107666
-
#105895 Bassszus nem hiszem el... Legjobb autós online játék ami valaha játszottam. Remélem lesz valami okosság hozzá, hogy tudjuk még tolni azért online, mert offline nem sok értelme lenne. :( -
Entex #105893 Facebook TDU2 Official.. zárhatják vele együtt a 2 szervereit is felőlem, soha többé atari. -
#105892 Ezt hol írták? Remélem csak vmi kamu info... -
Stockbauer33 #105890 Padavan hogy álsz a géppel?Egy v 2 jó nagy krúzt azért nyomhatnánk még -
#105889 Köszönöm skacok a gurulást.
-
#105888 "We’re sad to announce that the TDU1 servers will be permanently shut down at the end of this month. For those playing, this will be your last month to play as the server will be closing on 9/29. Thank you for playing and we encourage you to check out TDU2!" -
#105887 Már meg találtam a fórumban de azért köszi. Sajna nem segített semmit a gamén. -
becsiati #105886 A mai gurulásról pár kép...
1 Kicsit furcsa parkolás...
-
Zsolesz089 #105885 Köszönöm srácok jót mulattam megint csak .
Igaz lemaradtam a fényképezkedésről de a megmaradt emberekkel villantottam egyet :)
-
becsiati #105884 Köszönöm, nemsokára be is fogom rakni. -
becsiati #105883 Holecsko10 itt a link
http://sourceforge.net/project/shownotes.php?release_id=615595
Innen kell letölteni az MGRC 2.0
-
#105882 Szia a hangot innen tudod le tölteni és nem én készítettem. -
Zsolesz089 #105881 Parancsolj barétom :)
A merci :)
-
#105880 Jaja... :P
Entex: Köszönöm! Sztem holnap nagyjából végzek a beltérrel ha nem jön közbe nekem vmi, tehát ha az elkövetkező két napban az időm is úgy akarja akkor legkésőbb csütörtökre kész lesz. :) -
#105879 Amúgy az első képen csak a fény miatt tűnik úgy mintha a bal oldali ködlámpa világítana! :) Jah és a piros csík a kocsin festhető, tehát akármilyen színűre festhetitek majd! ;) -
Entex #105878 Uuu, ez nagyon vad, minden elismerésem a tiéd és alig várom, hogy kész legyen :) Milyen véletlen, hogy pont ma mutatták be a 208 GTi-t :) -
#105877 Már csak Bencit kell vissza csábítani. -
#105876 Na az fasza! :) Természetesen benne vagyok! :P -
#105875 Ez is nagyon jó lett. Úgy néz ki, hogy szeptember 15-től újra tudok majd játszani, majd mehetünk pár karikát, mert hiányom van.:P -
#105874 wááá!
-
#105873 Na itt vannak a W.I.P. képek a 205-ösről:
-
#105872 TDU2-höz is kéne ilyen hangmod. :) -
#105871 Én is várom. :) -
#105870 Etex: Szépen halad a kis 205-ös, a külseje ma már biztosan kész lesz. De már a zodeller-ben is nagyon bejön pedig nem éppen vagyok egy peugeot fan. :) -
#105869 Aztarohadt! Ez nagyon komoly. A hangot te csináltad vagy letöltötted? -
#105868 Üdv!
Kész van Norby a kicsike adatai igaz nagyon rakoncátlan, de minden másodpercben mosolyt csal az orcámra :)
-
#105867 Jah meg még annyi hogy a maciuk féle weather mod nincs meg véletlen? Neten nem találom sehol, csak az autumn változatot. A másik meg hogy a túlzott köd kikészít. Bár írják páran hogy valahogy ki lehet kapcsolni/csökkenteni de nem találok róla infót. Bár sztem ki lehet sakkozni mivel fotómódban lehet állítani az időt, meglesz hogy melyik időjárásnál mikor jön elő a köd. Hátha az ad vmi támpontot... :/ -
#105866 Beraktam az egyik illusion féle fx ini-t amivel a fák jók lettek, de most meg a távolban a talaj tiszta fekete. Emlékszem ez régen is előjött (mintha vminek az árnyéka lenne ha jól elékszem) és aztán az fx.ini-ben kellett állítgatni vmi, de nem emlékszem hogy mit és hogy. Te nem emlékszel már hogy mit kellett állítani és mennyire? Az hogy mennyire még nem is annyira fontos inkább az hogy mit/miket... Bocs hogy ezzel zaklatlak! :) -
#105865 Jaah, az más. Köszi az infót majd utánanézek. :) -
bazso29 #105864 Az fx.iniben nem csak a fa méretét kell átírni, hanem azt is, hogy hogyan méretezze a közeledő bokrokat. Talán Illusion modjai között van még elérhető jó fájl hozzá. -
#105863 Opelos köszönöm szépen a fájlokat amiket küldtél, nagyon feldobták a játékot! Az egyetlen gond hogy menet közben a távolban lévő fák először nagyok aztán ahogy közeledek összemennek. Ezt az FX.ini fájlban beálított 16-os méretnél tapasztaltam (máshogy még nem próbáltam) gondolom ha kissebb akkor nem annyira feltűnő. Ezt ne vedd kritikának, tudom hogy te a maximumot hoztad ki a lehetőségekből! -
#105862 Jólvan. Azért majd csinálok hozzá vmi rally felnit. :P
Opelos: Áh, jólvan köszönöm szépen! -
bazso29 #105861 Az a roadpatch.bnk a bnk/details-ben. Ez tömi be a kátyukat foltokkal.
A domború mintát alapból tudja a PS (filter/stylize/emboss), csak a színét kell normálisan beállítani. Legalábbis én ezzel próbálkoztam régen, de lehet, hogy van rá jobb megoldás is. -
Entex #105860 Fehér legyen, gyári nagy lyukas Speedline felnikkel :) -
#105859 A felniből meg asszem lesz 2, az egyik az eredeti a másik olyasmi mint ami az előző hsz-mben a fehér lámpás képen van. -
#105858 Am a ködlámpák sárgák legyenek vagy fehérek? Én nem tudom eldönteni. :)
Sárga
Fehér
-
#105857 Igazad van. Az nagyon fog illeni hozzá. :P -
#105856 Az jó lenne! Köszi előre is! :) -
Entex #105855 A Lotus Exige 240R hangját fogom hasznáni hozzá, 4 henger, turbó, hasonló karakterisztika. Nameg szép mélyen szól :) -
#105854 Üdv a gumiabroncsot még én csináltam de már régen majd ki szedem neked és be linkelem.