Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
usamen: stár vagy!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Ennyit rólad, és isten ments hogy olyan cruisera menjek ahol ott vagy te vagy akármelyik segnyaló.
A bannert meg én intéztem, a fileokat meg a képeket amikbõl összeáll át is tudom küldeni. Egyik ismerõsöm meg is csinálná hogy a gombok világítsanak, mert alapból olyan de inkább nem pazarlom rá az idõmet.
Egyszóval nyugodt lehetsz hogy pár hónapom alatt többet tettem a topikért, mint te mióta ide fírkálsz. Emellett nem tudom hányszor segítettél másnak a játékkal kapcsolatban, de a megmondóember szerepét jól játszod. Másfelõl a normálisabb emberkékkel itt dumálok, és a klubos programokat is itt szervezem meg amikor még csinálok. Szal aki el akarja érni hogy én innen takarodjak, az el is felejtheti. bele lehet törõdni akinek nem tetszik, max még több vita lesz.
Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\AllRes ide a LogoTexturePage.bnk
és utána próbáld +pecselni akkor 😄D
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
(de megapack legyen feltéve, különben tuti nem megy)
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
amúgy 1.67c pecs 😉
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

na mennyé má innét..
bucsúbulira se gyere xD
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Már 10-kor elküldtem az üzenetemet de még nem reagáltak rá 😄
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU,ETS2 Nick: holecsko
cdgalaxis?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -