Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mini-imaget használj

BB7
Sziasztok!
Elõre leszögezném, hogy eredeti a játékom!
1.66a patch fent van!
De szükségem lenne egy NO DVD FIX-re!
Egy darabot találok mindenhol! De ha azzal indítom, elindul, csak utána kivág azzal, hogy van újabb patch és fel kell raknom!
Valaki esetleg valami megoldás, vagy mûködõ crack?

Elõre is köszönöm! 😊
Akk vágom, thx az infót.

alap.. 😄

CopyKing92
persze ez csak unlockolja azt hogy ne hordhassad amugy olyan mintha autóban ülnél. :/ 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Más is látja ? 😮

most írhatnám németül, hogy különlegeskommandó, de elég hülyén venné ki magát, így inkább csak magyarul írom..

vicces volt amikor német és angol káromkodásokkal próbálták megtudni hogy van "rajtam" póló.. -.-"

CopyKing92
és ezek eggyenruhások voltak. nácisták. vagy milyenek XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

aha.. TDU-505 volt mindegyiknek o.0

CopyKing92
rendszámok megvannak?

CopyKing92
XDDD te hót hülyefaszvagy XDDD ez ikszdé baszod 😄

betámadtak a németek az árpádsávos pólóm miatt.. -.-

bocs pixxel, percenkent ledob a net. nem tudok visszamenni.
Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Elhiszem hogy poénosat írtam, de ezen ne vitázzunk. Tetszik akk hallgasd !

nem látok versenyt.. 15 perce..

ugyanott vannak 😉

thx majd holnap reggel lefordítom.Remélem mûködnek majd a kocsik ja és tudsz valami oldalt ami magyar de lehet angol is ahonnan le tok töltetni kocsit?
CopyKing92
nem érünk rá jáccadozni -.- XDD

adamfesto
Ha valaki akar versenyezni és van M-B CLK DTM AMG-je vagy Scagliettije akkor a versenypályán vagyok a célgyenesben, egyéni - rangsoroltban.
Ha nyuszi vagy és nem jössz akkor küldök répát... 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

CopyKing92
"Semmi szép nincs benne, vagy dallam, csak idióta üvöltözés." ezen nagyot röhögtem te gyerek jahahahaaaj XDD

Gaben17
Én A7X fan vagyok😊)))

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Nem vitázok, az volt pár napig és elég is.
A második rész meg xD

Copy: Sztem ez is kula én részemrõl... Semmi szép nincs benne, vagy dallam, csak idióta üvöltözés. Ha szereted hallgasd. Mostmár ne offoljunk !

adamfesto
Zenén ne vitatkozzunk, plz. Ízlés kérdése.
Inkább azt mondd meg h mikor vihetek már verdákat, tuning alkatrész beültetésre?... 😊 Nitro van? Metált bírod?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

CopyKing92
és ez? tök jó hangja van a csajnak 30 perc utáni rész után faszájos 😛

CopyKing92
nem is rock ez DeathCore - DeathMetal xP a MetalCore+DeathMetal bol épít a DeathCore hörgésekkel 😄

Ne haragudj de ez rohadt shit xD Azt a rockot amiben hörögnek nem birom valahogy. Avenged Sevenfold sztem jobb.

adamfesto
Bocs a zene linkért!
Úgy látom akaratlanul is kisebb vitaindító lett a zeneajánló.
Stílusban nem a hip-hopot akartam kultiválni, ugyanis mindent szeretek.
Gondoltam minden nap más stílusból rakok be valamit a kedvenceimbõl, de ezek közül is a halgathatóbbakat akarom közzé tenni.
csocsi

CopyKing92

CopyKing92
DEATHCOREEEEEEEE!!!!!!!!

CopyKing92
nemtom. XD ki a faszaz 😮

SeanJRRussel
Én vok a te embered és ugyan így vok vele h meghallgatok mindent de a kemány tucc tucc faszságokat meg kemány rockot nem csipázom<#vigyor4>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Miért csak egy embert lehet kinevezni Vice Presidentnek ? <#szomoru1>
Na mind1 erre a hétre kineveztem Stockbauert, azt minden héten más lesz...

Belépett egy külföldi a klubomba: ZB1987
Ki hívta meg ? Félreértés ne essen, nem zavar ha meghív valamelyik klubtag mást a klubomba, de elötte szóljon hogy tudjam ki hívta meg...
Most bejött egy külföldi, valaki tud róla valamit, mert ha csak úgy belépett akk kickelem.

Tudod én már kinõttem abból a korból hogy meg tudjon fogni a disco zene. De azért vannak köztük is jó számok. Vannak olyanok amiket szívesen meghallgattok. De pontosan ahogy írtad, ízlések és pofonok. Mindenki mást szeret.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Jajah... Csak arra kell vigyázni, hogy egy versenynél te csak egyszer nyerj. A game ugyanazt a versenyt csak egynek számolja, így max pár hellyel elõrébb kerülsz a többi online versenyzõ között, ha pl. 5-öt nyersz ugyanannál a versenynél, de így még mindig 30/1 lesz az arányod.
A klubnyitással kapcsolatban meg csak annyit, hogy a klub nem szolgál semmilyen verseny feliratkozásra, stb... Oda a friend listádból akit jónak látsz felveheted, itt a topikban hírdethetsz klub programokat ha már elegen vagytok, max az intra klub race mûködik, az inter klub race meg csak lanon sajnos...

