Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a multys küldikben értelem szerûn vki más is kell legyen, hogy legyen ellenfeled.. 😊

Hát most elkezdhetném tömören leírni, de úgysem lehet, a legjobban akkor jársz ha csemegézel az eddigi ~83000 hsz ból véletlen szerûen, megnézed a képeket, a storykat ami mellé van írva 😊 Szerintem érdemes megvenni, fõleg azért a 2500ft ért amiért már kb megkapod packal együtt.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

ez milyen neten? mer ha ellehet vele lenni akkor megvenném és elkezdeném én is
A FAQ-ra kattintva meg hibaüzenet jön be?
Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'webmaster'@'localhost' (using password: NO)

Nem is mondtam hogy van, amit linkeltetek a mellett volt leírás, csak ingame is kérdeznek hogy miért nem megy fel, ahelyett hogy a download link mellett elolvasnák ami mellé van írva.

Siazstok, egy nagyon kezdõ kérdésem lenne.
Az offline (kék) versenyeket és egyéb küldetéseket teljesítem szépen, de az online versenyeken nem tudok részt venni. Kiválasztom a térképen, ami nekem is jó, kezdõ általában, még új vagyok 😉, nincs követelmény, stb. Csatlakozik, de amikor kiválasztom, hogy versenyezni szeretnék (quick race stb), állandóan ezt írja ki, már a tizedik helyen és nem értem miért: "No game matches your online prefs". Mit és hol kéne állítanom, nem találok ilyen beállítást.. <#szomoru1> Illetve azt engedi, hogy magam csináljak versenyt (Create game), de magammal nem annyira jó versenyezni.
Olvsgattam itt, már mindenki vérprofi, szánjatok meg pls egy kezdõt.. <#rinya>

adamfesto
Bocs de ez nem egy PATCH!
Sima MOD, Patch 167a néven.
Atarinak nincs sok köze hozzá... 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

...

Nos akinek nem megy fel el kéne olvasni mi van melléírva, talán segít, ha nincs packod felejtheted:

README FILE
Important Notes

*** Please restore to 1.66a for those who had manually installed patch 1.67a, b & c before installing Patch 1.67d!!! ***

- Do not modify / upload this patch in another website without authorization

- This patch is not compatible with TDU 1.45a and 1.66a without megapack

- Current version of 2CVSUPERGT's mod Citroën XM V6 is not compatible with this patch. Please wait for an updated version of this car !

- Do not apply blingbling mod after this patch !

- All your camera and IK swap must be set again. Sorry for the inconvenience.

- As always we can't be held responsible for issues in your game. So be warned.

Installation :
You have to close Test Drive Unlimited game while you install the patch

Double clic on Patch 1.67d.zip files and unzip Patch 1.67d folder on your desktop.

Open Patch 1.67d folder and double clic on Patch 1.67d.exe (run it as administrator)

After verifying the destination folder (TDU directory) and the language setting, clic on "INSTALL"

The patch is installed !

What's affected ?
- Unlock 5 new traffic cars + police car may appear online (without purchase)

- Unlock bike's clothes for car

- Unlock car's clothes for bike

- Unlock custom paintshop for car that was locked on

- Unlock tuning shop for F40 (until kit3 available)

- Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)

- Nismo 350Z rims fixed

- Special body cars (Nismo 3520Z, Saleen ST281, Alfa Romeo GT Sporting Technical Kit, Benz SLK 55 Performance Package) are now sold on car dealer place

- Nissan 350Z & Alfa Romeo GT (normal body) are now available for kit3 (without body change)

- New logos for addon cars with a long list of brands and model name available for all languages

- New traffic management

- Car dealer sort out

- Fixed brand names + logos

- New vehicle names.

1975 óta ugyanaz az énekes, gitáros.. 😊

Misi az ezredes
De ha nem blockolod õket akkor te kapcsolódsz le róluk 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

holecsko10
Bírom ez a zene volt benne a Tony Hawk's Pro Skater 3-ban nagyon jó volt nem is tudtam hogy ilyen régi a szám de jó.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

adamfesto

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

mindenkori zene guruláshoz.. 😄
http://www.youtube.com/watch?v=k4esUPN8SIs

adamfesto
Mai zene guruláshoz:
http://www.youtube.com/watch?v=HtkOLRuAXDY

holecsko10
Sajnos ez van meg ha benne vagyok a layerban akkor általában én blokkolom a többieket és nem tudnak be jönni. Hogy miért azt nem tudom.

