Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
ez a topic zárás nem jött be rendesen <#vigyor2>

All hail the double x!

pxxl
hát engem meg halálba idegesített az a sok engedélyezés, meg rendszergazda ként futtatás. mi a ráknak. xp-ben sem volt, akkor sem raktam fel semmi szart. <#szomoru1>

All hail the double x!

Az a win7 esetében már roppant nagy butaság. (a vistánál sem volt okos dolog)<#idiota>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Igazad van!!!

Misi az ezredes
Nem te mutattad be a gamet ladics 😄 Hanem még a PC Guruban láttam. 😊

Csak egyszer említettem és mondtad h neked is megvan.

Mellékesen kérném, hogy a nézeteltéréseket ne ilyen gyerekesen oldjátok meg.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
"kis köcsög miatt kaptam felfüggesztetted" - nem te vagy az egyetlen nagyfiú, bár kettõnk között az a különbség, hogy az ilyen pszichókat be is kellene zárni a picsába, hogy jól megba....a egy nagyfaszú "norvég" (nem lehet leírni vazze).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Scouser
Sziasztok! Van egy frankó kis rFactor ligánk a Megane Trophy moddal felvértezve és várunk minden kedves érdeklõdõt. Eddig 1 verseny ment le és januári tart, minden csütörtökön 20:00-kor van a verseny. A tagdíj 500 ft és ez 2 évadra, azaz 1 évre szól. Itt nézzétek:

http://meganetrophy.atw.hu/news.php

You\'ll Never Walk Alone

pxxl
attól még megpróbálhatod.

All hail the double x!

sovatalevi
oke.akkor eladom<#szomoru1>

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

[HUN]FaTaL
Játszhatatlan még FX5700al is.

http://goo.gl/gd6Zi5

sovatalevi
oke koszi.hogy erted gyengen fog menni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

pxxl
ha megkaptad akkor telepítsd fel és nézd meg. <#falbav> <#szomoru1>

All hail the double x!

DJ RX7
próbáld ki de szerintem elég gyengén fog menni. valamint töltsd le a Radialeng-et amit a banner-ben megtalálsz.

:3

sovatalevi
Nvidia GeForce FX 5200 on ha lennebb veszem a grafikát akkor is fog akadozni.Mert megkaptam a játékot ajándékba.koszi elõre is.

pxxl
kapcsold ki az UAC-t aztán nem kell semmi ilyen hülyeség... <#wow3>

All hail the double x!

Akik win7 x64 alatt játszanak és úgy óránként, félóránként kapnak egy CTD-t azoknak üzenem indítsák a játékot rendszergazdiként orvosolja a problémát.

Más:

Látom tudott még zuhanni a színvonal, megint egymást csesztetitek.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Megismétlem a 85622-es hszt.
"volt itt más is" <--- Na ezt fejtsd ki nekem részletesebben is !

Esti lazának mondható gurulás:

Andrew: Ha visszaolvasol, láthatod hogy ki kezte, és milyen okból. Nem számít hogy szétbassza a rendet, õ a "veterán" sõt még "veterán" haverjai is vannak, éppen ezért megengedheti ezt a viselkedési formát magának nem igaz ?

komolyan mondom.............................. Kár h most nincs itt Nevano, lenne mit törölni. Eddig nem értettem egyet azokkal akik elhúztak innen, az okból hogy nem ment más mint az off, vagy egymás baxogatása.. De ez most már tényleg kezd túl sok lenni..... Mindig azzal vagytok elfoglalva hogy ki az "öreg róka" vagy ki a legkeményebb, vagy épp ki tud egy hsz-be a legtöbb sz@rt belezsúfolni... És amíg ezen versengtek, egyikõtök se különb egyiknél se akármennyire annak érzi magát.. GRATULÁLOK, igen, ez az SG TDU topikja, így tovább fiúk <#buck><#merges2><#wow3><#conf><#ijedt><#zavart2><#idiota>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

kazai21
<#idiota> 😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

ladics
respect😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

pxxl
<#hehe><#idiota>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Jót röhögök a vitátokon. Mindegy végülis, de a helyesírását nem piszkálnám a helyedben.

"Szigetkõõõr" 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kazai21
Hát most jó volt de viszont tegnap nem😄

Éjjel mindig jó, kb. olyan délig... Napközben meg vagy jó, vagy nem.

kazai21
Nem is értem 4-5 fele nem volt semmi gond voltunk egy páran és senkit se dobott le a szeró,most meg ilyen jó krúznál össze vissza dobál mindenkit.

ladics
megértjük, ma gurultam volna pár régi arccal és közbe szólt ez a szar:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Köszi de akkor is sz*r h b*szódna meg az Atari

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

ladics
nem a te hibád..

Okxa Balance bocsi és a többieknek is h sz*rul sikerült a ma este majd legközelebb hátha.

Hahaha<#mf1>

ladics
jóó xDXDDD

kazai21
Holnap rendezek valami light gurulást nem tudom még hol majd holnap infó.
De gyertek el mert én Veterán vagyok😄xD

ladics
mindig van 1 jó logom ^^>

ladics
lövöd a pizsit?😄

Na srácok az Atari kis szófordulattal de megint sz**t ránk miest jó lesz (ha jó lesz) ismét megrendezésre kerül addig is vagy így vagy úgy de tartsunk ki. Amugy sztem ez volt a legrövidebb krúz a TDU történetében. 😄

Nah jó kalap,kabát.....

ladics
fasza😄<#taps>

ladics
legyek inkább superman?

Jee már a 10.-ek vagyunk a legnézetebb fórumok listáján....

Bajom nincs nem idegeskedek.....
Csak fogd már be!!!!

ladics
végre van 1 kis pörgés itt😄

OMG

Gratulálok kisfiam<#taps><#taps><#taps><#banplz><#mf1>

Akkor már értem miért vagy agykárosult nagy pofonok lehettek.....

"mutadtad" ? <#banplz>

ladics
Nem vagyok már olyan "kisfiú" és hidde el nem vidékiparaszt vagyok, hanem a fõvárosban élek és kaptam már az élettõl 1-2pofont :]
és akiket te megnevezel "verõemberek" voltak már szemtõl szembe velem :]

<#hehe>

Honnan tudod?
Kitudja hátha megtalálnak és jól orrba szájba vernek.
Na akkor csodálkozz "kisfiam"

Mustang GTR cruiseos emberkék keressék ADJ902 nevû barátunat és ugorjatok rá a pályán van akk csak drift lesz bocsi ( ha engedi ez a sz**bak**t szerver.