Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Visszatérek, úgy döntöttem 😉
Segítsetek most raktam fel a bonuspacket de nincs hozzá eredeti kódom ahoz hogy lássam õket meg hogy müködjön offline írjak be kódot?És ha igen akkor azt amit a játékhoz adtak?
Köszi a segítséget elõre is.
piros szinû😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
akyyy néven vagy fent
és 9 milla.😄 más adat kell?
(#82895) - neked eredeti egyáltalán a gamed ?
Error 1305.Error reading from file:
........\test drive unlimited\euro\Bnk\Level\Hawai\area-3\Area-3-6 \ sector-3-6-7-1.bnk Verify that the file exists and that you can acces it.
Retry Cancel
Mit csináljak?Kérlek segítsetek!!
nyilván aranyra csinálj meg mindent 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Üdv srácok
Tegnap este megvettem a megapackot a metaboli-s oldalon, letöltöttem és mire végeznék a telepítéssel kéri a kódot amit nekem nagyon nem küldtek. Ez tényleg ilyen sokáig tart vagy valamit elcseszhettem?
help pls <#confused>#confused>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1 autót kell vennem
két különbözõ ferrarit
meg ha valaki megveszi tõlem 10 milláért az audit, azért is kapok pontot amivel igy meglesz az 5. szint, elvileg elérem a HC módot, mehetünk krúzolni, amivel még több utat fedezek fel, meg talán több versenyt😄
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ha rosszul irok, az azért van, mert a betûk kicsit nem érzékenyek
Na akkor észrevettem hogy a cooliris képnézõben lapozgatom a TDU fotoalbumot. Huhhh, már azt hittem baj van. <#idiota>#idiota>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.