Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most amit nem értek, hogy az Északi városban lévõ autókölcsönzõbe, hogy jutott belõle ?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Max egyszer megáll a képernyõ, két-három havonta 1x bejön egy kékhalál, de ilyen szerencsére nem szokott elõfordulni.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
All hail the double x!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Mivel ez már nem mai játék, értelemszerûen nem kerül annyiba mint amikor kiadták, de ha neked ez fáj egy kis pluszpénznek biztos örülne az eladó ha megveszed. <#wave>#wave>
Ezzel nyilván kevesebb leszek.
De legalább részt vett benne xD
Nem kell belepofázni olyanba amirõl szart se tudsz !
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
van valami oka annak hogy amikor akárhányszor együtt mentünk "leálltatok", kiírt titeket offline-nak, és utána mindig elvesztettem a szerverrel is a kapcsolatot?
Hiszen én már egy teljes szigetkört mentem usamen power-rel !!! akkor meg mi a f* volt ez :|
ez most csak a szerver hibája vagy kell valamelyik porttal kezdeni valamit 😛
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Bemelegítés:
Alyra-val és orottu-val:

Kimi - The King of Spa
TDU:X1650PRO
TDU nick: HUN_orottu
Nem tom érdemes e megkérdeznem mert látom a warez tilos de hátha mert nem olyan jellegû
Megvettem az eredeti TDU t és látni akartam az autókat felraktam a megapackot de kulcsot nem adtam neki h legyen kapcsolatom online
Ma megjött az eredeti megapackom tokkal vonóval és rossz volt a kulcs
Írtam a cd galaxisnak h legyenek olyan jók és küldjenek nekem egy mûködõ képes kulcsot a packhoz
Ez meg is történt reinstall és beírtam minden (eredeti)kulcsot hogy mehessek végre packos autóval online.
De a mentésemet nem indítja el azzal a kifogással hogy nem lehet kapcsolódni a TDU szerverre
Adnátok valami tippet h mi lehet a konkrét baja és h el tudjam indítani a mostmár eredeti megapackal ellátott mentésemet
Köszi hali
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://goo.gl/gd6Zi5
Volt fent warez verzió sajnos mit tudok vele csinálni?
Amugy a TDU eredeti volt elõtte azért raktam fel a warezt h lássam az autókat
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
TDU nick: HUN_orottu
nincs eredeti játékom de az online játék nem is zavar stimm???
a két autó ami az 1.66 patchba van nemtalálom sehol
ez miért van????
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem kötelezõ válaszolni.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."