Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
nemtom :/

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

holecsko10
Meg néztem mit tud a F40 3-as tuninggal nem rossz eredmény.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

HUNMemphis
Szerintem érdemes lenne visszahozni a büntetõpontokat.
Ha szép szóval nem megy akkor a cél szentesíti az eszközt alapon lehet osztogatni a pontokat.
Talán ez a módszer észhez téríti a jópofákat.
Különben a TDU Baráti kör topiccal mi lett?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Misi az ezredes
Szeretném a múltban kialakult vitáról leírni a véleményem és az engem ért megszólásról is, hogy tudjátok és megértsétek a dolgokat.

Tehát a vitáról:
Elég gyerekes dolog egymást provokálni ennek annak nevezni. Teljesen egyet kell értenem "USAMEN POWER" profilnevû felhasználóval. Ladicsal régebben is voltak kisebb nagyobb problémák és másokkal is. Úgy gondolom fel kéne nõni a topichoz és nem felkapni a vizet vagy belekötni a másikba. Tehát szeretném ha mindenki befejezné.

Arról, hogy ritkán nézem a topicot:
Fõ oka hogy egész nap mint a hülye 8-12 órában vezetek és papírmunkákat végzek europa szerte. Lassan megyek Párizsba. Ezért elnézését kérem mindenkitõl, de fontosabb számomra a megélhetés. Szeretném ha mindenki tudná. Amikor tudom olvasom a topicot. Most 4 napig egyáltalán nem tudtam olvasni a topicot mert nem tudtam internetem elérni a hegyekben, de ahogy láttam teljesítettet mindenki. Tehát bocsánat de ha nem tudtok viselkedni akkor visszatér a büntetõpontos rendszer, és megint szigorú leszek.

Még kb 1 hónapig nem tudok teljesen aktív lenni, de utána ígérem úgy leszek itt jelen mint ti és megyek veletek játszani stb.. Addig is türelmeteket kérem.

Üdvözlettel : Nevano

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

<#idiota>

RS
Nem jó a CD meghajtóm xD

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

sztem telepítsd újra a játékot és úgy próbáld :-)

RS
Fel szerettem volna telepíteni a megapackot hogy lássam azokat akik packos kocsival mennek de ezt írta ki:

Mi lehet a probléma?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CopyKing92
ot csatlakozgattam rád de nem tuttam ... XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ChuckyHUN
Délután elvileg nekem is jo😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Na, 1.67 leszedem 😛
Remélem én kis szerelmem is lehet kicsit tuningolni, meg festeni 😛😛😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Smicy2
du felrakom, aztán mehetünk 😊

Charade GTti

helló azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet kocsit beletenni mert egyszer tettem már be de akkor nem jelenítette meg és el sötétült a kép és kilépett.Mit kell csinálnom hogy jó legyen?
minek mész bele a rendõrbe ? 😄D
(amúgy nálam nem olyan o.0)

holecsko10
Hát az hogy a rendõrnek megyek akkor fehérbõl piros vagy fekete lesz

jön vki gurulgatni ?

korán reggel jól eset egy kis olasz krúz pár sráccal, volt orosz, japó, amcsi.. forza tunertõl forza tunerig (szigetkõr).. 😄

Norbi1990
Rendõr rendõr hátán ? 😄
és mi a hiba ? 😄

CopyKing92
nah lehet föltékelem 😛

holecsko10
Nem rossz ez a 1.67d de van benne pici hiba.

a sufnituning-ot azért írtam oda mert nem, de megy rendesen neten is.. 😊

GX25
Ez az 1.67d peccs hivatalos TDU peccs?

