialt készítsek a kedvedért?
Lacika: Elõször is, ahogy elõttem írták, aki segített nekem megkért, hogy ne terjesszem. A másik fele, hogy nekem nincs arra kapacitásom, hogy a tök 0-ról mindent elmagyarázzak mindenkinek. Nekem úgy segítettek, hogy már eleve volt egy erõs alapom, aminek köszönhetõen csak bizonyos dolgokban volt szükségem segítségre, és még így is sokat kellet segíteni.
A modokban mindenki a saját ötleteit, kreativitását alkalmazza, amit nem szívesen ad tovább, mert az õ ötletétõl másabb a modja a másik modderénál. Kicsit furán hangzik ez, de amikor valamibe heteket ölsz bele (még ha csak a saját szórakozásod miatt is), akkor nem szeretnéd ha vki 1 az 1-ben lemajmolná, ami gyakran nem kivitelezhetõ ha nem mondod el hogyan csináltad. Az alapok majdnem ugyan azok általában de még ez is csak félig igaz, mert onnantól kezdve hogy beimportáltad a modellt zmodeler-be gyakorlatilag sokféleképpen kezdheted el a munkát. A lényeg engem megkért erre, én ezt tiszteletben tartom, de ha nem így lenne se lenne kedvem/idõm elmagyarázni mindent. Laci, ha te ezt önzésnek fogod fel hát legyen.