Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
engem is beveszel légyszíves a klubodba?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ucnlm
Én szoktam, láttam is, h kiléptél az SG klubból, akkor ezek szerint ezért.

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

http://www.youtube.com/v/CTE0cqb4rZ4

BaziJoe
Sziasztok a játéknak nem lessz folytatása??

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Nem akarsz belépni a klubbomba ? (State of Hawaii) <-- A klubház Honoluluban van. Amúgy már küldtem meghívót, ahogy jópár embernek még, csak gondolom a News üzeneteket nem sokan olvassák...

adamfesto
Küldenék, de drágább úgy mintha megrendeled. -postaköltség miatt-

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

attis95
én is mennék mer mostanába nem dob ki a game :)

TDU nickname:lowlama

Én, Stockbauer, és egy külföldi. (Derek itt sajnos még kb. 12km-el arrébb van, mert lemaradt xD):

Én, Derek, és Stockbauer:

Külföldiekkel készült képet nem dobok fel, mert azok összevisszák, és telefirkáltak lettek :/

setuh
ma este lesz vmi kruz?most adtam le az elmeleti vizsgat soforsuliba jol esne egy:D

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

SeanJRRussel
1,5 óra kb.
Függ attól h miylen sebességgel mész/hányszor ütközöl stb....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

moonster
mennyi idõ egy szigetkör?
tegnap mi is nyomtunk 2 bõ szigetkört (550 km) 5 motorral :)

laci 700
Üdv! Már elég régen játszottam és néztem a topikot. (kb 1700 új üzenet)
Jó lett az új banner! Gratu!

Roger6
<#eljen><#worship> Az kemény...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

moonster
sehol nem kapok TDU gold packot
meg kell rendelnem
AlieN911
Valaki nem jön? Fenn vagyok 9:30tól :D

Honda - The Power of Dreams

Újabb saját rekordot döntöttem :P Négy teljes szigetkõr egymás után, összesen kb. 800 km egyhuzamban. Az utsó kettõben köszönöm az együtmûködést Stockbauer és Dereknek, habár a külföldiek nem olvassák ezt a topikot de nekik is köszönöm xD Képek majd lesznek...

AlieN911
-K + J
Nekem csak 12 Mb. Ez az? (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\)

AlieN911
Kah, ez érdekelne engem is, mióta megvan a game nem töröltem xD

Nem!A Contrast-al szórakoztam ;)

Aquir
A radialenggel a radial-t milyen méret után érdemes törölni?

Van egyéb dolog amit kezelni lehet ezen kívül?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SeanJRRussel
Ott leszek, úg yis régen voltam má az audival:D

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

AlieN911
Hali!

19:30 az AUDI szalonnál egy AUDI kresz krúzt rendezek. Gyertek gyertek!!
HC:on és a szokásos szabályok.

CopyKing92
HDR mi?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Külföldi, Derek és jómagam:

Derek, én és Stockbauer:

Ez meg pár napja készült:

1greenman
egy simának jobban örülnék, mert nem kedvelem a merciket

TDU:X1650PRO

Yeltzin
Sebaj, elõfordul az ilyen ;)

De hogy ne csak offoljak: lesz a közeljövõben Merci krúz?

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

adamfesto
<#nyes>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Roger6
A logómban az Oahu helyett Ohau van, szólva szerinted? <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aquir
ménem lehet repülõt vezetni <#rinya> <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

1greenman
inkább mennyünk valahova este

1greenman
fail
az offolást fejezzétek már be

Yeltzin
Figyi, esküszöm, nem beszólásnak szánom, nem ismerjük egymást, csak az érdekelne, hogy a logódban a GATEWAY direkt van, vagy csak elírtad a GETAWAY-t?

Leszaladtam a legközelebbi számtech boltba, és vettem egy Logitech Formula Force EX kormányt. <#taps> Mehetek gyakorolni. <#eplus2>

Aquir
A helyes kifejezés a napból érkezõ és az ózonréteg által megszûrt fény Földrõl visszavert nagy hullámhosszú sugárzásának a légkörben az ember környezetszennyezõ tevékenységeinek következtében diszpergálódott üvegházhatású gázok általi részleges elnyelõdése miatt létrejövõ növekvõ tendenciájú, az egész bolygóra kiterjedõ tartós éghajlatváltozást eredményezõ nagymértékû légköri hõmérsékletemelkedés :|

Yeltzin
globális felmelegedés

Roger6
Aztakurva... Te beteg vagy. Kit érdekel a globális felmelegedéses szöveg? Úgy véded, mintha a heti ötöslottó számai lennének. Senki nem fog emlékezni 5 perc múlva, hogy ki írta, te meg itt ezen sírsz...

Csak neked:
Globális felmelegedés

drot
Kössz hogy ezt én nyögtem be elõször DE NEM BAJ csak ne rá emlékezzetek hogy Jéé õ volt az a gyerek aki azt mondta hogy globális felmelegedés.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Stockbauer33, és Derek985 köszönöm az éjjeli gurulást ! Képeket majd töltök fel.

DJ RX7
globális felmelegedés

:3

holecsko10
Esti furikázás.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
alakul a 'clean golf' <#vigyor2>

All hail the double x!

fery02
2. kép: wallpapert légyszi! :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Amikor egy verdát nagyon olcsón rak föl neked valaki, másodpercenként frissíteni kell a listát, és ahogy megjelenik a verda gondolkozás nélkül megvenni. Én is jártam már pórul, azt tanultam az esetbõl... Ez most elúszott. Am ha mérges vagy nem árt ha sûrübben nézed a tradet :)
Elõfordulnak drága verdák, 10 000 $ alatt. Én már csíptem el jópárat :)
Am azok is ilyen cserebere verdák voltak biztos, csak háth én voltam gyorsabb xD

Aquir
lol
na akkor ez ennyi volt <#rinya><#buck>

Biztos ? Nekem már jött az üzenet hogy megvették...

Aquir
nem látok lambot 100-ért

Aquir
k xD

LOL

Szerencséd h még nem adtam el, am véletlenül nyomtam a letiltásodra, próbáltam feloldani, de úgy tûnik h nem sikerült.