Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ha szép szóval nem megy akkor a cél szentesíti az eszközt alapon lehet osztogatni a pontokat.
Talán ez a módszer észhez téríti a jópofákat.
Különben a TDU Baráti kör topiccal mi lett?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Tehát a vitáról:
Elég gyerekes dolog egymást provokálni ennek annak nevezni. Teljesen egyet kell értenem "USAMEN POWER" profilnevû felhasználóval. Ladicsal régebben is voltak kisebb nagyobb problémák és másokkal is. Úgy gondolom fel kéne nõni a topichoz és nem felkapni a vizet vagy belekötni a másikba. Tehát szeretném ha mindenki befejezné.
Arról, hogy ritkán nézem a topicot:
Fõ oka hogy egész nap mint a hülye 8-12 órában vezetek és papírmunkákat végzek europa szerte. Lassan megyek Párizsba. Ezért elnézését kérem mindenkitõl, de fontosabb számomra a megélhetés. Szeretném ha mindenki tudná. Amikor tudom olvasom a topicot. Most 4 napig egyáltalán nem tudtam olvasni a topicot mert nem tudtam internetem elérni a hegyekben, de ahogy láttam teljesítettet mindenki. Tehát bocsánat de ha nem tudtok viselkedni akkor visszatér a büntetõpontos rendszer, és megint szigorú leszek.
Még kb 1 hónapig nem tudok teljesen aktív lenni, de utána ígérem úgy leszek itt jelen mint ti és megyek veletek játszani stb.. Addig is türelmeteket kérem.
Üdvözlettel : Nevano
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi lehet a probléma?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Remélem én kis szerelmem is lehet kicsit tuningolni, meg festeni 😛😛😛
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
(amúgy nálam nem olyan o.0)
korán reggel jól eset egy kis olasz krúz pár sráccal, volt orosz, japó, amcsi.. forza tunertõl forza tunerig (szigetkõr).. 😄
1.67d peccs
(tegnap írtama srácnak hogy szar az install és ki is javította :-))
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Van 1 problémám!
Megvan a game erdetibe az addig oké csak behallt a vinyóm és a carpacknak a serialja egy txt fileba volt és az elveszett.nem lehet vhogy újat kérni az ataritól?elõre is kösz
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
All hail the double x!
CD Galaxis bolt pedig zárva volt:S.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
off:
„Ez életem legszebb napja! Gyuri, én megkönnyeztem a WTCC-s körömet! De megmondtam, elõre, meg-mond-tam! Soha nem volt részem ilyen eufóriában és még holnap három futam ebben a mezõnyben. Az idõmérõn elrontottam a gyorskörömet, kisodródtam, sóderágy, az letépte a hátsó idomomat, akkor be a boxba, új gumik, szigetelõszalag by Zengõ Motorsport, a csapat csak nézett ez mi? Ilyet még nem láttak. Egy körre maradt idõm, nem is kell több. Ja, az már csak statisztika, de most hallottam az egész mezõny leggyorsabb középszektora nekem volt a WTCC-ben. Nem a Müller, nem a BMW-k, nem a gyári járgányok, hanem nekem, Michelisz Norbertnek"
ja és igen, a legjobb.. f40et lehet tuningolni.. :-)
Akkor ide írom xD
Ez a pecs miért is jó, leírnál róla 1-2 infót így gyorsba ?<#idiota>#idiota>
Honda - The Power of Dreams