Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem is beveszel légyszíves a klubodba?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Én, Derek, és Stockbauer:
Külföldiekkel készült képet nem dobok fel, mert azok összevisszák, és telefirkáltak lettek :/
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Függ attól h miylen sebességgel mész/hányszor ütközöl stb....
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Jó lett az új banner! Gratu!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nekem csak 12 Mb. Ez az? (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\)
Honda - The Power of Dreams
Van egyéb dolog amit kezelni lehet ezen kívül?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
19:30 az AUDI szalonnál egy AUDI kresz krúzt rendezek. Gyertek gyertek!!
HC:on és a szokásos szabályok.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Derek, én és Stockbauer:
Ez meg pár napja készült:

De hogy ne csak offoljak: lesz a közeljövõben Merci krúz?
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Csak neked:
Globális felmelegedés
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elõfordulnak drága verdák, 10 000 $ alatt. Én már csíptem el jópárat :)
Am azok is ilyen cserebere verdák voltak biztos, csak háth én voltam gyorsabb xD
na akkor ez ennyi volt <#rinya>#rinya><#buck>#buck>
Szerencséd h még nem adtam el, am véletlenül nyomtam a letiltásodra, próbáltam feloldani, de úgy tûnik h nem sikerült.