Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Grabowszki
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem a leggyorsabb,gyorsulása jó,úttatrtása szintén :)
(nekem a legjobb) :)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Melyik a legjobb A kategóriás autó a játékban? <#nemtudom>#nemtudom>
A boltban a legjobb amit láttam a Mclaren F1 GT (85, 78, 94, 70)
A Cadillac Cien gyorsabb, de túl szar az úttartása nagyobb sebességnél (90, 84, 70, 65)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Másfelõl egy klubban se vagy tag, most néztem meg. Enyémben voltál utoljára, és pár percre rá ki is léptél.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Fakkja, meg mindig nemmuxik, pedig jó lenne a kezdõknek egy kis Helpdesk, hogyan kezdjek, mit érdemes csinálni, mi idõrablás.
H lehet sok pénzt szerezne, h mihamarabb kruzolhassunk majd.
Valaki pro felvállalhatná, nagy segítség lenne.
Az én klubbom meg pár napos még, szal még bármi lehet.
Másrészt meg nem biztos hogy a klubvezetõ dolga a cruiseok megszervezése, klubtagok is szervezhetnek cruiseokat. De rajtam nem múlik, én majd szervezek cruiseokat klubtagoknak. (Cadillac XLR-V Cruise van kilátásban, amikor ráérek majd kiírom plakáttal, persze jöhetnek majd nem klubtagok is.
kösz,üdv
Ott versenyeket lehet szervezni , ugye?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
legközelebb ha pénz kell, akkor bonus kocsikat rakj fel a trade-re
egyébként a gép csak akkor áll sleepbe, ha sokáig nyugton van hagyva
ha játszol vele akkor nem csinálhatja ezt<#kerdes>#kerdes><#conf>#conf>
TDU:X1650PRO
TDU nickname:lowlama
egyébként én úgy tudom hogy az atari nem csinálja azt hogy banolja a cheatereket
úgy csináltad hogy töltöttél le egy új profilt?
TDU:X1650PRO
TDU nickname:lowlama
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
TDU nick: HUN_orottu

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Online csak a Trade autó vétel/eladás listádat menti el a játék.
#82567: Azt hogy mennyit mentél egyhuzamban, megtudod nézni a statisztikádban. Mellékesen én is 800 km-nél többet megyek ha qrwa sok idõm van.
#82566: Háth pedig jah :)
#82565: Ok