A klubomba belépett egy ZB1987 nevû játékos. Tud róla valaki valamit ?

[HUN]FaTaL
Normális, online nincsenek rendõrök. Ha eléred a 3 csillagot automatikusan megbüntetnek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hole! Ha te meg ADJ együtt vagytok, képtelenség rátok csatlakozni.

drot
Nem rádöbbentél hanem én mondtam neked XD

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

ChuckyHUN
Gondold azt, hogy hivatalos. 😄
Miben lenne akkor jobb? 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Nem lenne rossz ez, csak a + rendõrautók zavarnak mikor így is sok a trafic car, nomeg hogy nem hivatalos.

CopyKing92
kell 9,9 milla vagy nem? rakjmár fel egy pink audi TT-t XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
nemtom xP amúgy ha ezt felteszed unlockolja a festék lock ot. és be tod festeni az enzot. nem kell bling bling.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

janem, 350.. akkor méginkább.. 😄DD

pasz, nem próbáltam.. 300ló legyen már elég egy ien autóba.. 😄

Armi555
Sziasztok, az normális, hogy online játékban, kijön felül hogy üldöznek a rendõrök de a kocsi jelzõ nélkül, és kb. 10-12 ilyen kiírás után egyszercsak menet közben felugrik hogy megbüntettek egy elvettek egy csomó pénzt. Haverom azt mondta neki nincs ilyen és nem kéne ennek lennie online játéknál. Mi a gond? :S Fent van a patch.

ChuckyHUN
és ha a sportingra (gyári 2es) megveszed a 3as packot?😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

És azt mások is látják ?

mármint a "1.67" be mind2-t megveheted egy újonnan nyílt szalonba ;-)

2 fajta gt van.. de az alapjátékba csak 1et vehetsz.. az "új pecsel" 2 féle van..
(más a kaszni is ha megnézed)

CopyKing92
és ezt még lehet tovatuningolni? 😄

jofer
Vannak ilyen anomáliák a játékban! Pl. a Pagani Zondánál van úgy, hogy 2-es tuninggal jobban gyorsul, magasabb a végsebessége, mint a 3-al. Ezt teszteltük is jó egy éve egy Pecc nevû játékossal... talán sokaknak mondd ez a név valamit! <#wave>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Nem értem, 2-es tuninggal jobb mint 3-sal???<#wow3><#zavart2><#idiota>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Martinez01
lehet hogy holnap megküldik a kulcsot😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Norby646
Basszus jah tényleg most vasárnap van. XDDDDD

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norbi1990
Hétközbe válaszolnak a supportosok. Én már Szombaton reggel küldtem és vártam hogy mikor írnak és rádöbbentem hogy csak hétközbe válaszolnak xDDD
Norby646
Megoldódott! Sikerült elküldeni az e-mailt. Nem tudom mi volt a baj eddig de mostmár mindegy is, most várom a választ remélem gyorsak lesznek.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Hali! Na megvettem végre én is a megpapackot (tdu gold) akartam is írni a cd projektnek de nem tudok írni nekik valamiért, az oldalukat se mûködik és nem kaar elmenni az e-mail. :S Nem tudjátok hogy mi lehet a probéma?

ChuckyHUN
Az nem a GT 3.2 V6-os ?😄DDD
Sporting pack vagy mi a 3 tuning neve 😊

CopyKing92
alfaromeo GT V6 32 szelepes vagy milyen az megapakkos? 😄

szerintem csak az f40.. 😄

[HUN]FaTaL
Jó ez az 1.67, de nekem is azt csinálja mint Holenak. Nekimegyek egy rendõrautónak és kék vagy szürke lesz lol.

http://goo.gl/gd6Zi5

CopyKing92
hallod melyikek tuningolhatok jobban? O_O nemtod megmnodani? Nissank Skylene pl? 😄

ChuckyHUN
jó csak gondoltam 1.67 😄

eddig se volt tuningolható.. nem is írta senki hogy tuningolható.. 😄D

ChuckyHUN
Alfa 8C sajna nem tuningolható 😞😞😞

holecsko10
Nincs esetleg clonecd változatban fent a gépeden arról esetleg még fel telepítheted ha nem jó a cd meghajtó.

ladics
:'DDD

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.