(sufnituning) 1.67d pecs, +nyíltak a zárt boltok, 1-2 verdára lehet új tuningokat rakni, lehet farmerbe + polóba mocizni azt kb. ennyi 😊

1.67d peccs
(tegnap írtama srácnak hogy szar az install és ki is javította :-))

CopyKing92
jobb ha nemtod. XD

Smicy2

történt vmi? <#idiota>

Charade GTti

CopyKing92
én a Punkbustereseket meg az EA val volt ez a gondom nem bf2 öztem egy csomot és globally bannoltak kérdem miért ök nem tudják jovan. hát 2 ezerért meg vettem ujra minden részével eggyüt. XD

CopyKing92
tom de ez / It Is! XD /

drot
Csõ lehet levelezni az Atarival gondolom csak jó sok idõ lesz és angol tudás is kell hozzá, szerintem inkább vegyél egy újat 2000 Ft-ért. Szerintem jobban megéri mint levelezni fél éven át az Atarival hogy kapj egy új kódot.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

De az az email nincs meg sajnos😞

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

pxxl
yeah it's an epic fail.

(am kérdésnél is it)

All hail the double x!

pxxl
ímélben megkaptad a kódot...

All hail the double x!

Csõ!

Van 1 problémám!
Megvan a game erdetibe az addig oké csak behallt a vinyóm és a carpacknak a serialja egy txt fileba volt és az elveszett.nem lehet vhogy újat kérni az ataritól?elõre is kösz

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

CopyKing92
it is epic?

remek, idõmérõn behalt a szeró, meg a TS is -.-"

ladics
soroksári ósön mellet ott a teszkó és amellet a médiamárkt sok sikert m5vége

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

pxxl
mondjuk nem csk 1 ósön van bp-en, és nem mindenhol ugyanaz a felhozatal.

All hail the double x!

Norbi1990
Auchan-ba nincsen. Saturn, Media Markt vagy ilyesmibe nézz körül még.
belapeter
Ma voltam BP-en,az auchan-ba és nem találtam TDU-t. 😞
CD Galaxis bolt pedig zárva volt:S.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Nem vágom,hogy mi van ,de már a game se indul el .<#shakehead>
virágboltból ja.. 😄

CopyKing92
rFactory az ingyenes? xP 😄

nemsokára F430 verseny R-factorba, most meg WTCC jurósporton..

off:
„Ez életem legszebb napja! Gyuri, én megkönnyeztem a WTCC-s körömet! De megmondtam, elõre, meg-mond-tam! Soha nem volt részem ilyen eufóriában és még holnap három futam ebben a mezõnyben. Az idõmérõn elrontottam a gyorskörömet, kisodródtam, sóderágy, az letépte a hátsó idomomat, akkor be a boxba, új gumik, szigetelõszalag by Zengõ Motorsport, a csapat csak nézett ez mi? Ilyet még nem láttak. Egy körre maradt idõm, nem is kell több. Ja, az már csak statisztika, de most hallottam az egész mezõny leggyorsabb középszektora nekem volt a WTCC-ben. Nem a Müller, nem a BMW-k, nem a gyári járgányok, hanem nekem, Michelisz Norbertnek"

CopyKing92
akkor mennyünk együtt F40 esel te és én a GTO288nammal.

mentem pár gyorsaságit sziget közepén... van úgy 6-7 milkám, de azért köszi 😊

CopyKing92
olyanok vagytok mint az ovisok. faszságokon tudtok össze veszni... :/ XDD // nem csak neked szolt XD //

CopyKing92
Answer: ? Audi TT - Pink - 1.1Km verizit? -SZABI-

ChuckyHUN
Egyszóval nyugodt vagyok hogy pár hónapom alatt többet tettem a topikért, mint mi mióta ide firkálunk, mégis jobb lenne nélküled.

#83590 + #83591 + a többi szalont is +nyitja + több civil verda :p

ja és igen, a legjobb.. f40et lehet tuningolni.. :-)

AlieN911
Hali!

Akkor ide írom xD
Ez a pecs miért is jó, leírnál róla 1-2 infót így gyorsba ?<#idiota>

Honda - The Power of Dreams

CopyKing92
/áll a bimbim olyan hidegvan. 😄 /