107666
![N%C3%A9vtelen-1.png](https://lh3.googleusercontent.com/-i57L-wmcERA/VFuN6bguKFI/AAAAAAAAAP0/dKcJwGaYMsM/w625-h280-no/N%C3%A9vtelen-1.png)
-
Hát remélem is... :D Csak jó lenne hozzá vmi hang. Bár ez midnen mondál így van, sajnos mostanában nem iazán konvertálnak hangokat. :/ -
Örülök hogy tudtam segíteni! Állat lett!
-
Entex #105851 Ennek örülök, bár most az S2000 a zászlóshajó, de ha kész lesz akkor átveszi a helyét :D -
Zsolesz089 #105850 Sziasztok
Köszi Norby olyan sikerélmény volt látni a már kész autót miután segítettél mostmár mehetnek bele a további kilóméterek :)
Egy pár kép róla :)
-
Jah amúgy Entex készül a 205-ös! :) Fasza lesz vele száguldozni. :D
Opelos: Bocs hogy ezzel zaklatlak, de a dark roads-hoz van egy patch amt csináltál. Na azt a 4 fájlt (3 2db meg egy 2dm) mire kell átnevezni és lecserélni? -
Én eddig csak forza 4-ből konvertáltam meg 1x a san andreas-ból, de azt csak azért mert merci fan vagyok és nagyon szerettem volna látni a w140-est a tdu-ba. De legalább 3x annyi idő van már benne mint egy átllag forza kocsiba. Amúgy milyen gumi modot haszálsz, ha megkérdezhetem? Nagyon patent. Am eze a bombin még akarok kicsit csiszolni, elsősorba a tükröket akarom megcsinálni, valamint 1-2 beltérváltozatot kiadni hozzá. Feke, fekete-szürke. :) -
Entex #105847 Hétvégén ugyanez volt a problémám, menj be a C:/ProgramData/Test Drive Unlimited mappába, be kell kapcsolni a rejtett fájlok megjelenítését és a rendszerfájlok megjelenítését, utána látni fogod a radial.cdb fájlt, ezt ki kell törölnöd, majd létre kell hozni egy mappát radial.cdb néven és ezzel megoldódik a probléma. Ez a mappa nem engedi létrehozni megint ezt a fájlt és nem fog szivatni többet. -
becsiati #105846 Kifagyás lehet a probléma, mert túl sokat chat -elsz ,és van 1 olyan KICSI hibája a játéknak, hogy a sok chat miatt kifagy.
De ezt lehet orvosolni.
http://sourceforge.net/project/shownotes.php?release_id=615595
Innen kell letölteni az MGRC 2.0
-
tessék :)
Alfa GT bodykit -
ReInstall megoldotta. -
FM4 :) -
Hát Norby ebbe a kocsiba szerettem belé a legjobban azok közül amiket te készítettél.
Ugyebár ezeket a Forza 3 vagy a 4-ből szeded ki.
Vagy tévedek?
-
+új fejlemény.. Toltam egy offline, új játékot, bejött, kiválasztom a bérlendő autót, rámegyek, TDU kép + save, de most csak halványan látszik... Szintén innen sehova :/ -
Hali
Valami ötlet a problémámra?
Belépek, bejön minden, amikor kilépnék a garázsból, mennék játszani, akkor TDU képernyő, saving és semmi. Megáll így sehova... :S
Nem csináltam semmit, tegnap még játszottam vele... -
becsiati #105839 Lenne nekem 1 kérdésem, hogy a TDU 1- hez van E olyan progi amivel a tuningot el lehet távolítani illetve hozzá lehet adni? PL: 0-ról 3-as -ra vagy fordítva. -
becsiati #105838 és honnan lehet letölteni?
