Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
off: Tv6-on Koenigsegg.. megyek is fel szigetre vele ha vége.. 😄D
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
TDU nick: HUN_orottu
Muszáj az eredeti korongot pörgetni a meghajtóban?
Van valami legális, mûködõ korongvédõ alkalmazás? hehe
Szal, lehet használni vmi mini-img-et v nocd cracket, anélkül, hogy a stabilitást befolyásolná?
http://teszvesz.hu/item680280146_elado_uj_kormany.html
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
<#wink>#wink>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Volt már hogy rányomtam véletlenül mivel pont a folytatás alatt van.
pffff<#falbav>#falbav>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
De töröltem a radial.cdb-t, újraindítottam a gamet, és már egy jó idelye megyek, kopogjam le nincsen problem a legújabbal se. Habár ha több problem lesz egy nap alatt mint idáig volt, természetesen visszarakom az elõzõt.
Szabi: Nem törlõdik, mert ezeket a dolgokat a szerverre menti valahogy a game, és a Trade jármû vétel/eladás listád is megmarad.
Am minek akarsz újat kezdeni ? 😄
-szoktam szexelni, csak mással nem próbáltam még-
Közbe meg májusi a legfrissebb stalil driver, ami tölthetõ, igaz nekem spec esetem van mivel laptop😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Egy érdekes dologgal szembesültem. Menetközben beakadt a kép és a hang, pár másodpercre a kép is elsötétült, majd kiírta hogy a Test Drive Unlimited.exe hibát észlelt, bla,bla,bla... Majd ezek után vissza jött a kép és a játék folytatódott, úgy hogy játszani is tudtam xD
WHQL-es tuti megy, de általában a többi is.
Amíg nincs gubanc én nem szoktam frissíteni.
Legujabb Nvidia driver:
http://usite.hu/prg/nVidia_ForceWare_XP_magyar
NewLife hívj meg a klubodba akkor <#ravasz1>#ravasz1>
Honda - The Power of Dreams
All hail the double x!
Am: GeForce 8600 GT
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hole nekem Digikábel, 15 megás netem van szal felõlem már tolhatjuk is a klubok közti versenyt 😛
Amúgy nemtom miért nem nincsennek ott a küldetések,lehet hogy a game hülyül.
Igen sajnos csak azokat lehet lehet felvenni barátlistára akivel éppen találkozunk.
gugliztam egy tdu map-et és azon rajta vannak a küldik.
Onan lestem, nagyjából belõttem, h hol van a térképemen és odatoltam egy GPS pontot.
Jut eszembe: Csak azokat lehet felvenni barátnak, akivel összefutok útfélen?
elfelejtettem a másik kérdést..nah majd máskor
Na már itt járunk már csak arra kell rá jönni hogy csináljuk nagyban mivel nett függõ most hamachi-hoz hasonló progikat keresünk hogy a nett sebességet ne zabálja és még lássuk egymást a klubban is.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
hiaba neztem ki egy térképen, nem adta be a játékban.
Mennyire fontos, h milyen sorrandben tolomki oket?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vagy rossz kormányt alkatrésznek:

A térkép meg mutatja a térképen levõ játékosokat 😛
Mit szivtam vele, ezer forumot olvastam...
A lényeg.
Teljesen új GAMESpy ID-t kellett reggelni.
Utana kilépni belõle teljesen, mármint a Gamespy accból a gamespyID.com-on.
Utána tudtam létrehozni vele úgy a profilt, h be is engedett.
Holnap kipróbálom a megapackot is.
Jut eszembe:
Hogy édemes belefogni az egészbe? Csinálgatni az összes Single Player küldit, gyüjteni a lóvét.
Milyen autókat érdemes megvenni?
FAQ mûködhetne igazán.
Hogy tudlak benneteket megtalálni?
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."