Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
nah lesz fent ajútó vagy nem? 😄 2 is felrakhatsz.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ladics
feladom nem megy fel..
usamen: stár vagy!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

én kb 6x újraraktam a játékot és minden fájlt töröltem, így mods mappám se volt.. 😄

Nem búcsúztam el, rohadt nagy tévedésben vagy. xD Még te írtad az elõzõ vitánál hogy soha többet, ---> (mikor Entex megmondta a frankót, és érdekes hogy õ pár hét alatt észrevette hogy ez egy seggnyaló társaság akik bevédik egymást, nem is jár már ide) erre még mindig itt vagy csak azért mert berágtál az egyik pm-re amit írtam neked (sokkal jobb ez a topik mióta nem jársz ide).
Ennyit rólad, és isten ments hogy olyan cruisera menjek ahol ott vagy te vagy akármelyik segnyaló.
A bannert meg én intéztem, a fileokat meg a képeket amikbõl összeáll át is tudom küldeni. Egyik ismerõsöm meg is csinálná hogy a gombok világítsanak, mert alapból olyan de inkább nem pazarlom rá az idõmet.
Egyszóval nyugodt lehetsz hogy pár hónapom alatt többet tettem a topikért, mint te mióta ide fírkálsz. Emellett nem tudom hányszor segítettél másnak a játékkal kapcsolatban, de a megmondóember szerepét jól játszod. Másfelõl a normálisabb emberkékkel itt dumálok, és a klubos programokat is itt szervezem meg amikor még csinálok. Szal aki el akarja érni hogy én innen takarodjak, az el is felejtheti. bele lehet törõdni akinek nem tetszik, max még több vita lesz.

és ha be vannak másolva, akkor még a mods mappából mindent törölni kell, így felment nekem is...

Norbi1990
Na sikerült! 😄
TDU mappájába volt egy mods mappa azt kitöröltem és feltelepült 😄
Norbi1990
Úgyse megy <#banplz>
Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase ide megy a DB.bnk, DB_US.bnk, AIConfig.xml

Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\AllRes ide a LogoTexturePage.bnk

és utána próbáld +pecselni akkor 😄D

ladics
szabi mond má meg hogy kell^^

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

verda elõtt pár centire repült el egy kuka (az a nagy szelektíves f*s).. -.-"

ladics
azt a szart te intézted?😄 gondolom hogy bosszús legyél leis töröltetted ;]

akkor pakold be a többi fájl-t is 😄
(de megapack legyen feltéve, különben tuti nem megy)

ladics
itt nem csak a net ment el, hanem még az ajtómon az ablak is betört^^.

Norbi1990
Hát én bemásoltam de nem csinálja a peccs a többit.
Ugyanaz az error jön fel.
doh.. rakom fel a verdát, erre elmegy a net -.-"

manuálisan bemásoltam a DB.bnk-t a helyére, aztán a pecs befejezte a többit.. 😄

Hogy tudtad felrakni a patchot ?<#help> Én még mindig nemtom hogy kell felrakni .
CopyKing92
pályán leszek aki akar csatlakozhat (TDU) most!

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Martinez01
de megy a PECCS online?mert akkor leszedem

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ha legalább 10.000km-t vezettél mocival, baleset nélkül <#idiota>

amúgy 1.67c pecs 😉

adamfesto
Az utcai ruhás mocizás mikor-mivel érhetõ el?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

legjobb kereskedés.. 😄

jössz mocizni ? :-)

Norbi1990
Bazze Télleg 😄
ladics
Nem elbucsusztál és leszaroztad ezt a közösséget és a topicot? akkor tedd má azt... és írt privátba és lehet vele normálisan beszélni omg!😮 tom a te világodba nincs olyan hogy normális^^
na mennyé má innét..
bucsúbulira se gyere xD

Tévedsz ! De inkább a tdu 2 topikba írkálok, mert ott normálisabb a társaság, és nem megy a nyalás mint itt. Egyik a másik seggébõl ki se látszik, és ha egy "nagy õregnek" pofázik valaki, akkor csoportosan megy a védekezés (mint a cig...oknál) és a rágalmazás alaptalanul. A qrwa bannert se tom hogy miért intéztem, qrwa fölösleges volt.

<#gonosz1>

drot
Vagy csak szombat van?😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Magadtól elmész 😮 WÁOW 😄

Norbi1990
Hát elégg lassúak ezek a supportos csávók 😄
Már 10-kor elküldtem az üzenetemet de még nem reagáltak rá 😄
Jó ötlet, habár fölösleges.

Ki szeretne USAMEN POWER/ÚjÉlet búcsúztató KRÚZ-t? XD

drot
Már bocs de ez itt eléggé szánalmas már amit itt páran csináltok.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

havercsotány
mivel olvasom a topikot rendszeresen és játszok a gémmel ,ezért van jogom ide írni b34<#vigyor2>

Te ide hogy kerülsz ? Inkább menj és bazd szét jobban a Jackó topikot, ami meg itt történt, vagy történik arról szart se tudsz, úgyhogy szoszi. A hiszti nem így néz ki, menj be a westendbe egyszer kétszer és meglátod hogy egy két plázacica mit mûvel ha nem kap pénzt vagy ruhát. Azt nevezik hisztinek ezt meg vitának.

havercsotány
vazze te mindenhol csak hisztizel?<#nemtudom><#hehe>

Max ha a topik bezár. Amúgy én nem offolhatok más meg igen ? Hogy van ez ? Gondoltam rávetítek a dolog lényegére.

helló én nekem nem rég óta van meg ez a játék és azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet kocsit beletenni mert egyszer tettem már be de akkor nem jelenítette meg és el sötétült a kép és kilépett.Mit kell csinálnom hogy jó legyen?
ChuckyHUN
Usamen tényleg jó lenne elmenni... minél messzebb barátom, még most is flamelsz, nézz már magadba...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

mert amit leírnak, aszerint érdemes szarakodni vele.. :-)

SeanJRRussel
Nem értem j minek szarakodtok iylen maszek szar patchekkel?????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Waz õ itt a "közösség^^ legfontosabb" eleme. Azt csinál amit akar, de szerintem most megúsztál egy raklap káromkodást, mert szólni mertél.

holecsko10
>HuN<Z$ole$z89> Felhasználót kéretik az egyes skype rendelõbe. Fontos üzenetet hagytam.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

az jó lesz neki is, úgyis oda jár suliba <#idiota>

Norbi1990
Én a Europarkos Saturn-ba vettem tegnap. Még volt pár db a polcon 2190-ért.
Norbi1990
Jó csak elõbb regizni kéne a CD Projektees kulcsommal a játékot de a cd projekt oldala kurva szar xD Nem tölt be semmit 😄
ladics
jólvanna^^ ez itt a legforgalmasabb és az a kõr amiben bízok is amugy solo cdgalaxys pcdome 576<-nemtuti ezekben lehet kapni!

solo
Hello, hol is lehet megvenni a megapack es TDU-t kétezer valamenyniért?
cdgalaxis?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

test drive unlimited topicban? omg

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -