Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
am a naripalimali az a narancssárga palmal
All hail the double x!
de eddig a egyik legdúrvább az a naripalimali volt 😄 na ez mi 😄
All hail the double x!
All hail the double x!
csak ennyit akartam
szevasztok
a kétezerre nekem is wan kes bõwen.
12re is lenne de annyit sajnálnék.
de nem ezen volt a hangsúly 😊
De a TDU-nál, a 2000 ft semmi ahoz képest hogy mennyit tud nyújtani ez a játék, ráadásul a Car pack is benne van...
lex meg wan <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#gun>#gun><#lama>#lama>
All hail the double x!
meik játék érdemes arra h játszak vele,ezt találtam
szal még boltokba nem kerestem,de ha 2ropi akk
lehet érdemes lex megvenni.
de ha most ettõl eltértek, h ez a játék épp 2ezer,
és nektek épp nagyon bejön és jön egy új aki letöltötte
akkor azt természetesen oltjátok 😊 ez rendben is wan.
de mondom ha eltértek,és monnyuk egy 12ezres játékot lehet h nem mindenki tud megengedni magának 😊 és letölti,akk azért nem ártana ha könnyebben el lehetne érni azt h játszani is tudjon vele ne csak az aránya essen.Persze ha már nem költ rá akkor szenvedjen.De jobb lenne ha nem így lenne
Ez nem szerver hanem SZARVER!!!!
<#idiota>#idiota>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Eddig csak a blingblinget használtam, az még talán megbocsájtható...de most már az sem mûködik.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Elõször is egy normális Cd kulcs kell neked: CSAK-2000-HUFA-GAME
Másodszor is itt mindenki eredetivel játszik, és ne a játékot, hanem magadat szidd, hogy "mi a fa.zért nem megyek ell megvenni..."
Remélem segítõkész válasszal tudtam szolgálni, további szép napot. 😊
biztos én vok a gagyi vagy a játékokhoz tudatlan,
de egyszerûen nem tudom felfogni mér tesznek fel
olyan játékot a netre amit ha letöltesz, tuti h
el se tudod indítani ( magamból kiindulva ).
Még csak 1 órája szenvedek ezzel a játékkal és egyszerûen
nem akarja ez az online hülyeség h beengedjen...
má letöltöttem krekket,nem yo...
most töltöm a megapackot,tuti az se lex yo...
régen egyértelmûen megkaptam a cracket a játékhoz,bemásoltam a crack mappába és mûködött...mostanába meg állandóan ez a sok ...kolódás :S
másik meg hogy ha megváltoztatnád az autó viselkedését, azt a többi játékos hogy kapja meg, mikor még a modellt sem látja.
All hail the double x!
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Habár ott van a gond hogy külön fizika és sok más tényezõ is kéne neki. Habár akik mod autókat csinálnak, az egyébb tényezõket is megcsinállhatnák...
gyuracell: Ferrari 612 Scaglietti (jobbra)
jómagam: Ferrari 575 Maranello - 3.tune pack (balra)
Már csak azért mert egy jófajta 06'Dodge Charger srt8 igen kéne a játékba és sehol sincs,ami van az is rt és béta.Nincs belselye meg az árnyéka is rossz a kocsinak....
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
All hail the double x!
Úgy tudom hogy minden játékban más az autók mérete.
Nem lehet azt megcsinálni,hogy ami kocsi benne van mondjuk a Carbonban(bin fájl) azt átlehet konvertálni a TDU-ba(bnk fájl)????
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Jó volt😊

Remélve, hogy ez pénteken is így lesz, megint meghirdetem az Aston DB4 - Ferrari 250GTO krúzt. Csak e két autó valamelyikével gyere!
Ha van Aston Martin DB4 GT Zagato vagy Ferrari 250 GTO a garázsodban, és hozzá kedved, hogy kihozd, akkor gyere holnap (péntek) este 10-re az északi golfpályához. Én a rám jellemzõ HC és DA OFF-ban leszek, de mindenkire rábízom, hogy milyen módot választ magának.
NEM KRESZ krúz.
Andrew 1 hónappal ezelött nekem eladott Jaguarja, átesett pár változáson. (új belsõ, és fényezés, és 3-as tuning):