Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre leszögezném, hogy eredeti a játékom!
1.66a patch fent van!
De szükségem lenne egy NO DVD FIX-re!
Egy darabot találok mindenhol! De ha azzal indítom, elindul, csak utána kivág azzal, hogy van újabb patch és fel kell raknom!
Valaki esetleg valami megoldás, vagy mûködõ crack?
Elõre is köszönöm! 😊
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
vicces volt amikor német és angol káromkodásokkal próbálták megtudni hogy van "rajtam" póló.. -.-"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Spirit of Perfomance Koenigsegg
Ha nyuszi vagy és nem jössz akkor küldök répát... 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
A második rész meg xD
Copy: Sztem ez is kula én részemrõl... Semmi szép nincs benne, vagy dallam, csak idióta üvöltözés. Ha szereted hallgasd. Mostmár ne offoljunk !
Inkább azt mondd meg h mikor vihetek már verdákat, tuning alkatrész beültetésre?... 😊 Nitro van? Metált bírod?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Úgy látom akaratlanul is kisebb vitaindító lett a zeneajánló.
Stílusban nem a hip-hopot akartam kultiválni, ugyanis mindent szeretek.
Gondoltam minden nap más stílusból rakok be valamit a kedvenceimbõl, de ezek közül is a halgathatóbbakat akarom közzé tenni.
csocsi
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Na mind1 erre a hétre kineveztem Stockbauert, azt minden héten más lesz...
Belépett egy külföldi a klubomba: ZB1987
Ki hívta meg ? Félreértés ne essen, nem zavar ha meghív valamelyik klubtag mást a klubomba, de elötte szóljon hogy tudjam ki hívta meg...
Most bejött egy külföldi, valaki tud róla valamit, mert ha csak úgy belépett akk kickelem.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A klubnyitással kapcsolatban meg csak annyit, hogy a klub nem szolgál semmilyen verseny feliratkozásra, stb... Oda a friend listádból akit jónak látsz felveheted, itt a topikban hírdethetsz klub programokat ha már elegen vagytok, max az intra klub race mûködik, az inter klub race meg csak lanon sajnos...
Persze a hc-ben sokszor a durva hangzású dob dominál, amit én imádok, de háth izlések is pofonok.
Van rajtam kívül aki szinte minden zenei stílust szeret? Nekem csak az opera (az operettben vannak jók), a kemény rock, és a tuc-tuc (amiben mindég csak ugyan az a zene ismétlõdik, és csak a tuc-tuc megy) zene nem tetszik. A komoly zenét is nagyon szeretem!<#vigyor>#vigyor> Ebbõl kifolyólag nekem minden zenei irányzatból, amiket szeretek, van vegyesen a játékban. Igaz van egy olyan mappa is amiben csak és kizárólag rap van, mert néha csak ahhoz van kedvem.
Vagy alapítok egy klubot, aztán oda lehet jönni, amikor valaki ráér.
Köszönöm az eddigi segítségeket.
Én még azt tudom javasolni, hogy nézzél szét a youtube-on. A videók alapján is el lehet dönteni hogy érdemes-e megvenni neked! Ha gondolod nézd meg az én videóimat (csoli31 néven). De ne vedd önteltségnek, nem azért ajánlom a videóimat hogy minél többen nézzék!<#rolleyes>#rolleyes>
Hiszen nem is amiatt csináltam és tettem fel õket.<#smile>#smile>
Amúgy a klubok közti verseny kivételével, nekem már minden megvan, szal az online versenyek is megycsinálhatóak.
de ha gondolod mehetünk akár most "1-2" versenyt, de vmi jó rövid szakaszon, ha a %-okhoz akarod a pontokat :p
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A klubokban lehet gondolom feliratkozni versenyekre, vagy hogy van ez? Még nem tudtam csatlakozni, illetve belépni egybe sem, pénz nemvolt elegendõ, vagy van esetleg van valahol olyan hely, ahol ti szoktatok gyülekezni? Visszaolvasgatva látom, hogy vannak összejáró emberek, de az nekem kínai, amiket beszélnek 😉
Elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de ez az online rész csak nem merül ki annyiban, hogy ha mázlim van, éppen jár arra valaki? Vagy igen? <#wow1>#wow1>