107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    2010 Audi s4

Tdu central-ról lehet tölteni! ;)
  • Muttley
    ez pedig a radio lista
    a hawaii 1975 patch hangulatához :-)

• Muttley
    mai kedvenc :-)

• becsiati
    A folytatás az megvolt és még biztos, hogy lesz

• Menyus16459
    Jó volt a kis délutáni gurulás :)

Kössz Ati! Remélem este lesz folytatás
  • Norby646
    Hát te tudod hogy milyen kormányod van pontosan. Gondolom a gyártó oldalára rámész és a terméktámogatásnál kikeresed a neked szükséges drivert.
  • becsiati
    Jó de ezt a profillert hol lehet megtalálni, már ha van ilyen nekem is. :)
  • Norby646
    "Én csak a logitech-nél tudom hogy a profillerben lehet állítgatni a dolgokat és úgy fog változni az ffb hatása." A profiller a logitech játékeszközeinek egy szoftvere amin belül be lehet állítani többek között az ffb erejét. Ha neked saitek-ed van akkor nincs logitech profiller-ed. Nemtom, gondolom van ahhoz is vmilyen szoftver amivel tudod kicsit állítgatni a dolgokat, már ha egyáltalán van benne "ffb" (az ffb a logitech agyszüleménye tehát lehet más gyártó gondolom másképp nevezi el ezt az erővisszacsatolós történetet). :)
  • becsiati
    Jó de a játékba hiába toszigálom jobbra + balra, semmi nem változik. De te hol állítgatod a kormány cuccait?
    Írd már le hátha jó lesz, mert sose lehet tudni.
  • Menyus16459
    Kösz Ati :D

Majd holnap valamikor a többi.
  • Norby646
    Nekem volt dfp aztán g25 és most a momo és semmi gondom nincs az ffb-vel a tdu-ban. Mondjuk g27-em még nem volt bár szívesen elcserélném rá a momo-t... :D
  • wollnerd #105721
    A G27-esnek meg sehogy sincs FFB-je, hiába állítom a profilerben .
  • Norby646
    Na akkor a profillerben toligáld a csúszkákat. :)

Becsiati: Nemtudom h neked hogy van sosem volt saitek kormányom. Én csak a logitech-nél tudom hogy a profillerben lehet állítgatni a dolgokat és úgy fog változni az ffb hatása.
  • Muttley
    Logitech DFGT
  • Menyus16459

http://kep-feltoltes.hu/share-ADBE_503910C5.html
  • Menyus16459
    Tessék Ati DUB Edition :D
  • becsiati
    Tudod norby nekem sem lehet beállítani a kormányt, a játékba. Amúgy máshol hol lehet beállítani?
    Nekem Saitek kormányom van...
  • wollnerd #105715
    g27-essel nincs FFB!
  • Norby646
    Ez kormányfüggő. Milyen kormánnyal tolod?

Amúgy gondolom logitech a ffb miatt. Én a profillerben szoktam állítgatni, a játékban lévő csúszka nem sokat változtat ahogy eddig észrevettem. :)
  • Muttley
    köszi mind2töknek :)
    hagyom ahogy a patch elkészült
    sokkal autentikusabb így, mint az eredeti traffic-kal

más:

biztos volt már róla szó (de nem találja a kereső)
    mi az ideális beállítás
    - steering sensitivity
    - steering bars sensitiv.
    - linearity
    amely a legjobban idézi a valós autózás kormány és stabilitás fizikáját?

+

a játékban akárhogy tologatom a force feedback csúszkát, semmi nem változik
    lehetséges, hogy ez a rész a PC játékvezérlő beállításaiból közvetlenül kapja a "tápot"?
  • becsiati
    Nos, itt van pár kép az 1975 hawaii -ról:

