107666
-
#105813 Mi köszönjük tényleg jól eset végre egy jót kocsikázni már nem is tudom mikor gurultam utoljára TDU-n.
Köszi a gurulást Norby, Zsolesz, Bioetanol. -
becsiati #105812 A mai krúzról pár kép:
-
Zsolesz089 #105811 Sziasztok :)
Jó kis csúszkálást hegesztettünk össze köszi skacok (Holecsko , Norby) jó volt újra érezni az utat , és remélem sűrűbbek lesznek az ilyen találkák :)
-
#105810 Zsolesz és holecsko, köszi a krúzt! Képeket holnap feldobom mert most "filmezni" akar az asszony szal ma már nem lesz energiám feljavítai meg feltölteni... :D -
bazso29 #105809 Tropical Paradise mod 2.2
Last edited by Opelos_HUN; 03/04/10 at 18:41 PM. -
becsiati #105808 Valami kép is jó lenne mellé, hogy melyik mit takar. -
#105807 Örök hálám! -
Menyus16459 #105806 Bocs fiúk, még próbálkozok, de ahogy előjön a Test Drive-os kép befagy (-.-") -
Menyus16459 #105805 Valaki jön? 18:50-ig a Chrysler szalonnál leszek :D
-
bazso29 #105804 Dark Road
Dark Roadpatch
Light Road
HQ Palms
Ultra HQ Palms
Később berakom őket centralra is. Fx.init nem tudok adni, nem tudom már melyik volt a jó fájl. -
#105803 Opelos, ha olvasod a topikot: A tdu centralon már egy jó ideje nem elérhető a tropical paradise modod. Nincs meg még véletlenül 1-2 dolog belőle? Legfőképp az út textúra és pár 2d-s fa érdekelne... :) Nem találok normális út textúrát, amit viszont te csináltál az tökéletes volt. -
#105802 Nemgond. -
Entex #105801 Illetve nem eredeti mert van benne pár módosítás /zx10r,350z nismo, 350z/ -
#105800 Köszönöm! -
Entex #105799 link -
#105798 Valaki tud küldeni egy eredeti DB.bnk-t? (database) -
#105797 Az agyam eldobom ettől a rohadt tdu pe-től... Most játtsza el másodjára hogy gondol egyet és teljesen törli az egyik autó fizikáját. Rohadtul örülök neki, mivel nem lehet visszaállítani az eredeti értékre, magyarul nem tudok mást csinálni csak visszaállítani az eredeti db fájlt. Ez nagyon jó mivel pár napja hogy órákat csesztem el arra hogy beállítsam minden modnak a megfelelő adatokat a moddingtools-ban... -
Entex #105796 Esprit V8 IK-val jó lett. Kapott piros fekete felniket meg jó kis JDM hangot :)
videó -
Entex #105795 Köszi. -
#105794 Az s15-ben? Am a dummyt csak zmodellerben tudod állítgatni, de ahogy a legtöbb modder, tool is lezárta sztem a modellfájlt. Annyit tudsz max csinálni hogy kipróbálsz pár IK-t és vmelyik csak jó lesz. -
Entex #105793 Norbi, a dummy magasságát tudom állítani valahogy? kilóg a feje az autóból. -
#105792 Tényleg szép, de írta a Norbi hogy mennyi munkája van.. plusz, Forza 4ből konvertál jelen pillanatban csak... tehát,majd ha már kész van mindennel ( ami nem most lesz ) akkor lehet majd kérni tőle,szerintem.. :) -
#105791 Ja. Főleg ha lenne ilyen a forza-ba... :D De ha van egy s8-as hq modelled textúrákkal akkor küld el nyugodtan! :DD -
Stockbauer33 #105790 Talán még ez )) -
#105789 sirály lett :)
és ez?
megdobogtatja a MOD készítő oldalát a szívednek?
:o)
-
Entex #105788 Mit össze kerestem egy jó minőségű Silvia S15-öt ami nem tuningolt, erre tessék már vagy 3 éve fent van, csak hátul van a listában..
link ha valakit érdekelne -
#105787 Stockbauer, Norba: Köszi! :) -
#105786 Bitang! -
Stockbauer33 #105785 -
Menyus16459 #105784
KRÚÚÚÚÚÚÚÚÚZ!!!!
