Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'webmaster'@'localhost' (using password: NO)
Az offline (kék) versenyeket és egyéb küldetéseket teljesítem szépen, de az online versenyeken nem tudok részt venni. Kiválasztom a térképen, ami nekem is jó, kezdõ általában, még új vagyok 😉, nincs követelmény, stb. Csatlakozik, de amikor kiválasztom, hogy versenyezni szeretnék (quick race stb), állandóan ezt írja ki, már a tizedik helyen és nem értem miért: "No game matches your online prefs". Mit és hol kéne állítanom, nem találok ilyen beállítást.. <#szomoru1>#szomoru1> Illetve azt engedi, hogy magam csináljak versenyt (Create game), de magammal nem annyira jó versenyezni.
Olvsgattam itt, már mindenki vérprofi, szánjatok meg pls egy kezdõt.. <#rinya>#rinya>
Sima MOD, Patch 167a néven.
Atarinak nincs sok köze hozzá... 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
README FILE
Important Notes
*** Please restore to 1.66a for those who had manually installed patch 1.67a, b & c before installing Patch 1.67d!!! ***
- Do not modify / upload this patch in another website without authorization
- This patch is not compatible with TDU 1.45a and 1.66a without megapack
- Current version of 2CVSUPERGT's mod Citroën XM V6 is not compatible with this patch. Please wait for an updated version of this car !
- Do not apply blingbling mod after this patch !
- All your camera and IK swap must be set again. Sorry for the inconvenience.
- As always we can't be held responsible for issues in your game. So be warned.
Installation :
You have to close Test Drive Unlimited game while you install the patch
Double clic on Patch 1.67d.zip files and unzip Patch 1.67d folder on your desktop.
Open Patch 1.67d folder and double clic on Patch 1.67d.exe (run it as administrator)
After verifying the destination folder (TDU directory) and the language setting, clic on "INSTALL"
The patch is installed !
What's affected ?
- Unlock 5 new traffic cars + police car may appear online (without purchase)
- Unlock bike's clothes for car
- Unlock car's clothes for bike
- Unlock custom paintshop for car that was locked on
- Unlock tuning shop for F40 (until kit3 available)
- Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)
- Nismo 350Z rims fixed
- Special body cars (Nismo 3520Z, Saleen ST281, Alfa Romeo GT Sporting Technical Kit, Benz SLK 55 Performance Package) are now sold on car dealer place
- Nissan 350Z & Alfa Romeo GT (normal body) are now available for kit3 (without body change)
- New logos for addon cars with a long list of brands and model name available for all languages
- New traffic management
- Car dealer sort out
- Fixed brand names + logos
- New vehicle names.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://www.youtube.com/watch?v=k4esUPN8SIs
http://www.youtube.com/watch?v=HtkOLRuAXDY
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Miben lenne akkor jobb? 😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
(más a kaszni is ha megnézed)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
TDU nick: WAndrew26[HUN]
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Sporting pack vagy mi a 3 tuning neve 😊
http://goo.gl/gd6Zi5