Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en szivesen gurulok egy jo kis g-t. szolj ha meg vagy.
Ezek szerint senkit. Akkor én sem ácsorgok tovább.

Ha valakit érdekel még az Aston DB4 - Ferrari 250 GTO krúz, én már a meghirdetett helyen várok.

ladics

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

[HUN]FaTaL
1080i

http://goo.gl/gd6Zi5

ladics
tud 1080p-t HDMI csatlakozóval... de tök mind1😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Igen most olvastam utána, hogy ne csináljak segget a számból, már épp be akartam vallani, hogy tévedtem. Igazad van.

[HUN]FaTaL
Igen, de nem tud 1080p-t csak 1080i-t.

Az 1920x1080 az a FullHD.

[HUN]FaTaL
xbox nem tud fullhd-t csak 720p-t meg 1080i-t

[HUN]FaTaL
kepfeltolto.hu (imagerz.com)

ladics
fullhdtv megvan :]

www.freeweb.hu

Ide regelj, és sohase lesz gondod a képfeltöltéssel sztem, én ide töltök fel már lassan 4 éve...
Egy hátránya van, hogy ha regisztrálsz, azt már nem tudod törölni.

Roger6
http://iaro.3dmax.hu/

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

drot
Jah és valaki mondjon már valami jó képfeltöltõt ami nem imageshack és nem kepfeltoltes, mert a pirateclub nem jó 😞 Dobok fel pár képet TDU-ból.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

CopyKing92
ja csak hdtv meg xbox árábol jobbat raksz össze 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

drot
Jah HDTV-n a ps3-mam egyszerûen OMG!!! Igaz a GTA valamiért csak 1280x1024ben megy, pedig azt írja támogatja az 1980x1024-et, ha valaki tudja mi a baja írja meg priviben BOCS AZ OFFÉRT!!!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

ladics
ratyi a pc-m😄
inkább HDTV-n xbox néha😄

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
PC rulz😊

pxxl
na annak is aztán sok értelme van <#eplus2><#wilting>

All hail the double x!

CopyKing92
jah. de drágább is.
én azt mondom PSP Go a nyerõ.. szét csusztathatós és jóféle tulajdonsága van... 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

pxxl
meg rakéra indító rendszert vezéreltek vele valami elmaradott iraki pöcsök vagy mi <#idiota><#taps>

All hail the double x!

Másrészt a mai játékoknál már boxon cserélgetheted a lemezt, míg PSen egy blurayre felfér minden...😄

CopyKing92
tudjuk. 😄 volt is vele gebasz hogy karcolta a cd ket...

ladics
12k az éves tudom én de azé kösz.

pxxl
nem utolsó sorban az ikszboksz májkroszoft termék <#idiota><#banplz>

All hail the double x!

CopyKing92
ikszboxra még a l4d ki egészítõ is 8 dollár míg pcre 0$ 😄

OFF:
De remélem tudod hogy csak 1 hónapig ingyenes a gold! Mert utána fizetned kellesz (rendszeresen) külön ha online játszani akarsz majd az xbox360-asoddal!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ladics
azé ikszboksz mert felövöm netre , és haverral tom nyomatni, megsajt
és logó az marad :]

Midnight Club LA-t én is be szeretném majd szerezni, de egyenlõre csak egy szar FIFA-t kapok majd a géphez XD
Majd haver kölcsönadja a Motorstorm Pacific Riftet, aztán majd becserélem a FIFA-t ha ráérek KRESZ mellett

pxxl
ejjejj ikszboksz powa? 😄 én inkább ps3at vennék. bár fasse tudja alapból utálom a konzolokat 😄

hejj jó a logód még mindig <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

ladics
én xbox360-at veszek <#finom><#taps>

ladics
én 3 hónapja tiszta vagyok <#vigyor3><#hehe><#vigyor1>

drot
Én most szoktam vissza PS3-ra, mert nincs pc-n olyan jó játék amit most tolhatnék, úgyhogy gta,mindightclub....

Én meg nem tom mióta, ráuntam eléggé, PS3ra fogok váltani, majd ott a TDU2vel...😄

pxxl
én már vagy 1-2 hónapja pár alkalommal voltam csak fennt.

All hail the double x!

drot
Én már 1 hete nem TDU-zok de nem is hiányzik...

CopyKing92
én egyszer 6-8 hónapig nem TDU-ztam <#beka3>

pxxl
én kb 2 hónap kényszer kihagyás után úgy jöttem vissza hogy szar a szerver. és? akkor mivan. majd jó lesz.
am azoknak üznem akik így aggódnak, és sírnak rínak, káromkodnak,hogy nincs szerver úr isten mi lesz, hogy ki lehet ám menni az utcára is élni az életet <#miaz>

All hail the double x!

Nem tudom, miért kell ennyire cirkuszolni.... Már többször leirtad h szar, és megértettük, mások is ezt tapasztalják.. sõt már 3 ilyen idõszakot ki is bírtunk, és nincs gond.. ennek is elõbb utóbb vége lesz, nem kell már állandóan sírni.<#unalmas>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Roger6
Befejezed a TDU-t? Tudod hányszor mondtam én ezt? Nem lehet, ez egy kurva vírus, a fejedben mászkál, és nem hagy nyugodni. Én egyszer 1 hónapig bírtam. Aztán 800 km egyhuzamban HC + drift-el. <#hehe>

Sok élvezetes gurulást ? Ez egy rakás szar, 1 hétig nem is próbálok felmenni, ha utána se jó akk be is fejeztem a TDU-t !!! Ha sikerül is felmenni, és ha sikerül is mással lockoljam magam, még ezek után is szó nélkül eltünik mindenki és offlineba dob ez a szar, és mikor már beleéled magad a cruiseba, igazán felbassza az ember agyát...

További szép napot !

Gaben17
Na egy ideig most nem leszek a szigeten,sok élvezetes gurulást kívánok!
Sziasztok.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ChuckyHUN
legalább ha mással gurulok akk ne dobjon offlineba !!!

a szerver nem gondolkodik, ha egyszer gáz van akkor gáz van

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Sziasztok már két hónapja játszok de még csak most regisztráltam. Lenne egy problémám: a játék az folyton kidob amikor a szerverre próbálok akkor is (de nem azért mert nem jó a szerver tudom hogy nem jó) amikor meg single race be próbáltam meg akkor is. Azóta már kétszer raktam újra a játékot. Eredeti a játék. Akinek van ötlete az segítsen köszönöm.
Az Alfa-cruise végepillanatai, 1-2 idegen ferrarival:

És egy late night spontán:

köszi

Páran összeverõdtünk. (Az utsó két autó rendezetlensége, nem kicsit bassza el a képet):

Már két kezemen se tom megszámolni hányszor tûnt el mindenki !!!
Bocs Tattix, Hangya és Stocbauer, mapon nem látok senkit...

Gurultam Hangyával, és Stockbauerel, és egyszercsak offline... Kidobott a szemét !
Utólag megtudtam hogy õket is, fasz kivan már ezzel a szerverrel !!!
Tartanom kell egy hét kihagyást, ha utána se jó várom az új NFS-t... Megbaszhatnák már a qrwa anyjukat, legalább ha mással gurulok akk ne dobjon offlineba !!!