-
#105783 Jah illetve ne haragúdj de töröltem a #105781-es hozzászólásod, mert rosszul linkelted a képet és így nem jelent meg! :)
Más...: Időközben végeztem a 600sel amg frissítésével. Sok dolog javítva lett de a legfontosabb hogy a kocsi méretét beálítottam nagyjából valósághűre (az e63 amg volt méretalap) valamint mostmár egy alacsonyabb kidolgozottságú w140-es képzi az árnyékot, az eddigi chrysler 300c modellje helyett. Itt van pár kép, akit érdekel az a tdu central-ról le tudja tölteni az új verziót!
Több felnit is csináltam hozzá, de az eredeti is benne van a rar-ban, szal lehet válogatni! :) -
#105782 Parancsolj: Letöltés
Arnoldd: válaszoltam a privát üzidre! -
Arnoldd #105780 Tisztelt Norby!Egy nagy kéréssel fordulnék hozzád.A TDU Central-ról töltöttem le autókat köztük a te munkádból is és szeretném ha egy bizonyos tipusban segítenél ha szabad ilyet kérni több ismerősömnek is örömet szereznél vele,wiegert vector w8-ról lenne szó ha esetleg tudsz egy linket ahol le lehet tölteni vagy ha elkészítenéd a test drive-ba,ne haragudj hogy zavarlak ilyen kéréssel csak te vagy az utolsó reményem már 3 éve keresem mindhiába.fáradozásodat előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Arnoldd -
becsiati #105779 Sajnos nem sikerült norby. Még próbáljuk már meg azt, hogy a tiedet elküldenéd, ami neked van. Tudod mert ha gyári kocsival megyek 50 km/h akkor szépen pörög a méter számláló, de ha megtuningolod akkor minimum 170 km/h -val kell menned, hogy a méterszámláló pörögjön.
Még csak ezt az 1 dolgot kellene megpróbálni, hogy a te fájlodat elküldöd, és azzal is megpróbáljuk, hogy hátha menne vele...sose lehet tudni. Mert nem akarok eladni 1 olyan kocsit amibe több mint 32830 km van.
Ha elküldöd akkor meglátjuk, hogy mi fog történni. -
#105778 Ati: Szóval ahogy mondtam én a btrq fájlra tippelnék ez szokott néha bekavari ebbe-abba. Mielőtt bármit csinálnál azért készíts róla egy biztonsági másolatot! Nyisd meg a modding tools-t és a file browser-ben válassz ki egy kocsit (tök8 melyiket csak ne az enzot) és a kocsi külsejének a bnk fájlában van egy btrq fájl. Na azon jobb klikk és csomagold ki mondjuk az asztalra ("extract to"). Ha megvagy akkor keresd ki az enzot a file browser-el és szintén a küslejének a bnk fájlában menj rá a btrq fálra jobbklikk, "replace, keep name..." és add meg neki az asztalra kicsomagolt btrq fájlt. Aztán nézd meg hogy jó-e... :) Remélem tudtam segíteni. -
#105777 Jólhangzik... :D
Amúgy jól néz ki, elfogadnám... :P Ha lesz benne ilyen akkor lehet róla szó... :)) -
#105776 keci sg nem rakta be a képet :/
itt van a link: Honda Accord Type-R -
#105775 Norby, októberben jön a Forza Horizon ;)
sokan leszünk hálásak neked :D
én konkrétan meghívlak a kedvenc óriás Pizzádra akármelyik pizzériában :)
ha megcsinálsz szépre egy ilyet a TDU-ba
komoly - nem viccelek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(élőben már rég' vettem volna egy ilyet, ha nem csilliárdokba kerülne hozzá az alkatrész és nem 2 hónap lenne, míg behozzák Japánból)
-
#105774 parancsolj:
Honda NSX - TDU released MOD
érdemes - alaposan - átnyálazni mind a 13 oldalt ;)
vannak még gyöngyszemek
-
#105773 Nem. Van most épp elég autó amivel foglalkozok. Jelenleg frissítés készül a 600sel-hez meg beltérvariáció az m5-öshöz, aztán meg a lexus gs350, a bmw m5 f10 és a peugeot 205 is ott van, tehát van mivel foglalkozni. :) Ráadásul most hogy végeztem a jogsival újra munkát kell keresnem, és ha sikerül elhelyezkednem még kevesebb időm lesz konvertálgatásra. :)