107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    link
  • Norby646
    Valaki meg tudna szánni egy "satelitemap.2db" fájlal? Ez a common_car.bnk-ban van ott ahol a kocsik fájlai is vannak. Modding tools-al a file browser-ben meg kell keresni a common_car_bnk-t (C/programfiles/atari/euro/bnk/vehicules) és abban van egy csomó 2db fájl. Na azok között található a satelitemap.2db (ez felelős a gps-ért) és ha megvan akkor jobbklikk rá és "extract to" aztán megadod mondjuk az asztalt és ha megvan a fájl akk küldöd. :)) Köszi előre is ha vki el tudja küldeni!
  • becsiati
    Elfelejtettem a plakátra írni, hogy csak az alábbi kocsik jöhetnek:

-Shelby Cobra Daytona Coupe '63
    -Shelby GT 500 '67
    -Ford Mustang GT-R Concept '05
    -Ford Mustang GT Coupe '05
    -Ford Mustang GT Convertible '05
  • becsiati

HA valami változna akkor fogok írni!
  • 0Diaz0
    Az mindigis jóvolt! :)
    De én most a színére értettem! Mert most teljesen olyan kék színü a CLKGTR-em,mint a te Enzo-d! :)
  • Norby646
    Entex: Abba benne vok! :P

Stockbauer: Mostanában a tdu-ban ha nem is akarok menni gyakorlatilag ha forgalmasabb helyen vagyok, sokszor előfordul hogy összeáll pár ember utána meg csatlakoznak is mégtöbben és a végén összeáll egy 7-8 fős csapat. Igaz én ilyeneken nem gyakran veszek részt mert inkább ismerősökkel vagy egymagamban szeretek menni. Ráadásul mostanában csak modok tesztelése miatt léptem be. :)
  • Stockbauer33 #105686
    Azért tetszett mert végülis meghirdetett találkozóként indult és erre egy nagyon fasza kis spontán krúz lett belőle.(Persze hozzá teszem h 1,5 év TDU2 után is most belefutottunk lökdösös faszkalapba itt a TDU1-be)Csak kevéske volt.Gondoltam tolunk 3 szigetkört v 5-600 km-t.Sajnos 3-4x szétdobált mindenkit.

#105683 De milyen jó is a GTR :D

Pár kép régről csak úgy :)

stadion

privát strand

kép1

kép2

kép3

• Entex
    Lassan nekem is összeáll a gép, majd nem ártana egyet driftelni :)
  • Norby646
    Jó látni hogy tér vissza az élet a játékba! :)

Nem voltam itthon az elmúlt 2 napban, de most folytatom a munkát az audin aztán megint lehet összehozni vmi krúzféleséget! :)

És még a jogsi is megjött közbe... :P
  • 0Diaz0
    Jé! Ugyanilyen CLK GTR-em van.. :P
  • DoNLaCeee
    Ne haragudjatok yo nagy paraszt vok de elfelejtettem -.- átmentem haverhoz azt ott maradtam hazajöttem azt utánna kapcsolatam h mivan...
  • becsiati
    jaja jó volt a KIS krúz, nyomtunk vagy 250 km ert HA nem többet. :D

• Stockbauer33 #105680
    Köszi srácok Azt hittem nyomunk még pár karikát.

kép1

kép2
  • Stockbauer33 #105679
    Most már én is.Nem írt a Laca aztán elkezdtem szétbombázni mindenkit a Sleeping Dogsba :D
  • 0Diaz0
    nekem csak annyi volt hogy ellenőrizzem a netet,és próbáljam újra.. viszont beirtam másik keyt,és egyből elis fogadta... tehát..
  • marcihusi
    Én már ott vagyok.
  • Stockbauer33 #105676
    Na lesz vmi ma Laca?
  • keményfejű
    Na fene... szereztem másik kulcsot, azt már valóban megrágja, de, hogy ne szálljak el teljesen a boldogságtól most más a nóta: nem tud csatlakozni, szóval csekkoljam a network státuszomat... őrület.)
  • applecomputers
    az a gond h az enyém is :(
  • keményfejű
    Már lassan egy éve, hogy rendeltem, sajnos nem ugrik be az on-line áruház neve. Annyira emlékszem, hogy maga a csomag szlovák lerakatból indult útnak.
  • applecomputers
    honnan rendelted?
  • keményfejű
    Sziasztok!

Úgy fest megelőztek... Eredeti játékom van nekem is, online SZERETNÉM játszani, de csatlakozás közben hirtelen előbukkan a jó öreg "Invalid authentication key" felirat...
    Picit visszaolvastam a fórumon, mivel másra már nem tudok gyanakodni, valószínű ez a key is banolva van, csakúgy mint 0Diaz0 esetében... Van esetleg valakinek ötlete, honnan tudok másik kulcsot szerezni, amivel lehetőleg működne is a program??

Kösz a segítséget, jó játékot addig is, hejj!
  • applecomputers
    Üdv

Már múltkor is írtam, aztán mostanában nem volt időm a tdu-val foglalkozni, viszont a hiba továbbra is megvan, sőt...
    Szóval eredeti TDU frissen telepített eredeti!!! win7-el, nem enged online profillal csatlakozni "invaild cd key" hibaüzenettel.
  • SuSu1992

• 0Diaz0
    Viszont én most felugrok egy kicsit gurulni, az Aventadorommal... ha valaki gondolja akkor ugorjon rám és nyomhatjuk! :)
  • 0Diaz0
    Sorry ,de ez meg nekem nemjó... Máshova van " jelenésem "...
  • DoNLaCeee
    [IMG][/IMG]
  • DoNLaCeee
    van persze .de nekem lehet ma nem yo mert lehet mek tüzijátékra csajjal... szal bocs előre is lehet holnapra kellene át tenni ugyanúgy este 8-ra
  • SuSu1992
  • 0Diaz0
    Van megapack-od? Mert akkor én jövök/jönnék a Murcielago Roadsterrel ,mert nekem az egy Aventador.. :)
  • DoNLaCeee
    Oksa

Akkor szerintem holnap este 8 vagy amikor mindenkinek yo... még az változhat meg annyi h én elsőnek a kép erejéig noble m14-el mek mert nekem azis murci mert az alap murci lp670-4sv de ha lenne krúz is akkor váltok rendes lambora :)
  • 0Diaz0
    Mondjad :)

Meg akkor beszéljük meg hogy ki-mivel jönne,aztán ha holnap esetleg, vagy ma olyan este 7után rendeznéd,akkor jönnék is!
  • Stockbauer33 #105660
    Ird ide nyugodtan h mikor lenne jó.Jövök akár egy Lambo krúzra is.
  • DoNLaCeee
    Köszi Stock még1x a lambokat .... szükségem lenne 5 emberre kb mert szeretnék egy lambos képet amin minden lambobol van 1 a képen akinek kedve van ehez irjon nekem privibe ha összegyülik az 5 ember akk irom h mikor és hol :)
  • 0Diaz0
    Na ,a TDU szeró szarakodik.. :(
  • Menyus16459
    köszi :)
  • SuSu1992
    tessék:-)
  • Menyus16459
    Nem rossz :D Linket majd elküldöd a verdához? Nekem vmi másik van de ehhez képest "gagyi"
    Köszi még 1x a krúzt
  • SuSu1992
  • Norby646
    Jól tolod! :DD

Atty: Köszi! :)