107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Roger6
    :) :) Egy isten vagy, nagyon szépen köszönöm a segítséget, Moodo!
  • Moodovin
    Üdv Grab! :)

A probléma nálam is jelentkezett, volt minden, újra telepítés, controller kalibrálás, driver frissítés, de semmi javulás. Egy külföldi fórumon olvastam egy tippet, hogy engedélyezni kell a vsync-t. Bekapcsoltam, és láss csodát, azóta tökéletesen működik. Csupán annyi az egész, hogy a parancsikon cél mezőbe az "....exe" után beírod hogy -vsync.
    Remélem tudtam segíteni.
  • Roger6
    Ezek szerint ez csak nálam van így :) Nem gond.

A másik kérdés, hogy ismer valaki HUD szerkesztőt a játékhoz? Ugye azt szeretném elérni, hogy az a KM óra legyen Hood nézetben, ami aszfalt nézetben van. Már egyszer feltettem a kérdést, akkor nem tudtak segíteni, talán hátha most igen.
  • Roger6
    Néha nem vált fel, vagy éppen le a kormány játék közben. A controller-be kilépve azonban minden egyes kattintást jelez, nyomkodhatom gyorsan, lassan, felváltva, stb. Szóval ingame hibáról van szó. Van erre valami megoldás?
  • Moodovin
    Üdv!

Valaki akinek van kedve/ideje szívesen gurulnék egyet, többnyire északi oldalon vagyok kb. 19 óráig.
  • Entex
    singleplayer...
  • MooneyR
    Sziasztok! El bírtam már indítani én is.. az a durva, hogy még megvan az ArtMooney-s mentésem :D
    Fúú de fura... G27-hez milyen kormányszöget kell ennek állítani.. a többi működik, csak kanyarodni nem tudok igazán.
    Elég keményen beáll a kép néha egy-egy másodpercre.
  • akyyy
    mennek a versenyek is? az fasza. custom vagy ranked mecs?
  • Entex
    Én origi lemezzel telepítettem barátnőmnek (igen, ő is rákapott a TDU-ra :D), 1.66 patch, megapack, 1.68 patch, dll a TDU mappába, utána crack mert 8.1-en valamiért látja a Daemon tool-st a Securom hiába SCSI-vel csatolom s mini image-et és pipálom be az opciókat. Utána nyomtam egy új játékot, beírtam egy nicket, a gmail-es emial-jét meg egy random jelszót és már csatlakozott is. Ezután még rájöttem hogy kell az ige mappa hogy menjenek a versenyek de ez részletkérdés.
  • Dj Tommy
    Én így csináltam:
    Dvd-ről telepítettem-bemásoltam a dll-t a játék mappájába-játék indít->kód beír->mikor betöltött, nyomtam egy ok-ot, amikor ez előjött: "The nickname you entered is invalid". majd ezután megjelent az a rész, ahol a nick nevem és gamespyos adataim voltak, ott volt egy checkbox, azt bepipáltam, vagy odakattintottam, majd az okra mentem és megjelent a continue game.
  • Roger6
    Hát nem tudom nektek hogy sikerült. Nekem megvan eredetiben, de a DVD tele van karccal, a 7 év alatt leamortizálódott. Letöltöttem egy tört verziót, majd a saját legális kódomat adtam meg. Ezután gamespy, elvileg mindent jól írtam be, de sehogy nem akar csatlakozni, sőt, azt írja, hogy a szerver elérhetetlen. Project Paradise-t dll-jét letöltöttem, és a főkönyvtárba másoltam. Tipp esetleg, hogy mi lehet a hiba?
  • Entex
    Néhány dolog amire rájöttem tegnap este Win 8.1 alatt:

Win 8/8.1 esetén ha kiírja, hogy nem kompatibilis az oprendszerrel, egyszerűen meg kell crackelni a játékot a HATRED crackkel, mivel a SecuROM védelem baszakszik.

A multi megy crackelt játékkal is, CD-kulcsot sem néz, magyarul nem kell hozzá eredeti játék.

Ha új online profilt csinálsz, a GameSpy email/jelszó helyére beírhatsz akármit, elfogadja, csak a nickname ami számít, majd ezen a néven jelensz meg a játékban. Sajnos így vissza lehet élni egyes emberek nevével, mivel akármilyen nickel felenged.

Friend rendszer nem működik, nem mutatja a térképen se őket, de még a felkérést sem kapja meg a másik ember, valószínűleg azért mert ez a rész a GameSpy-on keresztül ment és az már nem működik.

A layerek elég stabilak, úgy tűnik a lockolás működik.

Hétvégén kéne egy krúz. :D
  • Roger6
    Mit kell letöltenem, hogy tudjak csapatni újra vele?