-
a mai favorit :)
-
Én úgy tudom hogy csak a dds plugin van photoshop-hoz am az nvidiától származik. Ezt használom én a kocsik textúrájának exportálásához. De ott mit és hogy kell beállítani? :) -
Entex #105835 Úgy tudom a Photoshop-hoz van egy NVIDIA féle plugin ami generálja ezt a layert, gondolom ez az amit az egyedi rendszámokhoz is kell használni. -
Am Opelos megkérdezhetem hogy a rózsaszínes (nemtom hogy nevezik a textúrát ami a 3d-s hatást adja, ilyen domborminta szerűség) azt milyen progival vagy hogy csináltad? Szeretnék csinálni pár gumi textúrát de ennél a pontnál mindig elakadok... :) -
És akkor a tegnapi kis krúzról pár kép:
Valamint ezt ma csináltam, még azelőtt hogy opelos cuccai bekerültek volna a játékba... :P
-
Szép nekem csak összesen van ennyi km a Lamborghini-ben és a Vipere-ben összesen.
Grat hozzá.
Itt van a Enzo hangja. -
becsiati #105831 Holecsko: itt a kép
És a link. http://www.youtube.com/watch?v=f2YCW8gnZaM -
Entex #105830 Ez nagyon jó hír :) -
Nemrossz... :P Ez meg az én kicsikém csak itt épp leültettem.
Más...: Kövi modom a 2013 lexus gs350. Ebből két verzió lesz, az egyik az alap gs350 a másik a gs350 az F sport bodykit-el. Van ebbe az utolsó forza dlc-ben pár kocsi amivel még szemezgetek. Am Entex nem felejtettem el a peugeot-ot, az is lehet hogy a lexus előtt még gyorsan megcsinálom, mivel az egszerűbb lesz mint a lexus. :)
Zsolesz és holecsko:
Link
Hátha van köztük olyan ami tettszik. ;) -
Zsolesz089 #105828 Sziasztok
Annyira lázba jöttem a tegnapi gördülések után hogy megörökítettem a talicskát amivel járkálok :)
-
Entex #105827 Gamespy Comrade -
Ezért mondtam hogy csak azt tudom neked modnani amit Entex-nek is írtam lejjebb. Ki kell próbálni más IK-kat hátha vmelyik jó lesz. Am ahogy elnézem a kamerát, az se tökéletes. Az árnyék-nál pedig a D_SPLANE rossz, ez az az árnyék ami közvetleül a kocsi alatt van. Ezt az árnyékot látod a a garázsban is. -
becsiati #105825 Igen csak, hogy én nem értek ehhez a Zmodellerhez, és az nekem 1 "KICSIT" kínai az egész.
Meg még van itt 1 kis árnyék probléma is.
-
Nincsenek jól beállítva a dummyk, vagy csak szimplán rossz az IK. Ugyanazt tudod csinálni mint amit Entex-nek írtam kicsit lejjebb. -
becsiati #105823 Holecsko, nem tudom, hogy neked van E hibája a ZR1 corvette -nek mert nekem a biztonsági övem TÚL nyúl a kasztnin, a karakterem lába mintha el lenne törve. Neked nincsenek ilyen problémáid? -
Amúgy Entex, mi is az a progi amivel lehet rendezgetni a friendslist-en lévő embereket? -
Mindig is az volt és az is marad az álmom hogy oda kijussak, élni is szívesen élnék ott. Szép, nyugodt és jó messze van Magyarországtól... Biztos vannak negatívumai de az hol nincs... :) -
becsiati #105820 Szerintetek? Ez a kép Hawaii-on készült...a kép magáért beszél...
-
becsiati #105819 KÖSZI
-
Chevrolet ZR-1 -
azért kérdeztem, mert szép lett 600SE Merci
és az sincs a Forza 4-ben (elvileg) :-)
azt gondoltam, a modelljét egyedül alkottad
jól tévedek? :-) -
csekély v. nagy mértékben
növelik ezek a MOD-ok a játék erőforrás igényét?
(ha a beton + fa + EXTRA fa MODok is install)
az extra-HQ fa MOD honnan tölthető?
-
becsiati #105815 Nekem kellene az a Corvette ZR1 -es kocsi! Valami linket tudol adni?
-
Menyus16459 #105814 Nem lettek rosszak a képek :) holecsko milyen modot használsz?