Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem tudok neked pm-et küldeni, ezt írja:

egyébként kõ a kocsi😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

200 ezer valamennyi $$$ tuning nélkül.
Szal az enyém jóval áron alul van max tuningal...
Am lambó szalonban megnézheted.

Aquir
Ennek mennyi a boltbeli ára? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
hogyan tudok DVD nélkül játszani? Kiírtam nrg-nek, de a daemon tools csak E meghajtóra tudja tenni gondolom azért nem fogadja el :|

Aquir
kérek <#rinya><#idiota>

Mert elég 1.

mér adod el?

Háth nem nagyon van jelentkezõ... 22:00 -ig várok, utána vmeik külföldié lesz a verda.

Falkon
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy.....😊
Különben csak úgy.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

sok km-rel? csajoknak felvágni? 😊

Falkon
Valakinek nincs egy eladó kocsija , sok km-rel?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tdu Toyota
Ma lesz valami jó kis krúz?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Am nekem is Windows 7-em van és nekem megy online is gond nélkül.
A Többieknek meg aztmondom hogy érdemes felrakni a 7-et mert jobban mennek a játékok és nem foglalja le annyira a memóriát (nekem) mint a Vistán.
Nagyon jó a Windows 7.
Peace!!

Szeretem (L) <#hamm>

És azt, hogy XP-n fut, azt onnan tudod, hogy elõtte XP volt vagy onnan, hogy másik gépen feltelepítetted az Eredeti CD-t? mert ha feltetted, akkor hááát... ehem...

attis95
nincs megAPACKOM.... me sehol nem talalom eredetivle egyut... mas jatekkal hibatlan

TDU nickname:lowlama

attis95
igen eredeti es eddig mukodott is remekul..na m1 viszaveszek abbol a cp utuningbol és ha nem javul egyek a géppel a szervizbe

SeanJRRussel
Nem tom ecsém, nálam reccenés nélkül megy a TDU a Windows 7 alatt,ilyen jellegû problémám nem volt.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

futtasd vista kompatibilitási üzemmódban rendszergazdaként.(jobklikk tulajdonságok ....)

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

A megoldás a szerveroldali terhelés csökkentése, mivel 1 szerver van az összes játékosnak, így ha minden adatot forgalmaznia kéne a szervernek, megállna a tudomány egy nagy lagg felhõben 😊

Aquir
Elvieg rengetegen játszanak a játékkal nem? akkor miért jó ha maximum 50 embert látok online?

[HUN]FaTaL
Kikapcsol a monitora, mi köze a megapackhoz?😄 Szimplán túlmelegszik valami szerintem, vagy sok a tuning.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
jah megapack eredeti? nem vettél packos autót nem eredeti cuccal?

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
eredeti?

vegyél vissza a cpu tuningból

pxxl
álló helyben is kikapcsol? más játékkal is? milyen gép, oprendszer?

látatlanban tápra tippelek, de lehet más is...

All hail the double x!

Kéne, kéne... 😄

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

attis95
segitene nekem is vki?

Annak mi lehet az oka,hogy Windows 7 alatt nemakar felcsatlakozni onlány a TDU ? XP alatt egyböl felmegy... Nemblokkolja semmi sem tudtommal. A másik amit furcsállok,hogy magyarokat abszolute nem látok a térképen. Csak ruszkikat szinte meg pár angolt kinait :S

Este lesz valami lájtos krúzféleség? Mondjuk C kategória szintjén, hogy ne azzal teljen el az idõ, hogy egymásra várunk.

TDU nick: HUN_orottu

rendben, köszönöm

1greenman
nem kell semmit csinálni, csak írni egy levelet

TDU:X1650PRO

Hali. Csak annyit kérdeznék ,hogy ami a gyakran ismételt kérdésekben is szerepel hogy irjunk arra a [email protected] cimre egy levelet hogy nemjo a megapack kodja. A játékot bekell regelni a cdprojekt-hez vagy sem? (az az elektronikus regisztrácios kártya). Vag ymindeféle reg nélkül is megküldöm nekik a rosszat és küldenek egy jo kodot ? Vagy hogy megy ez?

[HUN]FaTaL
3DMark..

Ez biztos hogy nem CPU, a VRAM hibát nem feltétlen melegedés okozza.

attis95
Kéne egy kis segitség!Az a helyzet h ha játszok a TDU val a gépigény szerint simán futnia kéne de valahányszor játszok egy kis idö után kikapcosl a zegész gép és kiirja a monitoron h entering sleep mode ez nagyon idegesitö mer ha venni akarok egy házat egyböl kidob és még nem is tudja mentnei magát szla nemtok játszani a játékkal magyarán szolva!Vki tud segiteni?

holecsko10
Hát fõként a cpu a gyanús mert a maximális hõmérsékletet el érte nála csak 2 óra után lett jó mert addigra le hûlt a levegõ.Még le szedet oldalsó panellal tolta és még úgy is melegedet mint a marha. Nvidia videó kari tesztelõ progit ha adtok meg köszönném, hogy azért azt is ki zárhasuk hogy nem a videó kari a ludas.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

lybrahu
Woooáááá!<#wow1> <#wow1> Tudtaaam! Az UFO-k itt járnak köztünk!<#alien>
Hawaii-nak lõttek! <#idiota>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Jahogy, csak nem tudtam hogy a kölcsönzõkbe is helyez packos autót a game...

[HUN]FaTaL
Magyarításnak hívják, de igazából magyar nyelvi fájlnak. Nem magyarosítod a játékot, mert semmi magyar népi dolog nem lesz benne ettõl. Magyarosítsd akkor és tegyél bele suzuki swiftet meg budapesti pályát 😄

RS
Ok <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

pxxl
<#szomoru1><#wilting> hagyjátok már ezt a paprikázást...

All hail the double x!

Sziasztok!

Mivel ahogy látom normalizálódott a helyzet itt a fórumon, úgy döntöttem hogy újra látogatni fogom, remélem, nem lesz még egyszer olyan mint ami miatt itt hagytam sg-t. 😊

Kisvuk

Roger6
De a te logikád szerint meg akkor angolosítás, németesítés, kínaisítás? Ez nem kötekedés, de elég hülyén hangzik... <#merges2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RS
Inkább magyarítás mert a magyarosítás az ha megszórod õröltpaprikával, meg dobsz rá pár lecsókolbászt. <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

pxxl
ezen a logikán haladva angolítás, németítés, spanyolítás, kínaítás stb... sztem értelmesebb a magyarosítás, ez a papírikázás meg hülyeség

All hail the double x!

attis95
Már sok embernél láttam ilyen sok pénzt ezt milyen cheatel szerzitek be?vagy csak átirtok valamit savegameben? HELP

SeanJRRussel
Valszeg úgy. h felraktad a packot még akko is ha nem eredeti és bizti lehet ezt is vezetni az ótó kõcsönzõben,ennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Pedig az magyarítás, nem magyarosítás. Magyarosítás az az lenne, ha paprikás krumpli lenne a menüben a háttérkép.

[HUN]FaTaL
VRAM hiba, vagy vegye vissza a VGA ram tuningot, vagy qka a vga:/