ELnézést, megtaláltam közben.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.11.16. 16:44:34
  • mulli1986
    Nyomin akartam egy Like gombot, de rájöttem, hogy nincs :D
  • marcihusi
    ma, hogy hallottam, hogy újra üzemel online a játék feldobtam, és rögtön gurultam kicsit. Kis magányos gurulgatás után, bele szaladtam ebbe a csapatba, és már mintegy 3 órája megy a hajtás. Persze csak lazán, nem padlón végig. Szerver sosem látott mód stabil, és van jó pár játékos. Kedvcsinálónak csináltam néhány fotót:
  • mulli1986
    Olvastam a jó hírt, Úgy érzem rakom vissza a gammát a gépre :) Csak a kormányt kéne felhozni Győrbe...
  • Dante73
    Sziasztok!
    Dante01 néven megtaláltok, egyenlőre D-s járgányokig jutzottam, mindössze. (hjjat kellett kezdenem sajnos, a mentéseim valahol útközben felszívódtak...) Ha valakinek van kedve a hétvégén gurulni....
  • akyyy
    valaki tudja hogy ezel az új moddal hogyan tdok ismerőssel eg étegbe kerülni? elején ment de most sehogy se akar, sőt én nem látok senkit.
  • wollnerd #107528
    Windows 10 Preview-re. :-DDD
  • akyyy
    most az a bajom hogy frissítettem a vga drivert, és azóta nem indul el, kéri hogy frissítsek operációs rendszert. hát bazz, 8.1-ről hova ? :D
  • akyyy
    sikerült, megy törtel is !! :DDDDDDDDDDD

barátot hogy lehet felvenni?
  • Dj Tommy
    Működik a v4.49-es daemonnal is, csak a beállítások->speciálisnál be kell pipálni mindent és az SCSI-0 meghajtóba kell be mountolni a képfájlt.
  • bboyatty
    Ha minden jól megy szükség lesz egy térképre amin rajta lesznek a benzinkutak, mert most megtettem vagy 2-300 km össze vissza de nem találtam egyet sem...és nem tudom merre vannak...:P
  • Moodovin
    Nálam is ez volt, egy régebbi daemonnal viszont már működik, ne felejtsd el a Securom-ot bekapcsolni.
    Utoljára szerkesztette: Moodovin, 2014.11.10. 19:09:29
  • akyyy
    jah nagy nehezen itt is betette csak várni kellet egy csomót.
    de ha elindítom akkor jön a szokásos üzenet, hogy összeférhetetlenség az emulátorral.
    pedig be van pipálva a securom is DT-be :\
  • [HUN]FaTaL
    Nekem működött anno.
  • akyyy
    mini image nemmüködik a játékhoz? mert leszedtem valamit, betettem, de csak tölt a daemoon, nem nagyon akarja beolvasni a fájlt.
    a dvd-met meg nemnagyon akarom már használni mert elég érdekes hangot adott ki telepítéskor.

amugy én kirpóbáltam és találkoztam is emberekkel, végig dudáltuk az utat :DDD vicces hogy csak egy dll fájl az egész looool
  • [HUN]FaTaL
    Csak eredetivel megy, ha minden igaz.
  • akyyy
    tört játékkal vajon müködik? nekem eredeti csak ismerősnek nem, neki elmentése sincs, az enyémet nem tudom, megvan-e :D
  • Dante73
    Kérdés;
    Ez csak régi mentéssel müködik? Mert sem a gamespy ID-mre, se a jelszavamra nem emlékszem... Vagy valahogyan nem megoldható egy új kari indítása? (Eddig nem jártam sikerrel)
  • Moodovin
    Van bizony. :)
  • akyyy
    oh, van multi? NEeeee ;D
    szó szerint leporolom akkor a játékot:D már ha eredetivel megy-e :)
  • Moodovin
    Aki használja az üzemanyag modot, az legyen szíves írja már meg, hogy csak én nálam tűnik el a kijelzője, hol csak pár percre, de van amikor teljesen eltűnik, és fel kell jönnöm térképre majd vissza és akkor jelenik csak meg, ez valami bug lehet?
    Utoljára szerkesztette: Moodovin, 2014.11.09. 21:40:56
  • bboyatty
    Gondoltam, hogy valami hasonló apróság, de meg sem fordult a fejembe, hogy a macskaköröm után írjam. Köszi a segítséget.
  • [HUN]FaTaL
    Pedig kiírja mi a hiba, nem létezik ilyen fájl. A paramétert az idézőjel után írd.
  • Moodovin
    nem kell a -fuel után a felső idézőjel, ez a hiba

tehát helyesen: ....exe" -fuel
  • Dj Tommy
    a -fuel-t, az utolsó macska köröm után kell írni
    Így: "meghajtó neve:\Test Drive Unlimited\TestDriveUnlimited.exe" -fuel
    Utoljára szerkesztette: Dj Tommy, 2014.11.09. 20:38:01
  • bboyatty
    Na hát nem tudom mi lehet a hiba...ide írtam, ha jól értem akkor oda is kell mégsem fogad el semmit...

• bboyatty
    Köszi, akkor még próbálgatom, biztos nálam van a hiba.
  • Moodovin
    Üdv Mindenkinek!

Eljött ez az időszak is. :) Jó újra kicsit nosztalgiázni, illetve remélhetőleg lesz alkalom párszor gurulni, mint a régi szép időkben.

"bboyatty" :

Nem tudom, hogy sikerült-e megoldani a problémát, de tényleg úgy van ahogy Norby646 írta.
    -parancsikon jobb klikk , - tulajdonságok, a cél mező legvégére az "......exe" után szóköz kötőjel és amit Readme-be olvastál, onnan beírod amit szeretnél, amúgy lehet egyszerre többet is beírni , nálam működik.