• Norby646
    Így láthatlanba azt modnanám hogy valszeg a kicsomagolás után a szokásos tdu-s telepítős dolgokat kapod, az viszont tartalmaz egy patch nevű mappát. Na azon belül vannak a tartalmak amiket a setup.exe telepíteni fog. Azokat a fájlokat a modding tools file browser lehetőségével te magad is be tudod rakni többnyire. A reklámokat például a commonworld.bnk tartalmazza ha jól tudom. Ha azt megnyitod a modding tools-al akkor a kívánt fájlon egy egyszerű replace, keep name lehetőséggel be tudod tallózni az új fájlt. Nem tudom most kapásból mi a neve a reklámtábláknak, de általában elég egyértelmű a 2db fájlok neve, ha viszont mégse le tudod csekkolni a tippedet ha átkonvertálod a 2db-ot dds-be amit már meg tudsz nyitni dxtbmp-vel, és akkor látod h az egy reklámtábla vagy vmi más-e... :) Ha kell leírhatom részletesebben... De hozzáteszem a legegyszerűbb szűmodra ha csinálsz egy backup-ot a traffic mappáról (c/programfiles/atari/euro/bnk/vehicules/traffic) és a patch telepítése után egyszerűen visszamásolod az eredeti traffic mappa tartalmát. ;)
  • Muttley

vki próbálta-e már szétszedni a Patch 1975-öt úgy hogy
    csak a régi Pepsi, Camel, Marlboro stb reklámok, transzparensek szerepeljenek a gammában?
    (az old-school autók nem kellenek)

és (lényeges) mennyire terheli a játékot?
  • Norby646
    Nem gond, nekem is sokszor jól jöne, de nem fogok több száz ft-ért sms-t küldözgetni a vip felhasználói jogért. Anyit azért nem ér. :D
  • Entex
    Vagy esetleg itt van 2000-ér csak key: cdkey

Bocs a dupláért, elkélne egy szerkesztés gomb..
  • Entex
    Itt még lehet venni ha gondolod: supergamer
  • applecomputers
    nekem sajna ez az egy kódom van, de ha esetleg valakinek van egy felesleges az szóljon
  • becsiati
    Pár kép...

Moodovin

• becsiati
    nem jön senki?
  • Norby646
    Egy új ötlet...:

Már a múltkor is eszembe jutott ez a dolog csak se a 612-es se az f430-as ferkában nem volt gps úgyhogy azokon nem tudtam kipróbálni, de az audi jó tesztalanynak bizonyult. :) Még szorul némi csiszolgatásra de nagyjából jó lesz ez sztem... :) Mellesleg majdnem kész az audi s4, igaz még van mit csinálni rajta, sztem holnap meglesz. :) Aztán jöhet a kövi. :P
  • bboyatty
    Hát nekem is nagyon jólesne egy laza esti gurulás de amíg nem megyek haza, több mint 2-3 napra nem lesz időm sajnos. Ahogy net közelben leszek szólok majd. Addig is marad a topik olvasás.
  • Entex
    Ja megvagy akkor, csak hiányoltalak :D Mondom jó lenne olyan jó kis krúzokat csapni amit Benci elkezdett, esténként jó volt kikapcsolódni, meg ugye mostmár nem kínszenvedés a TDU ezzel a géppel, bár még az prociba integrált VGA vezérlő van, de már így is jobb mint volt. Észre sem veszi ha elkezdek videót felvenni :D
  • Norby646
    Jah értem. Igen már emlékszem ezt írtad korábban is csak nem tudtam hogy azóta változott-e vmi. :)
  • bboyatty
    Én itt vagyok, rendszeresen olvasom a topikot, naponta többször is bejövök csak sajnos mióta melózok BP-n azóta nincs normális netem csak egy fos vodás mobil net.
    Bencinek pedig nem volt helye és letörölte ha jól tudom.
  • Norby646
    Azért nekem nem tűnt olyan kevésnek... :DD

Entex: Benci vmi olyasmit mondott hogy egy időre nem lesz jelen ingame, Atty meg fogalmam sincs. :/
  • CamelX
    Na az nem olyan vészes :)
  • Entex
    Benciről tud valaki valamit? Meg Atty is eltünt.. Abbahagyták?
  • Norby646
    Hát 2.-a vagy 3.-a körül voltam az okmányirodába, és 21.-én jött meg. Pénteken adták fel de az ünnep miatt csúszott tehát elvileg 1 nappal hamarabb megjött volna. :)
  • CamelX
    Mennyi idő volt akkor a jogsi megérkezése az igazolás leadásától számítva? Nekem most van pont 1 hete hogy várom
  • Norby646
    Köszönöm! :)