Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
nem rendez valaki krúzt estére?

:3

adamfesto
Igazad van! :)

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
fujjad fel <#alien> ez a szakmád vagy mi <#hehe>

All hail the double x!

adamfesto
De falon jól mutat poszterkét........12000-ért ki is nyomtatják.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Cak azért csináltam egy ilyen formátumot, hogy nehéz legyen betenni Win háttérnek... <#vigyor>

pxxl
jah hogy jah. vágom <#zavart1>

All hail the double x!

kamiont nem, de ezt igen xD

Meglehet nyitni... én leszedtem egy plug int amitõl nem kell a bnk ból kiszedni a kocsit, hanem azonnal megnyitja <#idiota>

Cindas
ezt a golfot honann tudom leszedni?

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

adamfesto
Photoshoppal dolgozom, nem keveset, mondjuk ezt csak az érdekesség kedvéért csináltam.
Villámot viszont tényleg könnyû rajzolni, kb 2-3 perc ha azt akarod hogy teljesen élethû legyen.

pxxl
hülyíted itt a népet <#idiota><#ejnye1><#taps>

All hail the double x!

igen azt jó mulatság<#idiota>Már volt szerencsém megtapasztalni más játékba.De köszönöm mindenkinek a választ
kazai21
Nem is nehéz:)

Mi equipo favorito: Real Madrid

Roger6
Ja igen, ez kimaradt. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De megtudja nyitni a Zmodeler <#idiota> csak fel kell textúrázni ami jó mulatság :D

GRAB: varázspálcikával? :D

pxxl
+ megfelelõ szakértelemmel <#hehe>

All hail the double x!

pxxl
nem is a bnk fájlt kell megnyitni. abban van benne 3 fájl ami a modellhez kell. és teljes zmodeller kell hozzá, nem jó a free, vagy trial.

All hail the double x!

Roger6
Az a Trabi nem a játékból való.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Kivágás meg 5 mp megfelelõ képrõl.<#hehe>

grat naon jó lett.De hogy csináltad? szedtem le zmodit de nem tudja megnyitni a bnk fájlt.
Pedig elkészíteni gyorsabb <#idiota> 35 mp kb :D

pxxl
ezt kivágtam egy képrõl, mert nem volt kedvem készíteni egyet <#zavart1>

All hail the double x!

Azért mert ha csak 2 giga a vinyó akkor nem tudod feltenni, ha 100 wattos a táp, akkor lehet besül a proci :D a ház meg fontos méginkább, mert ha túl kicsi, akkor nem fér be a TDU lemez, meg az olvasó sem...

:D jó lett ;) a villámot kivágtad vagy készítetted? :D

Roger6
Ahhááá! Akkor csak menõzni ugrott be a konfigjával Adikakk! Hát ez nem jött össze, viszont rámutattam arra, hogy mennyire hülye...<#hehe>

pxxl
asszem van trabi majd utána kell nézni.

All hail the double x!

<#buck> Hallod segíteni is fölösleges neki, mert minden hónapban megkérdezi hogy elfut-e a game a konfigján, majd mikor kielégítõ választ kap hetekre befejezi, majd kezdi elõlrõl...

adamfesto
Lehet hogy a táp adja a gyorsulási értéket. Veszek még asszem 2 650-es tápot...egyébként szerintem ezen a Crisys is vígan elindul.

adamfesto
Ültem pár jó kocsiban, de eddig az ültetett trabim volt az egyik kedvencem. Valami ilyesmi volt csak fehér színben.
TDU hoz van Trabi mod?

Roger6
"500gb-os vinyo 420w-os táp Atx ház " - ez hogy a bús izébe jön ahhoz, hogy elfut-e a gépeden a játék? Há' mi a köze egy tápnak meg egy háznak ahhoz, hogy mi mennyi fps-el megy?

Fasza lett ! <#eljen>

<#hehe> Na hallod inkább nem szólok semmit !

pxxl
gazdasûgi válság, de azért ott van az arany metál trabi kb 17 colos felnikkel hawaii-on hátõõõ... <#idiota> örülnék ha így hatna ki a válság rám <#nyes>

All hail the double x!

adamfesto
Na ez a gazdasági válság:

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Falkon
Hali!
Igen.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

adikakk
hy all
Amd 5000+-os proci 9500gt 512mb ddr3 2*2gb ram 500gb-os vinyo 420w-os táp Atx ház gigabayte
ezen a gépen futna a tdu faszán akadás nélkül szép grafikán???

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

ladics
np

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

köszönöm
ladics
C:\Documents and Settings\Rendszergazda.MS-COMPUTER.000\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\ladicsHUN\Radio\Radio1

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
nézd meg honalapját a megánnak...
dózóó nem úúúúgy:D:D::D:D de bírlak!

Bocsi srácok de még egy kérdés saját zenét ha lehet hogyan tok berakni?
lol én nem biztos hogy leszek :( vagy csak épp befutok idõmérõre :( amúgy 5 kört tettem meg a pályán xD

Roger6
Még lehetsz! <#hehe> Csak hülyültem! Este verseny, készülj, mert én egy normális kört nem tudok menni a pályán!<#zavart1>

Szeretsz? :S Nem vagyok ám buzi ;)

ladics
uristen dozoo ne vedd ennyire szívedre szeretlek tod<3 csak vicc:D amugy jó lett baba ^^>

ladics
namájó elöbb kiírta hogy csak regizett pípölöknek való nem szoltam!

grab 29.-krúzra csavarok 1 cigit és mehet a krúúúz:D

ladics
Miért kellet "leprivátozni" a fórumot????????

1000 köszönet a ségítségért<#smile>
SeanJRRussel
alapból nem esik a játékban,a kocsikat meg innen tudod letölteni,de asszem regelni kell.Valamint szükséges hozzá a magic map fájl (Bnk1.map) ami lehetõvé tezsi h bármekkora nagyságú fájlokat cserélj ki.Ha ezt nem töltöd le akkor ha beteszel egy autót le fog fagyni a játék.
Autót meg letöltöd és amelyik kocsira modellezték annak a fájlaira kicseréled ennyi az egész.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb