Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aszem gyorsulásos, vagy trafis, multkor írta valaki.
szükségem lenne sok pénzre most😊 az olyan versenyeket csinálom, amikhez féle kocsi jó, mercedes, saleen, stb. oszt nincs kedve má eladni õket😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És itt egy másik is 😊

#82854 - Ha Gold kiadásban vetted meg packal együtt, azzal voltak problémák, ha visszaolvasol a fórumban, megtalálod a megoldást. Tûzfalban engedélyezd. index mod-ról nem tudok, de tdu central-on nézz kürül
#82855 - Úgy tudsz hogy 1 jelentkezel klubba, 2 meghívnak klubba.
#82856 - Fraps a barátod
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
All hail the double x!
vagy egyáltalán ide ezt kell? 😄
Bocsi a sok kérdésért, de ezek mind érdekelnek 😄
- Falkon, nekem az Audi Sr tetszik mert 4wd, és manuálváltós, nem pörög ki a kerék, míg a saalen-nél 4esbe is kitudom pörgetni
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Csak te egybõl lebaszol ha helyesírási hibát vétek, (most bele tudnák kötni a hsz-eidbe, de én nem problémázok mert leszarom) és ha offolok. Ezt csak úgy megemlítem.
vegyél egy HD 2900 XT 1GB-os vga-t és nézd meg hogy örli porrá egy 4870es fele annyi rammal 😊 na csak mondom na felõlem vehecc 2gb-osat is 😄
All hail the double x!
Az SSR és a Saturn Sky kiesett.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
#82841: Nekem az F meghajtón van.
#82829: Nálam max grafon. 70-80 fps.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A lényeg hogy újra a szigeten vagyok 😄
Virtual SimRacing
A new version of TEST DRIVE UNLIMITED is available for download. You must carry out this update if you want play online. Do you want to download the update now?
1.66a + MegaPack van fent... Lehet hogy a MegaPack zavar be? vagy nem értem...
Virtual SimRacing
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Majd privátba valaki segítsen!
Következõ a problémám.
Nem találom a Test Drive Unlimited DVD-met, de a key megvan, meg van a Mega Pack key-em is, csak a DVD nincs.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy valahogy ki lehet azt játszani, hogy ne kérje az eredeti DVD-t?
Elõre is köszi!
Virtual SimRacing
gondoltam azért több FPS-t kihozz az új vas, de ez is jó már :-)
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
mert ahogy elnézem 2x2.33GHz-es procid van és 512megás vidkártyád, nekem most 2x2,5-ös proci és gigás kártya.. mégis max 40-50 fps :/
mások meg írják hogy 150-200 fps-ük van o.0
(#82820) Szerintem kapcsold ki a nagy sebességnél való elmosódást, qrwa jó nélküle, habár én nem is szeretem.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
(ismét beleszerettem ebbe a bugos játékba 😊
így már egész jó a játék 😄D