Akinek a disco zenébõl az jön le hogy tuc tuc, az nem tud észrevenni benne egyébb, és más hangzásokat, amiket esetleg a dob elnyom. Fõleg rockerek esetében van ez...
Persze a hc-ben sokszor a durva hangzású dob dominál, amit én imádok, de háth izlések is pofonok.

<#eljen>
Van rajtam kívül aki szinte minden zenei stílust szeret? Nekem csak az opera (az operettben vannak jók), a kemény rock, és a tuc-tuc (amiben mindég csak ugyan az a zene ismétlõdik, és csak a tuc-tuc megy) zene nem tetszik. A komoly zenét is nagyon szeretem!<#vigyor> Ebbõl kifolyólag nekem minden zenei irányzatból, amiket szeretek, van vegyesen a játékban. Igaz van egy olyan mappa is amiben csak és kizárólag rap van, mert néha csak ahhoz van kedvem.

Hm, nem gondoltam, hogy ez így mûködik, de akkor majd írogatok itt. A játékban rávillogtam már emberekre, de eddig egy taggal sikerült kiállni, aztán megszakadt a kapcsolat. Kicsit másképp képzeltem ezt az online dolgot, mert ahogy nézem a térképet, hatszor annyi sárga verseny van, mint kék, és némelyik izgi pályákon, jó volna rajtuk menni. Még szerencse, hogy gyakorolni legalább lehet a magamfajta amatõröknek, de egy-két szellemautó jól jönne, hogy lássam, mennyire vagyok béna; hisz nyilván nem magamhoz kéne mérni a tudást.
Vagy alapítok egy klubot, aztán oda lehet jönni, amikor valaki ráér.
Köszönöm az eddigi segítségeket.

Szevasztok!
Én még azt tudom javasolni, hogy nézzél szét a youtube-on. A videók alapján is el lehet dönteni hogy érdemes-e megvenni neked! Ha gondolod nézd meg az én videóimat (csoli31 néven). De ne vedd önteltségnek, nem azért ajánlom a videóimat hogy minél többen nézzék!<#rolleyes>
Hiszen nem is amiatt csináltam és tettem fel õket.<#smile>

helló valaki tud segíteni?Hogy kell bele rakni kocsit mert amit be raktam az nem jelent meg és elsötétült a kép és hibát írt ki valaki segítsen pls!Már 2x újra raktam a játékot emiatt.
Nálam a hangulattól függ... Am vagy Hard Techno, vagy valami pörgõs rap, de elõfordul rock is. Újabban Avenged Sevenfold, ez pl qrwa nagy számuk. De háth ja mindenki azt hallgassa ami neki tetszik.

én ilyenekre jobban szeretek gurulgatni.. de hát mindenki azt hallgat ami neki teszik.. 😄

Ez úgy müxik, hogy szólsz innen valakinek, hogy figyelj gyere online versenyezzünk. Nekiálltok a versenynek majd pl. õ hagyja magát. Majd megcsinálljátok ugyanazt a versenyt még1x, csak mondjuk most pl. te hagyod magad, és így mindketten jól jártok ugyanannál a versenynél.
Amúgy a klubok közti verseny kivételével, nekem már minden megvan, szal az online versenyek is megycsinálhatóak.

a legjobb amikor megyek g-s kocsival, erre levillognak enzóval meg koenigseggel.. -.-"

ha messzirõl nézed a térképet, akkor láthatsz piros foltokat, ott vannak játékosok.. de szinte esélytelen hogy valaki épp ott várjon rád hogy belépj.. 😄

de ha gondolod mehetünk akár most "1-2" versenyt, de vmi jó rövid szakaszon, ha a %-okhoz akarod a pontokat :p

akyyy
Nekem se sikerült még szinte soha versenyeni online, max ha jön valakis zembe és nyomok egy entert vagy õ nyom egy entert, külföldiekkel elõ szokott fordulni néha😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ezt gondoltam, de gondolom nem sok az esélye annak, hogy valaki éppen akkor ott legyen, amikor én.. 😉 Valami más szisztéma szerint nemlehet versenezni? Egy online versenyt sm tudok teljesíteni így, azt hittem a játék berak szellemautókat, vagy versenyezteti a karaktereket addig eltárolt teljesítményük szerint..
A klubokban lehet gondolom feliratkozni versenyekre, vagy hogy van ez? Még nem tudtam csatlakozni, illetve belépni egybe sem, pénz nemvolt elegendõ, vagy van esetleg van valahol olyan hely, ahol ti szoktatok gyülekezni? Visszaolvasgatva látom, hogy vannak összejáró emberek, de az nekem kínai, amiket beszélnek 😉
Elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de ez az online rész csak nem merül ki annyiban, hogy ha mázlim van, éppen jár arra valaki? Vagy igen? <#wow1>