107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0Diaz0
    Norbi, nemtudnál véletlen egy Honda NSX-et bekonvertálni TDU-ba?
  • Muttley
    mit ártott nektek szegény Skyline,
    h ilyen "szép" színt adtatok neki?
  • becsiati
    Az előző ké felé mi van írva?: Menyus kérésére...
  • Menyus16459
    Nem gondoltam hogy felteszed XDXDXDXDXD
  • becsiati
    Menyus kérésére: Én és Ő

• Menyus16459

Nem tud valaki valamilyen programot, amivel lehet szerkeszteni a mapot? :DDD
  • 0Diaz0
    Basszaki.. nem néztem.. x)
    Namindegy,majd a következőnél.. :)
  • Norby646
    Kár... :) Mind1 azért elég sokat tudtunk menni, és bár nem sikerült magunkat az eredeti elgondoláshoz tartani, sztem jobb is így. Sztem ez midnenkinek jobban tetszett most. :) Legalábbis nekem tuti.
  • Entex
    Köszi srácok, a gép úgy gondolta, hogy én ne készítsek fotót, én meg nem ellenkeztem, amúgy fasza volt.
  • Norby646
    Okés! :)

Na közben én beléptem, ott vagyok a merci szalonnál és várok mindenkit! :) Bármi gond van ide írjatok, mert iőnként nyomok egy alt+tab-ot és ránézek a topikra! ;)
  • AlieN911
    Heheee xDDD

Pedig nálam semmi nincs ott, ill én állok xD
  • becsiati
    Alien911[HUN] - a kép

• AlieN911
    Húúú, a main sztem nem, de majd összehozunk valamit :)))
  • marcihusi
    Elvileg én is tudok jönni, de lehet csak negyed fele érek oda.
  • Norby646
    CRUISE!!!

• Norby646
    Na jó elhagyott az ihlet. Most nem rakok ki plakátot mert már a címnél elakadtam. Majd legközelebb! ;)

A lényeg:

Gyülekező: 19:00
    Hely: Mercedes szalon
    Szabályok: Nem kresz krúz, de próbáljatok úgy menni ahogy az életbe, azaz nem előzgetünk folyamatosan és repesztünk mindenhol 200-300-al, stb. Egy laza kis autózást szeretnék összehozni, úgyhogy ehhez tartsátok magatokat! :)
    Tempo: Forgalom tempója, kivéve autópálya vagy párhuzamos közlekedésre alkalmas út, na meg persze azért időnként 1-2 előzés belefér itt-ott. ;)
    Kategória: Lehetőleg olyan autóval gyertek amivel könnyebben be tujátok tartani a szabályokat! "B", "A" lehetőleg ne, az alatt tőlem bármivel jöhettek. Motor is játtszik! :)

Ennyi, útvonalat majd meglátjuk... :)
  • Entex
    Nekem jó..
  • Norby646
    Tőlem! :) De ha ma akkor ekem 7-kor jobb lenne... :)
  • Entex
    Na, elengedett a főnök korábban, estefelé nem ütemezed be?:)
  • Norby646
    :) Ezek szerint 3-an már tuti vagyunk. Én lehet megsétáltatom majd 850-es bömbit, de az is lehet hogy az új audi s4-et. :P
  • 0Diaz0
    Én meg az R32-mmel :)
  • Norby646
    Ahogy érzed. :)
  • Medvecki Martin
    Köszi a segítséget entex
  • Entex
    +1, de én lehet motorral megyek, mondjuk, én tudok vele normálisan közlekedni :P
  • Norby646
    Gondoltam megkérdezem mire van igény. Mindenesetre én vmi normálisabb gurulásra gondoltam, nem kell midnen szabályt betartani tehát nem kresz-re gondolok de nem is kell száguldozni, így kisebb az esélye hogy vki kicsúszik/ütközik és lemarad. Ebből adódóan nyugiiban marad mindenki és a hangulat is jobb. :) Persze lehet ezt csak én gondolom így... :D
  • 0Diaz0
    Hát csinálj.. hogy milyen,azt döntsd el te ! :)
  • Norby646
    Hát a hétvége nekem sem tűnik jónak. De hétköznap mondjuk 8 körül összehozhatunk vmit. ;)
  • Entex
    lol, alien G-s krúzán voltam először, mai napig emlékszem, pedig már vagy 3 éve volt :D Norby a krúz jó ötlet csak valami emberi időben (19 óra után) vagy hétvégén legyen. (mondjuk most szombaton megyek bogár találkozóra szóval nekem az sem jó :D)
  • Norby646
    Ez is igaz. Vmikor a héten lehetne menni egyet. Már ha ti is benne vagytok. :) Ha igen akkor összedobok vmi plakátot a hatás kedvéért aztán hajrá. Meg akkor milyen krúz legyen (drift, kresz, laza száguldozás)... :)
  • Norby646
    Egyet kell hogy értsek ezzel. mondjuk ma este összecsapódtunk páran magyarok de csak pár szó erejére mert utána midnenki más fele ment. Azért az utóbbi időben páran visszajöttek, vagy legalábbis be-be lépnek 1x-1x a játékba. Entex te is újra játtszol a tdu-val, aztán ottvan moodovin, newlife és stock is feltűnik néha bár én még nem találkoztam velük msotanság, ma alien911-el is találkoztam, ott van bboyatty is bár ő most ugye nem tud játtszani... :) Na mind1 azért hiányolok még pár embert... :)

Újraraktam a tdu-t, visszakerült pár mod is, most a 20-25 fps-ről megint visszaugrott 50 fps-re 100-as hd patch-el. :D Asszem ez már ráfért a game-re. ;)
  • 0Diaz0
    Azért ha valaki innen szerver egy krúzt, akár kreszkrúzt ,akár csapatósat, azért megszoktunk ott jelenni páran..
  • Norby646
    :) Köszi!
  • becsiati
    Én, Bioetanol24 és Peti07

• Entex
    Hát ezzel kicsit elkéstél, nem nagyon van már élet a TDU-ban magyar részről. Menj ki a mapra és ahol látod, hogy több ember van egy helyen oda teleportálj, van mikor egész jó krúzok összejönnek.
  • Medvecki Martin
    mert szeretnék veletek részt venni különböző felvonulásokon és bárhol.
    Ha lehet rá esély bár most a suli miatt nem tom hogy lesz de megpróbálok fent lenni
  • Medvecki Martin
    Hát ami azt illeti kezdő vok nagyon és hát ritkán találok magyar embereket a szerveren és én rátok gondoltam magyarokra hogy hol vagytok merre járkáltok egész nap.
  • Entex
    wow! ezt nagyon odatetted, nagyon szépen ki van dolgozva!
  • Norby646
    Lehet én értek vmit félre de hogy érted azt hogy "ahol ti is vagytok"?? :D
  • Medvecki Martin
    Sziasztok :)
    Most épp nyaralni vok de hamarosan vissza térek a játékhoz majd tudok néhány mod linket küldeni ahol ti is vagytok? előre is köszi :) majd jönnek a videók és a képek :)
  • Stockbauer33 #105733
    Nagyon jó ez a mód.Talán Opelos CW módja tetszett ennyire.

kép1

kép2

Norba ez lett a CLK GTR-ből