Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új géppel.
Jaddz barátommal gurultunk kicsit délután.
Kicsit nagy az összevisszaság 😄
A gyöngyszemem (eredeti festéssel).
Szintén.
Levezetésképpen még egy kis amatõr drift.
TDUnick: bevizzoliHUN
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Majd csak én meg gyuracell maradtunk de nem sokáig ugyanis jött gaben.
Végül gyuracell meg én egy kis "amatõr" driftel fejeztük be. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
segitségeteket szeretném kérni!hogy kell beállitani a játékhoz a router tûzfalát?
elöre is thx!!!
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
All hail the double x!
All hail the double x!
MA (csütörtök) 18:00 helyett 21:00 Alfa Brera / Alfa GT cruise
találkozóhely: a térkép legdélnyugatibb pontja, egy reptértõl balra lévõ világítótorony parkolója, a parton. Nem verseny, nem topspeed cruise, némi kocsikázás egészen az északnyugati sarokban található világítótoronyig megyünk. A táv kereken 40km, ezért, hogy ne egyen túl rövid és hogy bekapcsoljuk a retardszûrõt, a stoptábláknál és piros lámpáknál a kresz szabályai szerint közlekedünk.
Rád van bízva milyen módban közlekedsz, csak ne kelljen mindig megállni/bevárni mert mondjuk nem tudsz HC-val normálisan menni.
Találkozó: 20:45
Indulás: 21:00
Aki jönne jelezzen itt a fórumon legyen szíves.
De gondolom én elég képet, videót, szúrtam már be ide a TDU-ról ahoz hogy néha eltereljem a témát másra is... Az meg nagyobb off hogy egymással vitázunk, meg pár órája is az írásmodról volt szó, meg a warezos gyerekrõl, TDU helyett.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Remélem ez a kis hülyegyerek sajnálni fogja a 2000 forintját a TDU-ra, mert ilyen balfa***al nem akarok a TDU-ban találkozni.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky: Ebben a topikban van kb. #80000 hsz, ami többé kevésbé a TDU-ról szól, ami azt is jelenti hogy a TDU agyon van rágva, témázva. Amikor tudok, én is dobok föl TDU-s képeket, videókat, de ha ez a topik csak a TDU-ról szólna enyhén unalmas lenne, fõleg hogy tulajdonképpen egy ideje punnyadás van az álltalános eszmecserén kívül...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDUnick: bevizzoliHUN
találkozóhely: a térkép legdélnyugatibb pontja, egy reptértõl balra lévõ világítótorony parkolója, a parton. Nem verseny, nem topspeed cruise, némi kocsikázás egészen az északnyugati sarokban található világítótoronyig megyünk.
Találkozó: 17:45
Indulás: 18:00
Szíved joga mivel és/vagy milyen módban jösz, csak ne kelljen mindig megállni-bevárni valakit.
Ha valaki szeretné vezetni a cruiset nagyon szívesen átadnám a lehetõséget, gyertek minél többen! 😊 Jaddz